Vladimir Stojković posle 155. večitog derbija
Marko Metlaš
Vladimir Stojković posle 155. večitog derbija

Marko Metlaš

Vladimir Stojković posle 155. večitog derbija, Foto: Marko Metlaš

Vladimir Stojković, golman Partizana, i ovog puta je bio na udaru "delija", koje i dalje ne mogu da mu zaborave prelazak u Humsku. Stojkovića su gađali petardama nakon zagrevanja, ali je iskusni golman znao kako da ostane pribran u tim situacijama.

- Očekivali smo „prljavu“ utakmicu, posle ulaska u Ligu Evrope, gde smo zajedno svi ispražnjeni. Fajterski meč, završilo se dobro i za njih i za nas. Došli smo u 6 ujutru u petak iz Mađarske, imali smo samo jedan trening u subotu, bili smo potpuno iscrpljeni. Bio je loš teren, gde bukvalno ne znaš kako će lopta da odskoći, ali dobro, kako nama, tako i njima. Važno je da se završilo bez incidenata... dobar bod i za nas i za njih.

- Bilo je posla, biće ga uvek, što više takvih utakmica gde se borimo kao lavovi, sigurno je da će samopouzdanje porasti celoj ekipi. Tu sam da pomognem kad treba, nisam ja jedini tu.

Stojkovića je dečak pored terena gađao loptom.

- U žaru borbe je to, nema veze...

Komentari (4)

loznica

28.08.2017 07:06

Najveca si bruka grada,sad mustafa nekad vlada !!!

052

28.08.2017 10:17

@loznica - Nekad,bolesnicima,na žalost nema pomoći.

jug

28.08.2017 08:04

Neka se komsinica preispita koliko partizanovaca trenutno igra kod nje? Pa Stojkovic je cetiri puta odigrao vise utakmica za Partizan, nego Zvezdu. Uzgred, ovo je i peta utakmica za redom gde Zvezda ne moze da pobedi Partizan

milomir.dv

28.08.2017 19:42

Mogao je da mu razbije glavu.