Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Birate poslove, što nije dobro. Prihvatite se bilo čega, a kasnije tražite nešto bolje ukoliko ne budete zadovoljni. Svako radno iskustvo je dragoceno. U poslednje vreme ostvarujete finansijski uspeh. Napokon ste zadovoljni efektima svog rada.

BIK

Ambicija je nešto što vas vodi i što vam ne dozvoljava da usporite tempo. Imate podršku nadređenih, ali nemojte zaboraviti da ste član kolektiva i da bi trebalo da radite timski. Nemojte da izlazite iz okvira zakona.

BLIZANCI

Ne odlažite dugovanja. Imaćete sudske sporove zbog vašeg poslovanja. Pripremite se na vreme da ne biste trpeli posledice. Ukoliko ste nezaposleni, pripremite se za posao, jer ćete biti pozvani na razgovor.

RAK

Imajte na umu da je svaki početak težak, pa se nemojte obeshrabriti ako vam ne bude odmah išlo. Došlo je vreme da shvatite da nema lake zarade kojoj ste se ranije nadali tek kada se opečete na propalim poslovima koji nisu imali dobru osnovu.

LAV

Posle svih aktivnosti i zalaganja u radu stižu pravi rezultati svega onoga što ste radili. Napokon ćete osetiti i priznanja za svoj rad, možda unapređenje ili mnogo bolje finansije. Shvatili ste značaj poslovne saradnje.

DEVICA

Shvatili ste da u svakom trenu možete da se oslonite na kolege, jer dosta poslova zavisi od kolegijalnih odnosa. Nezaposlene Device već imaju stres zbog pronalaženja posla. Kada se budete opustili, shvatićete da je opuštena situacija mnogo bolja za nalaženje posla.

VAGA

Treba bez pogovora da se prilagodite svim poslovnim situacijama, da radite i ono što ne volite, a sve radi boljih finansija koje su vam u ovom momentu neophodne. Sve dok ne rešite dugovanja! Krenite u potragu za boljim poslom ako smatrate da ste vredni toga.

ŠKORPIJA

Svoj rad prikažite u najboljem svetlu. Očekujte pregovore sa poslovnim partnerima koji će vam ponuditi mnogo bolju poziciju sa mnogo boljim i plaćenijim radnim mestom. Sve to čuvajte kao tajnu dok se ne odlučite šta ćete.

STRELAC

Kod vas poslovni segment vidno napreduje, a to znači da ćete biti veoma uspešni u svom radu, a i finansijski ćete ići uzlaznom linijom. Nemojte se polakomiti i krenuti u rizične poslove. Budite obazrivi, ne ulazite u rizik.

JARAC

Želite da pokrenete posao, ali ne možete preko noći sve da odradite. Odnosi sa kolegama se mogu poremetiti, sve prepustite vremenu - sve će se srediti. Sigurno je da vam je karijera u usponu, ali nemojte ići brže od vremena.

VODOLIJA

Kod vas su naglašeni uspesi na mnogim životnim poljima, pa tako i na poslovnom. Potrebno je, ipak, da se dokazujete u različitim situacijama, a ponekad i pod mnogo težim uslovima nego drugi iz vašeg poslovnog okruženja.

RIBE

Motivisani ste, jer volite da postižete uspehe, a i uvek pomerate granice ka cilju. Jedna osoba iz vaše poslovne okoline će vas zaintrigirati svojim idejama. Prepoznaćete dobru šansu da ostvarite bolju zaradu. Očekuju vas pozitivni rezultati.