Nebojša Stefanović
Oliver Bunić
Nebojša Stefanović

Oliver Bunić

Nebojša Stefanović, Foto: Oliver Bunić

"Nastavićemo intezivno da radimo i potrudićemo se da kolacija u pokrajini bude što šira, jer je važno da bude uključeno što više faktora zbog stabilnosti, dok će u republičkom parlamentu biti nešto uža" rekao je Stefanović, ne želeći da ulazi u detalje.

On je zahvalio građanima Srbije što su podržali koalciju okupljenu oko SNS-a i politiku koja garantuje nova radna mesta, mir i prosperitet.

Stefanović je istakao i da je danas jasno da su svi koji su učestvovali u "političkom cirkusu" poslednjih dana - a apostrofirao je poimence Bojana Pajtića, Sašu Radulovića, Boška Obradovića i Sandu Rašković Ivić - "prevaranti, jer su od početka znali da izbori nisu bili ugoroženi".

"Ta predstava koristila im je za ostvariovanje ličnih ciljeva - da uzmu fotelje i plate i to im je bio jedini cilj" rekao je Stefanović.

Na pitanje novinara kako može da kaže da su izbori dobro protekli kada je bilo nepravilnosti, Stefanović je odgovorio da ih je bilo "daleko manje nego do sada, da je anulirano 11 od ukupno 8.500 biračkih mesta" i da "nije bilo incidenata kao 2012. godine".