Samar je sliku okačila na Fejsbuk
twitter
Stjuardesa iz nestalog aviona

Facebook

Foto: Facebook

Slika je objavljena 2014. godine, a zbog jezive podudarnosti sa načinom na koji je poginula, mnogi komenatrišu da je zapravo predvidela svoju smrt.

Samar je jedna od prvih potvrđenih žrtava pada aviona na letu MS804, ali zvaničnici još uvek nisu saopštili definitivan uzrok. Iako se stručnjaci slažu da je najverovatnije reč o terorizmu, zvanične potvrde još uvek nema.

Samar Ez Eldi

twitter

Samar Ez Eldi, Foto: twitter

Mlada stjuardesa je počela da radi u „Idžipteru“ 2014. godine, i svega nekoliko meseci nakon što se zaposlila objavila je na svom Fejsbuku fotografiju na kojoj se vidi kako neka druga stjuardesa izlazi iz vode potpuno mokra, dok se iza nje vidi kako tone avion.
Juče je saopšteno da je olupina aviona pronađena 290 kilometara severno od mediteranskog grada Aleksandrije u moru, pa je čitava ova priča sa stuardesom još bizarnija, jer je njen avion zapravo završio u moru, baš kao što je „predvidela“.

Potraga za ostacima u moru

Tanjug

Potraga za ostacima u moru, Foto: Tanjug

Vojska Egipta je pronašla ostatke nestalog aviona kompanije „Idžipter“, kako je objavljeno na državnoj televiziji. Prema poslednjim informacijama, u moru je pronađen deo ruke, avionsko sedište i kofer.

Pilot Mohamed Said i kopilot Mohamad Asem

Alo!

Pilot Mohamed Said i kopilot Mohamad Asem, Foto: Alo!

- Prema tvrdnjama grčkog ministra odbrane, tri najvažnija pronađena predmeta su: sedište, kofer i deo tela (ruka) - piše na Tviter nalogu novinarke Lijane Spiropoulou.

Nema preživelih,  porodice očajne

profimedia

Nema preživelih, porodice očajne, Foto: profimedia

Među ovim ostacima su i stvari koje su pripadale putnicima na letu MS804. U operaciji potrage učestvuju morski brodovi i vojni avioni. Ostaci su pronađeni na 290 kilometara severno od Aleksandrije.

Ričard Osman

privatna arhiva

Ričard Osman, Foto: privatna arhiva

 

Postao je otac pre samo mesec dana

Brat Ričarda Osmana, jedinog državljanina Velike Britanije koji je bio u avionu „Idžiptera“, otkrio je detalje o njegovom životu. - Ričard je bio veoma ljubazna osoba, voleo je mnogo da radi, bio je otac dvoje dece. Svi su mu se divili i poštovali su ga. Zastrašujuće je kako se brzo sve promeni - rekao je Alistar Osman, brat jedinog Britanca na letu. Ričard, inače geolog iz Velsa, otac je dve devojčice, a brat ga je opisao kao radoholičara. Zanimljivo je da su Ričardovi roditelji baš iz Egipta, a u Veliku Britaniju su došli kako bi njegov otac radio kao lekar. Sa suprugom Francuskinjom, dobio je drugo dete pre samo mesec dana. - Bio je tako srećan zbog rođenja ćerke, a više nije sa nama. Radovao se porodičnom životu sa suprugom i ćerkama - rekao je njegov brat.