Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN 21. III - 20. IV

Što se tiče ljubavnih odnosa, zauzetim Ovnovima nailazi težak period. Ovde se radi o poremećenim odnosima i gubljenju poverenja. Ovo je period iskušenja, jer ste oboje svesni da u poslednje vreme niste funkcionisali kako treba. Ukoliko imate tajnu, paralelnu vezu, trebalo bi da je što pre okončate, jer ćete se u suprotnom uvaliti u još veće probleme. Slobodni Ovnovi žele što pre da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno imate, već očekuje ozbiljnost. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je sa partnerom da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi. Ukoliko ove nedelje ne nađete zajednički jezik, moglo bi doći do prekida, pa zato vodite računa šta radite.

BIK 21. IV - 21. V

Zauzeti Bikovi mnogo očekuju od partnera i odnosa u koji su uložili. Ipak, suludo je da očekujete da vam bude uzvraćeno istom merom, jer ste totalno različiti. Sledi vam jedno manje razočaranje, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze. Ove nedelje su vam naglašeni problemi u komunikaciji sa partnerom. Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće vam ovaj period. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve ovo i krenite od sutra ka novom, boljem odnosu. Slobodni Bikovi su svesni da su jednoj osobi jako interesantni. Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vreme za neku ozbiljniju vezu. Stavite toj osobi do znanja da vam se sviđa, ali da je potrebno još malo vremena da prođe i da se stvore mogućnosti da budete zajedno. Ove nedelje definitivno neće se ništa pokretati na ljubavnom planu, ali to nikako ne znači da vi treba očajni da sedite kod kuće. Budite strpljivi, jer i vas uskoro očekuje mnogo bolji i uspešniji period u ljubavi.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Slobodni pripadnici ovog znaka će krajem nedelje dobiti iznenadni poziv nakon kog će uslediti zanimljivo poznanstvo. Razmišljaćete da li je bolje to novo poznanstvo ili da pokrenete staru vezu. Zasad je dobro da idete napred, ka budućnosti. Dozvolite da vreme kristališe situacije i sve će doći na svoje. Zauzeti Blizanci u odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze i uzajamnog nerazumevanja, i to će vas dosta kočiti. Vrlo vam je važan odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog i da ovu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte da iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kafu ili prijateljskim razgovorom. Sve teže situacije ćete prevazići samo ako bude dobre volje sa obe strane. Naglašena je ljubav u partnerskim odnosima, tako da uvek to uzmete u obzir kad ste u nekoj ljubavnoj dilemi.

RAK 23. VI - 23. VII

Iako ste uvek u strahu od trzavica u odnosu sa partnerom, sada treba da nastupi period mira i spokoja. Ulazite u jedan lakši period, a odnosi se svaki dan poboljšavaju i sada napokon možete odahnuti i biti manje zabrinuti. Ovo je vreme za druženje sa partnerom, familijom i prijateljima. To će vam popraviti partnerske odnose i dati jednu drugu dimenziju odnosa zasnovanog na ljubavi i poverenju. Iskoristite ovu pogodnost i pružite ljubav svojoj okolini, jer će vam se i te kako isplatiti i vratiti. Slobodni Rakovi će i dalje da budu usmereni na provod, zabavu i površne veze. Ovo stanje neće trajati zauvek. To moraju da shvate. U ovom periodu sigurno nećete sresti osobu sa kojom biste ostvarili dužu vezu, jer su vam naglašena poznastva i kontakti koji su prolaznog karaktera. Bićete uhvaćeni u “paukovu ljubavnu mrežu” iz koje ćete izaći zadovoljni. Jednostavno, dovoljno je samo da se prepustite lepim događajima i pozitivnim ljudima.

