FK Partizan 2017/18 vladimir stojković
Marko Đoković
FK Partizan 2017/18 vladimir stojković

Marko Đoković

Vladimir Stojković, Foto: Marko Đoković

Golman crno-belih Vladimir Stojković istakao je posle pobede nad Jang bojsom da je možda došlo vreme da se zahvali klubu iz Humske i uhlebljenje potraži negde drugde.

- Možda je došao trenutak i da se rastajemo, videćemo... Mislim da sam pomogao koliko sam mogao. Sada na zimu možemo očekivati svašta. Nedostajalo mi je u karijeri da sa srpskim klubovima prezimim u Evropi. Sećam se Francuske i poraza od Strazbura u poslednjim minutama meča (tada je branio za Zvezdu, prim.aut.). Sada mi se, hvala Bogu, vratilo - rekao je Stojković.

Partizan je pred svojim navijačima savladao Jang bojs i izborio evropsko proleće posle 13 godina.

 

- Od početka grupne faze znao sam da je najbitnije da se ne gube utakmice. Poraženi smo samo jednom, i to slučajno. Verovatno ne bi ni protiv Dinama izgubili da je stadion bio makar upola popunjen kao protiv Jang bojsa. Svi smo podjednako zaslužni za ovaj uspeh. Sjajan poklon za Novu godinu, Partizan obezbedio proleće, a reprezentacija se kvalifikovala na Mondijal, nije moglo lepše - kaže Stojke.

Komentari (2)

Knn

24.11.2017 09:03

Ocekivano,vraca se u Zvezdu kao rezervni golman!

@Knn

24.11.2017 14:01

@Knn - Da je hteo da se vrati u tu tvoju zvezdu, vratio bi se i odmah. A cemu tolika zloba ako vas ne zanima. Znaci mnogo vredi. Kad je izabrao bolje uslove i bolji klub. I pustite coveka vec jednom da uziva u zivotu.