Preživeo Hag, a plaši se podrške LDP-a: Vojislav Šešelj
Marko Đoković
Preživeo Hag, a plaši se podrške LDP-a: Vojislav Šešelj

Marko Đoković

Preživeo Hag, a plaši se podrške LDP-a: Vojislav Šešelj, Foto: Marko Đoković

Umesto da otvorena podrška Jovanovića razveseli lidera radikala, ona ga je, izgleda, uplašila:

- Iskreno, ja to nisam shvatio kao podršku, jer bih se onda uplašio. Kada bi me Čeda Jovanović pre podne podržao, verovatno bih po podne doživeo rafal - objašnjava Šešelj za „Alo!”.

On je nakon toga pojasnio svoje reči:
- Ne bi me toliko uplašila koliko bi me iznenadila njegova podrška. Vidite, tu su stvari veoma proste. SRS je najveća opoziciona partija, s najviše članova i najvećom infrastrukturom, što znači da kada bi ostale opozicione partije stale iza našeg kandidata, tu ne bih video nikakav problem, jer je svaka podrška dragocena. Moj predsednički program se sastoji u tome da bih se kao predsednik Srbije striktno držao Ustava. Da SRS sada zajedno s ostalim partijama traži zajedničkog kandidata, to ne dolazi u obzir. Računam na glasove svih punoletnih građana Srbije, bez obzira na to kojeg su opredeljenja, jer glasače ne možemo diskvalifikovati, za razliku od nekih partija i političara.

O tome očekuje li prljavu predsedničku kampanju, lider radikala govori:
- Ne znam sada kakva je to prljava kampanja, osim one koja se zasniva na lažima i klevetama. Što se tiče SRS-a, naša prtija oštro kritikuje protivnike, ali tom prilikom ništa ne izmišljamo. 

„Vojo, za sve si u  pravu“: Čedomir  Jovanović

Vesna Lalić

„Vojo, za sve si u pravu“: Čedomir Jovanović, Foto: Vesna Lalić

 

LDP neće Jeremića

LDP neće podržati Vuka Jeremića kao kandidata za predsednika Srbije, jer želi predsednika koji će imati političku odgovornost, kakvu bivši ministar spoljnih poslova nije imao, naveo je lider ove stranke Čedomir Jovanović. Kako je naveo, LDP će stati iza kandidata koji ima jasan stav o Kosovu, politici u regionu, građanskim i ljudskim pravima.

Komentari (1)

aki bg

24.11.2016 10:14

ahahahahahah kakav car! NAJBOLJEG ZA PREDSEDNIKA! Znate o kome je reč!