Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Mnogo toga se ne odvija onako kako ste očekivali i dolazi vreme da menjate svoju poslovnu taktiku. Moguće je da ćete na neki način biti razočarani dešavanjima koja vam dolaze na ovom polju.

LJUBAV: Verujete da ćete rešiti sve nesuglasice koje su se pojavile između vas i voljene osobe. Imate pozitivan stav. Pred vama je još dosta stvari koje treba da razjasnite ali imate volje da se potrudite zarad opstanka braka.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam rekreacija. Vama je neki vid fizičke aktivnosti neophodan kako biste se bolje osećali i kako biste mogli da funkcionišete dobro. Najzdraviji ste kada vežbate i kada ste non stop u pokretu!

BIK

POSAO: Dolazi vreme da promenite svoje radno mesto. Moguće je da ćete sasvim promeniti i zanimanje. Jednostavno osećate da ne možete više da nastavite po starom i spremni ste da krenete sasvim drugačijim putem.

LJUBAV: Pozitivno se postavljate u komunikaciji sa voljenom osobom što dovodi do poboljšanja odnosa i pomirenja. Možete da računate na bolji odnos u budućnosti. Ako ste slobodni, onda vam to prija.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući. Inače je vratni predeo vaša slaba tačka i sa grlom možete imati česte probleme, pogotovo ako imate krajnike. Izbegavajte hladne i gazirane napitke kao i cigarete.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete manji uspeh na ovom planu. Nalazite rešenje za problem o kojem ste dugo brinuli. Osećate veliko olakšanje jer ste pokazali svoje sposobnosti u najboljem mogućem svetlu.

LJUBAV: Moguće je da vam se ne dopada rutina u koju ste ušli sa voljenom osobom i da tragate za načinom da to promenite. Osećate da je neophodno da se stvari menjaju da biste došli do pomaka na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam smeta hladnoća i da vam generalno može pasti imunitet. Skloni ste prehladama i manjim virusnim infekcijama. Potrudite se da vodite računa o sebi i da redovno proveravate krvnu sliku.

RAK

POSAO: Potrebno je da se više angažujete ako želite da ostvarite napredak na poslu. Ako ostanete statični takvi će biti i vaši rezultati. Dakle, od vašeg stava zavisi i krajnji ishod obavljenog posla.

LJUBAV: Moguće je da svojom krivicom pojačavate nivo nervoze u vezi. Pokušajte malo da spustite gard. Ako budete nastavili sa razdražljivim ponašanjem, nećete moći da ostvarite stabilnost na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Emotivno se ne osećate dobro i to se odmah odražava i na vaše zdravlje. Važno je da pokušate da pronađete unutrašnji mir i sklad. Pokušajte da nađete neki ventil, neki način da se relaksirate.

LAV

POSAO: Moguće je da skrećete pažnju na sebe na sasvim pogrešan način. Vreme je da preispitate svoj sistem vrednosti. Ako budete nastavili da povlačite pogrešne poteze, vaš posao će ispaštati.

LJUBAV: Imate dobre namere kada je u pitanju osoba koju volite iako ona ne tumači baš uvek vaše ponašanje na taj način. Pokušajte da razgovarate sa njom i da joj objasnite zašto ste neke stvari uradili na svoj način.

ZDRAVLJE: Sve bolje se osećate. Ukoliko ste imali neke zdravstvene probleme, ovaj period vam je veoma povoljan za promene, odnosno za oporavak. Pred vama je jako dobro stanje na ovom planu.

DEVICA

POSAO: Potrebna vam je bolja organizacija. Imate previše posla i pod velikim ste pritiskom kako bi sve obavili na vreme. Nemojte da se uzdržavate da pitate za pomoć svoje saradnike i kolege.

LJUBAV: Imaćete značajan razgovor sa voljenom osobom i tom prilikom možete rešiti brojne nedoumice koje ste imali. Pred vama je povoljan period za stabilzovanje na ovom planu. Ako ste slobodni, nova su poznanstva pred vama.

ZDRAVLJE: Poslušajte savet lekara. Moguće je da imate neke probleme i da vam je potreban adekvatan tretman. Ipak, najvažnije je da se savetujete sa stručnjacima po tom pitanju i da se posvetite stvaranju zdravijih navika.