LAV 24. VII - 23. VIII

Da biste uspeli na ljubavnom planu, potrebno je što više vremena da provodite sa osobom koja vam se dopada, bilo da ste u vezi ili braku. Pokušajte malo više sebe da date, da se malo više posvetite partneru koji čezne za bliskošću, druženjem i svakim intimnim momentom. Napokon ste dočekali svoje srećne trenutke i nemojte biti nezainteresovani sada kada vam je oboma lepo. Slobodni Lavovi nailaze na osobu svog života sa kojom će deliti i dobro i zlo. Nećete imati teških situacija, bar za sada, na početku, i zato bi trebalo odmah da krenete u planiranje zajedničkog života. Mislite da su ovo reči bez podloge, međutim, nisu, videćete. Ljubav će vam se desiti kao grom iz vedrog neba i ni sami nećete biti svesni kako se sve to samo odigralo. Najvažnije je da ćete ući u vezu jako zadovoljni, jer odavno čekate da se nešto ovakvo i desi. Osećaćete se kao srećković kome je napokon došlo njegovih pet minuta u životu.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Device vole da veruju u veliku ljubav, jer žive za nju. Nemojte predugo čekati veliku ljubav. Dok je čekate, živite život, zabavljajte se, tražite svog partnera, jer jedino tako možete naći svoju ljubavnu luku. Čeznete za nekim idealnim partnerom, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji. Slobodnim Devicama se ukazuje jedna prilika i stalno se pitate da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču, jer vas dvoje ćete biti kao jedno biće, razumećete se, razmišljaćete isto i iste odluke ćete donositi. Pa shvatite već jednom da je to prava sreća, miran i stabilan život. Zauzete Device će ove nedelje biti posvećene partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje su pravili. Dolazi uskoro do pomirenja i krećete u jednu mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa kada ćete steći poverenje jedno u drugo. Priznaćete, već je krajnje vreme da se oboje smirite.

VAGA 24. IX - 23. X

U vašem ljubavnom životu nastupa jedan teži period u kojem će vladati nepoverenje, ljubomora i zavist, i to sa obe strane. Nema ovde ko je kriv, jednostavno to je tako u ovoj nedelji. Najvažnije je da će napeti period proći i da ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju. Nastavićete uzlaznom linijom i polako ćete povratiti poverenje jedno kod drugog. Ukoliko ste slobodan pripadnik ovoga znaka, znajte da ovo nije trenutak za neko veliko zaljubljivanje, jer osoba koju ste nedavno upoznali nije odgovarajuća za vas. Družite se, izlazite, ali ne gubite glavu zbog fizičke privlačnosti ili nekog emotivnog trenutka. Zaista, trenutno ste jako emotivni. Osim toga, kod vas postoji zanos koji može da vam napravi velike probleme. Ukoliko vas neko tako jako privuče, sačuvajte trezvenost i vidite s kim imate posla. Sad je vreme da budete trezveni dok donosite važne odluke za svoju budućnost.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Što se tiče ljubavi, Škorpije mogu očekivati miran period. Sada se preispitujete da li ste jedno za drugo ili ne. Neće doći do razdvajanja ili do pucanja veze, to je sigurno, ali nećete uopšte biti zadovoljni dešavanjima. Nemojte sebe opterećivati mislima da partner krije nešto od vas. Ništa ne krije, jednostavno, partner je ravnodušan, jer ste vi napravili takvu situaciju. Potrudite se da izađete iz te situacije i pokrenuće se volja i želja u vama da se opet približite jedno drugom. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju naklonost prema jednoj dragoj osobi, ali se preispitujete da li da idete dalje ili ne, i to će još neko vreme tako da traje, jer niste sigurni šta u stvari želite u životu. Previše razmišljate, a ništa ne preduzimate tako da će teško tu nešto da se desi. Možda je najbolje da sačekate da se planete uravnoteže i da vam pomognu da dođete do osobe koja će biti prava za vas.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Strelci ove nedelje mogu očekivati lepa događanja na ljubavnom planu. Biće iznenađenja i lepih emocija koje stižu od partnera. Ova veza ili brak će se produbiti i shvatićete da ste odnos podigli na viši nivo. Kod vas će se razbuktati strast koja će vas jače povezati i naredni period vam je obeležen samo lepim i prijatnim dešavanjima. Sve veće poštovanje i poverenje koje gajite jedno prema drugom dovešće do toga da se dogovarate da proširite porodicu. Ta činjenica će vas vrlo usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada i ova nedelja je odličan period za pokretanje ove lepe i kvalitetne veze. Nemojte požurivati partnera, jer sve će se dešavati na brzinu, a partner će biti zatečen situacijom. Ove nedelje doživećete najveću sreću koju odavno priželjkujete. Budite trezveni prilikom donošenja velikih, životnih odluka da se ne biste kajali kasnije.

