Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Možete mnogo toga naučiti od svojih starijih saradnika tokom zajedničkog poslovnog putovanja koje vas očekuje. Ako budete sebi priznali da ne znate sve, napredovaćete i edukovaćete se dodatno.

LJUBAV: Poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Blizanaca se lako može pretvoriti u nešto više od toga. Pred vama je veoma zanimljiv dan kada je u pitanju polje emocija. Privlačite mnogo pažnje na sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj. Pluća su vam osetljiva, kao i bronhije i disajni putevi generalno. Izbegavajte cigarete, duvanski dim i generalno zagušljive ili preterano vlažne prostorije.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete dobiti manji priliv novca nego što ste očekivali ali to neće previše poremetiti vaše planove. Uspećete da ispravite nanetu nepravdu. Kada se za nešto zaležete umete da budete veoma uporni.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa jednom novom osobom. Ipak, nećete tako brzo doći do konkretnijih dešavanja. Mogiće je da je i vama jednostavno potrebno više vremena za konkretne pomake.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja nema naglašenih problema kod vas i ne biste trebali da budete mnogo zabrinuti. Očekuje vas solidan dan tokom kog ćete imati sasvim dovoljno energije.

BLIZANCI

POSAO: Posvećeni ste poslu i važno vam je da pokrenete projekte koje ste dugo unazad planirali. Moguće je da vam se žuri da se neke stvari konačno promene, postajete prilično nestrpljivi.

LJUBAV: Veoma ste srećni pored voljene osobe koja vam pruža sve ono što vam je neophodno u ljubavi. Iz dana u dan imate sve bolji odnos sa njom. Ukoliko ste slobodni, moguće je neko tajno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Probajte da se naspavate. Potrebno vam je više energije koju samo kroz san možete da dobijete. Koliko god da ste zauzeti, ipak biste trebali da nađete malo više vremena za odmor koji vam je neophodan.

RAK

POSAO: Nećete imati veće probleme na ovom planu. Sve prolazi nekako opušteno i lagano bez velikih obaveza. Ako ste imali u planu da uzmete slobodan dan- uživaćete i odmorićete se. Nema briga ni stresa.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je malo mlađa od vas. Ljubav ne zna za godine i nije vam problem da joj priđete. Uskoro vas očekuje početak zanimljive veze. Ako već imate partnera, razmišljate o stvaranju porodice.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak tokom današnjeg dana. Važno je da ne zaboravite da se smejete, da se opuštate i da uživate u životu. Lepi trenuci hrane vašu dušu, a ljudi koje volite- vaše srce.

LAV

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Povoljan je dan. Ako ste planirali sklapanje nekih novih kontakata na poslovnom polju i na tom planu ćete imati sreće.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam uzvraća iste signale. Možete da očekujete početak jedne lepe veze. Ukoliko ste u braku očekuje vas manja prepirka sa partnerom, ali ništa značajno ne bi trebalo da se promeni.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom planu. Možete da očekujete stabilnu situaciju. Osećate se generalno dobro i vaš organizam je jak i zdrav. Pred vama je period u kom nećete imati većih briga!

DEVICA

POSAO: Uspećete da ostvarite pomak u komunikaciji sa nadređenima i samim tim da ostanete primećeni na pozitivan način. Pred vama je prilika da dokažete svoje sposobnosti i da se domognete napredovanja.

LJUBAV: Prijaće vam zajednički izlazak sa voljenom osobom i prijateljima, opustićete se oboje. U prijatnom društvu ćete jednostavno uživati. Ako ste slobodni, onda novo poznanstvo dolazi preko kruga prijatelja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa leđima. Bolovi, ukočenost ali i problemi vezani za reumu i išijas vam se mogu pojaviti. Povedite računa o sebi. Osim svega toga nema naznaka za druge tegobe.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite administracijom ili ako očekujete neki važan dokument da vam stigne. Možete da se nadate i dobroj atmosferi kada je u pitanju polje poslovne komunikacije i pregovora.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Možete da očekujete lepe trenutke. Ako se budete upustili u vezu na daljinu sada, ona može trajati na duže staze.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost! Generalno niste baš atletski tip ali to ne znači da ne treba da budete aktivni na ovom planu ni malo. Pronađite neki vid rekreacije koji vam prija i koji vas ispunjava. To može biti i ples!

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete manji priliv novca koji će vam značajno popraviti raspoloženje. Pozitivno iznenađenje je pred vama i možete da se opustite- konačno! Povoljna atmosfera na ovom planu vam sledi.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam je veoma slična po mnogim osobinama, kao da gledate sebe u ogledalu. Moguće je da u prvo vreme jednostavno nećete moći da verujete koliko ste slični.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ako ste imali neku manju intervenciju ili bilo kakav vid lečenja koji zahteva neke drastičnije mere. Generalno možete da očekujete bolju fazu za zdravlje sada nego pre.

STRELAC

POSAO: Sve što danas budete pokrenuli vam može biti od velike koristi. Veoma je povoljan dan i za sve one koji se bave javnim poslom. Ako predstavljate neki svoj projekat pred većim brojem ljudi, doživećete pohvale i uspeh!

LJUBAV: Imate veoma pozitivan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, danas ulazite u novu vezu. U svakom slučaju možete da računate na niz jako dobrih i lepih dešavanja kada su u pitanju emocije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima. Preporuka je da odete na redovnu ginekološku kontrolu. Mogući su manji problemi vezani za ženske organe, pa je za svaki slučaj potrebno da odete na pregled.

JARAC

POSAO: Očekuju vas neki sitni poslovi koje morate da završite ali čim budete gotovi sa tim, imaćete mnogo slobodnog vremena. Nećete biti prebiše zabrinuti oko posla niti previše opterećeni na ovom planu.

LJUBAV: Možete da računate na interesantno poznanstvo sa jednom osobom koja deluje veoma atraktivno. Kako se negde pojavi, tako obasja prostoriju. Vi želite da budete u njenoj blizini svaki dan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina. Važno je da svom telu date sve ono što mu je potrebno. Najbolje bi bilo da vitamine unosite kroz sveže voće i povrće i ostale namirnice, a ne kroz suplemente.

VODOLIJA

POSAO: Možete imati sreće pri manjim rizicima. Iznenadni dobitak je moguć kao i veoma pozitivna atmosfera na poslu. Očekuje vas veoma pozitivan dan u kom će biti dobrih preokreta za vas!

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor sa partnerom na temu zajedničke budućnosti i dece. Moguće je da ste konačno oboje spremni na neke korake po tom pitanju. Ako ste slobodni, intrigira vas Rak.

ZDRAVLJE: Puni ste eneregije i dobrog raspoloženja! Spremni ste da maksimalno iskoristite dan koji je pred vama i tokom kojeg planirate da se zabavite i opustite. Na polju zdravlja vas ne očekuju problemi.

RIBE

POSAO: Očekuje vas prilika da nekome iz porodice pomognete na poslovnom planu i da ne zatražite ništa zauzvrat. Moguće je da ćete razmišljati i o pokretanju privatnog ili porodičnog posla.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete veoma prijatan odnos sa voljenom osobom i lepe trenutke. Zajedno uživate u bliskosti i nežnostima koje delite i dobro se osećate zbog toga. Najsrećniji ste kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše i previše masnu hranu. Mogući su i problemi sa šećerom i problemi sa holesterolom. Jetra je organ koji vam je veoma osetljiv, pa povedite računa o tome u narednom periodu.