VAGA

POSAO: U poslovnom okruženju su mogući manji konflikti jer nemate najbolju komunikaciju sa svojim saradnicima. Ipak, ne biste trebali da očekujete neke veće promene po pitanju posla samog po sebi.

LJUBAV: Moguće je da ne postoje sasvim iste emocije i želje sa vaše i partnerove strane. Nemojte da se zalećete sa očekivanjima. Pred vama je period u kom bi putevi mogli da vam se raziđu.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su moguće kod vas... Povedite računa o krvnom pritisku i idite na redovne kontrole kod svog lekara. Važno je da u narednom periodu dodatno povedete računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da se u komunikaciji sa saradnicima prikažete kao korektna osoba koja je uvek spremna za kompromis. Nemojte da budete preterano tvrdoglavi jer bi to moglo da vam se obije o glavu.

LJUBAV: Ukoliko sa voljenom osobom budete ulazili u nove rasprave, možete samo dodatno pojačati tenziju. Pokušajte da nađete neki vid kompromisnog rešenja u kontaktu sa njom ako želite da ostanete zajedno.

ZDRAVLJE: Problemi sa jetrom bi mogli da vas zadese u narednom periodu. Potrudite se da smanjite unos štetnih namirnica i da nađete način da menjate svoje loše navike. Dosta toga od vas zavisi.

STRELAC

POSAO: Rešili ste da pokušate nešto sasvim drugačije i da nađete radno mesto u sklopu struke kojom se do sada niste bavili. Smatrate da bi vam izazov na poslovnom planu prijao jer vam je dugo već sve monotono.

LJUBAV: Potrebno je da malo bolje razmislite o svojim emotivnim potrebama ako želite da ostvarite sreću i zadovoljstvo. Moguće je da ste do sada birali pogrešne partnere za sebe i da zato niste uspeli da ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Preopterećeni ste obavezama i stiže vas umor. Malaksali ste i ne funkcionišete baš najbolje kada ste pod stresom. Vreme je da se malo više posvetite sebi i tome da se opustite i regenerišete.

JARAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o novoj pozajmici ili kreditu što zapravo i nije najbolje rešenje za vaš problem. Dodatno zaduživanje bi moglo samo da vas dovede do većeg problema. Pokušajte da nađete drugačije rešenje.

LJUBAV: Voljena osoba očekuje od vas da joj pokažete svoje emocije. Pitanje je da li vi možete da odgovorite tom izazovu. Nekada vam je jednostavno teško da se otvorite i da pokažete šta vam je na umu.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji. Današnji dan vam je nekako težak i niste dobro raspoloženi. Imate manjak energije i volje, pa se samim tim i fizički ne osećate dobro. Potrebno je da u nečemu nađete novu inspiraciju i motivaciju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da delujete veoma konfuzno u komunikaciji sa svojim poslovnm okruženjem i da saradnici ne znaju da li mogu da računaju na vas. Vreme je da pokušate da se predstavite u nekom boljem svetlu.

LJUBAV: Nemojte da tragate za novim razlozima da pojačate konflikt sa partnerom. Pokušajte da nađete razloge zbog kojih ste se zavoleli. Ako budete uspeli da se fokusirate na pozitivne stvari, lakše će vam biti.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nadutosti u stomaku su mogući. Naravno, na prvom mestu je vreme da počnete da vodite više računa o svojoj ishrani. Potrudite se da menjate loše navike i da unosite više tečnosti.

RIBE

POSAO: Moguće je da malo preterujete kada sebi dodeljujete razne epitete i kada preuveličavate svoje sposobnosti. Ne delujete baš uverljivo i pouzdano. Pokušajte da pustite da vaš rad sam govori za sebe.

LJUBAV: Sa voljenom osobom pokušavate da stvorite sasvim skladne odnose i atmosferu u kojoj ćete oboje biti srećni i zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa Devicom.

ZDRAVLJE: Izbegavajte izloženost stresu. Moguće je da ćete na nervnoj bazi imati neke nove zdravstvene probleme. Preporuka je da naučite da se unutar sebe distancirate od problema koji vas opterećuju.