Stravična nesreća u Vrbasu
RAS Srbija
Stravična nesreća u Vrbasu

RAS Srbija

Stravična nesreća u Vrbasu, Foto: RAS Srbija

Četvorica momaka u Zastavi 101 izlazili su sa benzinske pumpe kada je na njih velikom brzinom naleteo automobil marke BMW i prepolovivši im vozilo bukvalno na pola.

Vozač Zastave 101, zadobio je teže telesne povrede i prebačen je u bolnicu, a pukom srećom, svi ostali učesnici nezgode prošli su sa lakim telesnim povredama.

Stravična saobraćajka kod Vrbasa

RAS Srbija

Stravična saobraćajka kod Vrbasa, Foto: RAS Srbija

U BMW je bilo troje ljudi, a kako nezvanično saznajemo iz policije vozač je bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je zadržan na trežnjenju u policijskoj stanici. Zbog povreda i prebacivanja u bolnicu, još se ne zna da li je vozač Zastave 101 bio u alkoholisanom stanju, što će se utvrditi analizom krvi.

Stravičan prizor prepolovljenog

RAS Srbija

Stravičan prizor prepolovljenog "keca", Foto: RAS Srbija

Na snimku za rubrike "verovali ili ne" jasno se vidi da Zastava 101 izlazi sa pumpe dok su zadnja leva vrata još otvorena. Usporili su na znak "stop", ali izgleda se nisu potpuno zaustavili i u sledećoj sekundi posle silovitog udarca, od vozila ostaje samo zgužvan lim. No iz tog krša, posle par sekundi, sva četvorica momaka izlaze kao da im nije ništa.

Komentari (2)

Aleksandar

27.04.2017 14:18

Neka se oporave i sa srecom. Ali su zivi jer je udarac bio u motor keca, da ga je zaista prepolovio, boze oprosti, ljubile bi im majke slike na banderi,

Jelena

27.04.2017 15:20

Opet BMW.