Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Ljubavni horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Današnji dan vam je veoma povoljan za polje posla. Vreme je da se maksimalno posvetite važnim dešavanjima. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti prilično aktivni.

LJUBAV: Veoma lako pokazujete svoja osećanja i to značajno utiče na poboljšanje odnosa sa emotivnim partnerom. Možete da očekujete da će vaša veza konačno krenuti nekim boljim tokom i da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Moguće je da se nepravilno hranite i da biste na ovom planu trebali da dođete do nekih promena. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom oko toga koje namirnice vam se preporučuju.

BIK

POSAO: Očekujete da ćete dobiti povišicu jer ste se mnogo trudili i radili prekovremeno. Sledi vam razgovor sa nadređenima. Važno je da se za taj susret dobro pripremite kako bi izneli sve važne činjenice.

LJUBAV: Moguće je da ste prilično stidljivi i da vas to donekle koči da imate onakav odnos kakav priželjkujete sa voljenom osobom. Vreme je da pokušate da prevaziđete unutrašnje kočnice koje imate.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom planu. Osećate se sasvim dobro i niste zabrinuti ni zbog čega. Pred vama je jako dobar dan tokom kog ćete imati priliku da se opustite i da uživate u lepim dešavanjima.

BLIZANCI

POSAO: Svi vas poštuju jer ste pokazali koliko vredite. Možete da očekujete napredovanje u poslu u narednim danima. A danas odmarajte i posvetite se porodici, nedelja je. Nemojte da se opterećujete poslom.

LJUBAV: Moguće je da će vas osvojiti šarmantna osoba koja ima veoma vatren temperament. Radujete se novim dešavanjima! Možete da očekujete neka nova i zanimljiva iskustva zajedno sa njom.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na ovom planu vam dolazi. Ako ste imali neki problem ovo je jako povoljan period za lečenje, oporavak i bilo koju vrstu tretmana. Imate u sebi velike izvore energije.

RAK

POSAO: Ako ste imali prevelika očekivanja od svojih saradnika nećete biti zadovoljni. Držite se realnijih stavova. Pokušajte da sagledate situaciju i da prihvatite da ne funkcionišu svi isto kao vi.

LJUBAV: Maštate o tome da pronađete idealnog partnera ali to baš i nije tako lak zadatak. Moguće je da će vam trebati mnogo vremena da nađete osobu koja bi mogla da odgovara baš svim vašim zahtevima.

ZDRAVLJE: Ne prija vam hladnoća i vremenski uslovi. Moguće je da ste danas veoma osetljivi i podložni raznim zdravstvenim problemima. Potrudite se da mirujete i da se ne izlažete velikom naporu danas.

LAV

POSAO: Možete veoma lako sklopiti neke nove poslovne kontakte koji vam mogu doneti veliku korist u budućnosti. Pred vama je dan u kom su mogući neki novi, pozitivni događaji. Ne biste trebali da brinete.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivan dan i uživanje sa voljenom osobom. Ispred vas su veoma lepi trenuci. Konačno ste uspeli da nađete kompromis po nekim pitanjima i veoma ste srećni.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da nemate neke velike probleme, ali prevencija i redovni pregledi su važni. Pokažite da umete da vodite računa o sebi na pravi način.

DEVICA

POSAO: Želite da imate sve konce u svojim rukama u svakom trenutku. Niste spremni da se odreknete kontrole koju imate. Do najmanjeg detalja proverevate neke stvari da biste se uverili da je sve kako treba.

LJUBAV: Moguće je da ste poželeli neke promene na ovom polju i da sada tragate za novim partnerom! Pred vama je veoma zanimljiv dan za polje flerta i za nova poznanstva. Možete da očekujete više kandidata za vezu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Ne treba da se forsirate previše ali neki trening umerenog tipa bi vam dobro došao. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena kako bi se bavili sportom.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pokretanje novih i veoma važnih poslovnih projekata. Ostanite maksimalno fokusirani na svoje prioritete i uspećete da ostvarite ono što želite. Za vas ipak nema odmora.

LJUBAV: Voljena osoba polako pokazuje drugu stranu svoje ličnosti koja vam se i ne dopada previše. Moguće je da će vam trebati neko vreme da odlučite da li se ta veza nastavlja i kuda će da vodi.

ZDRAVLJE: Problemi sa viškom kilograma su mogući kod vas. Pogotovo je potrebno da povedete računa o unosu šećera koji vam stvara glavne tegobe. Sve se može rešiti ako se budete potrudili.

ŠKORPIJA

POSAO: Planirate veoma ozbiljne poslovne promene. Imate želju da ostvarite uspeh veći nego do sada. U vašoj glavi postoji milion ideja i jedva čekate da ih sprovedete u delo. Možete da očekujete buran dan.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete ostaviti veoma dobar utisak na osobu koju pokušavate da osvojite. Zbližavanje vam sledi u narednim danima, a do tada možete da uživate u flertu i komunikaciji sa njom.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku. Potrudite se da uvek lekara ili farmaceuta pitate za savet. Osim što treba da povedete računa o unosu lekova, pazite i na unos alkohola i čuvajte svoju jetru.

STRELAC

POSAO: Uspećete da razrešite neke manje nesuglasice koje ste imali sa nadređenima. Ispred vas je veoma povoljan dan za posao. Iako je nedelja možete da očekujete da ćete biti veoma aktivni na ovom planu.

LJUBAV: Novo emotivno poznanstvo je na putu, a vi ste spremni za uzbuđenje koje sa tim dolazi! Dugo ste čekali da vam se pojavi osoba prema kojoj biste počeli da gajite iskrene i duboke emocije.

ZDRAVLJE: Moguće su manje srčane smetnje, pa povedite računa o tome, pogotovo ako ste već imali probleme na tom planu. Trudite se da idete na redovne preglede kod kardiologa i osluškujte svoje telo.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da će neko pokušati da utiče na odluke koje donosite. Ne volite da vam se bilo ko meša u biznis i nećete dopustiti tako nešto ni danas.

LJUBAV: Skladna bračna atmosfera vam uliva osećaj sigurnosti. Osećate se veoma dobro pored svog partnera. Smatrate da je on sve ono što vam je oduvek bilo potrebno. Moguće je da planirate potomstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim probavnim smetnjama. Ipak, osim toga ne biste trebali da imate neke veće tegobe ili ozbiljnije probleme, pa vam je dan generalno gledano ipak povoljan.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti vezane za posao. Bez mnogo muke dolazite do poboljšanja zarade. Ukoliko ste danas očekivali bilo kakav novac on bi trebao da dođe do vas. Budite bezbrižni.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i to vas može samo dodatno zbližiti. Veoma ste srećni i zaljubljeni. Uživate u svakom trenutku koji provedete zajedno. Ako ste slobodni, Ovan vam je simpatičan.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj je moguć kao i manji problemi sa plućima i disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, utopljavajte se, pazite na sebe i potrudite se da ojačate svoj imunitet.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni važnim finansijskim pitanjima koja su ispred vas. Ne brinite, sve će biti uredu. Ne postoji ni jedan razlog iz kog biste trebali da strahujete za svoju poslovnu budućnost.

LJUBAV: Smatrate da je vaš partner postao previše okrenut sebi i svojim potrebama, te i da zanemaruje vaše. Vreme je da otvoreno razgovarate sa njim i da vidite da li postoji šansa da se stvari poprave.

ZDRAVLJE: Povedite računa o načinu ishrane. Moguće je da zbog loših navika na ovom polju ipak nekako vaše zdravlje strada. Vreme je da postanete malo disciplinovaniji i da se pridržavate nekih pravila.