JARAC 22. XII - 20. I

Slobodni Jarčevi će ove nedelje pokušati da obnove vezu koja se odavno prekinula. Nije dobro za vas da se vraćate na staro i treba već jednom da naučite da vam vraćanje u prošlost neće doneti neko poboljšanje. Da je valjalo, to bi potrajalo. Mislite da je dovoljno da se samo vi trudite, međutim, druga strana je ista kao i pre, i to vama ne odgovara kao što vam nije odgovaralo ni ranije. Zauzeti Jarčevi ulaze u period kada će za svoj zajednički neuspeh kriviti suprotnu stranu. Zajedničkim snagama ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju. Družite se malo više, razgovarajte, šetajte i videćete koliko je lako voleti i biti voljen. Nemojte započinjati svađu i nemojte biti sitničavi u odnosu sa partnerom. Pokažite da ste tolerantni, jer i sami znate da vas nije lako trpeti. Teško je razumeti ponekad taj vaš temperament. Ponekad i sami to osećate, ali uglavnom ne želite da priznate ni sebi ni drugima koliko ste komplikovani kao ličnost. Ako ništa drugo, pažljivije slušajte druge.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Slobodne Vodolije će se ove nedelje samo zabavljati i uživati. Nemojte preterivati u tome ako mislite da pronađete osobu sa kojom biste proveli ostatak života. Uživajte dok možete, a ljubav će doći sama po sebi kada bude bilo vreme za to. Osetićete kad je dosta i uskoro ćete okrenuti list. Vodolije koje su u vezi trebalo bi da rade na uzajamnom poštovanju i iskrenosti. Jednostavno između vas i partnera stalno su neki zategnuti odnosi, a to je sve zbog toga što ne pričate jedno drugom šta vas muči. Vremenom će se sve polako sređivati i doći ćete u situaciju kad ćete uspeti da prevaziđete sve ove teškoće. Kruna svega biće vaši zajednički planovi za proširenje porodice, i to će vas dodatno usrećiti. Među vama je duga ljubav kojoj ni ovakvi, malo teži periodi, ne mogu pokvariti one prave vrednosti koje postoje. Naredni period vam donosi sreću i zadovoljstvo što ste imali snage da se izborite sa svim teškoćama,a moguće je i da otputujete na neki zajednički kraći odmor.

RIBE 20. II - 20. III

U ljubavi Ribe ove nedelje misle da su zapostavljene. Počinje i sumnja da vas obuzima, a to je rezultat vašeg pada na ljubavnom planu. Vidite partnera da je okupiran svojim problemima i svojim životom. Osećate se usamljeno, ali to je samo u ovom periodu, ove nedelje. Partner je dosta poslovno angažovan i nije da vas ne primećuje. Sve ovo je vaša subjektivna procena, a objektivno to nije tako. Volite malo da padate u ljubavnu depresiju, ali uskoro ćete se izvući. Slobodne Ribe nikako ne bi trebalo ove nedelje da se zaljubljuju, jer bi to bio kompletan promašaj. Obuzdajte se, jer osobe koje su trenutno oko vas nisu odgovarajuće. Ukoliko ne poslušate ovaj savet, možete se jako razočarati, jer ta fizička privlačnost prema partneru će izgoreti kao drvce od šibice. U prvom trenutku ćete pomisliti da je to to, ali u stvari nije, zaljubili ste se na brzinu, a tako ćete se i otrezniti. I neće vam to biti prvi put.

Komentari (1)

Alex

03.04.2016 11:15

Bas da vidim istinitost ovolike pompeznosti za slobodne lavove.