Nataša Bekvalac
Rajko Ristić/Alo!
Nataša Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pop pevačica je nakon incidenta podnela zahtev za razvod, a odlučila je da prekine svaki kontakt sa Lazukićem i traži potpuno starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom.

Nataši su u najtežim trenucima podršku pružile mnoge koleginice, a sada se oglasila i pevačica Nikolina Kovač koja je i sama bila na ivici razvoda od supurga Saše Kapora, međutim nasilje nad ženama najoštrije osuđuje.

Nikolina Kovač

Screenshoot Youtube

Nikolina Kovač, Foto: Screenshoot Youtube

- Biću kratka, protivnik sam svake vrste nasilja. Svaka čast Nataši na hrabrosti. Stop nasilju! Stop svakom vidu nasilja - kaže pevačica, a o Lazukićevom podnošenju krivične prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje kaže:

- Ne bih zaista da ulazim u detalje. Ne bih da komentarišem nečije stvari iz privatnog zivota i idem u detalje koje toliko ulaze u nečiju intimu - rekla je Nikolina.

Luka Lazukić

Rajko Ristić/Alo!

Luka Lazukić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Komentari (7)

Цицка

18.04.2018 19:01

Наташа је добро прошла, шта би било да су отишли у Ченеј , стварно жене строго да воде рачуна са ким су , ја вам кажем мени је предлагао да продам стан , а ја већ прекинула са њим, али ми га је било нешто жао па ми је долазио на кафу, питам Па зашто , па да купим ја да имам свој и ти преко пута мене , предлог је био стан код Богословије , 2000. година Слоба владао а он директор , па не би видела ни стана ни пара , а не због тога тад већ због после онога што ми се дешавало тровање и свашта још а

Цицка

18.04.2018 19:07

није ми јасно зашто тровање и све остало када се у намери није успело , нека се не чуди нико , ја причам истину , али није ми јасно ако неко оајди некога за рецимо неки новац или га опељеши за стан како може да живи касније са тим а има и децу . У случају Наташе да је настављено остала би без пола имовине . Следећи пут Наташа код Нотара предбрачни Уговор састави без тога немој да се удајеш , рекла бих да јој је најпошетнији био Костић и ватерполиста .Да се размемо пуна је Србија мушкараца ловац

VeronikaStar

18.04.2018 19:46

Ova situacija njoj ide na ruku...... napraviste andjela od nje!

Boban

21.04.2018 10:57

@VeronikaStar - A nije andjeo. Opljackala vise muzeva i jos vise ljubavnika.

Ивана

18.04.2018 20:12

Ако ни због чега другог, дивим јој се на храбрости да живи свој живот а не да гура њушку где јој место није. Нешто је дигурно предосетила па је чепркала по телефону. И да није, пукло би због нечег другог. Не треба живети у илузији, што је њој очито прекипело. Већина јој суди као да с њом једу хлеб и све знају најбоље. Колико је кога ојадила и шта и колико је заслужила. Тровање.

Bitkoin

18.04.2018 23:45

O kojoj god strani da se radi kod notara je pozeljno napraviti ugovor . Medjutim ne razmislja se a Cicka mi dade ideju sto predpostavljam nikome jos nije palo na um treba navesti jednu bitnu stvar pored onoga sta je cije i sta kome pripada u slucaju razvoda da u slucaju smrti jednog partnera drugi ne dobija nista . Ako je netko naumio da stekne tudje da ne moze da dobije ni razvodom ni "prirodnim "smrtnim slucajem .

neko

19.04.2018 00:21

Cinkarenje i zvanje policije u pomoc je kukavicluk ,da se odbranila to bi bila hrabrost.