Novak i Stefan
Promo
Novak i Stefan

Promo

Novak i Stefan, Foto: Promo

Đoković je otkrio i šta namerava da radi dok se sprema za Masters u Parizu, gde će imati zadatak da odbrani 1000 bodova pošto je 2015. godine trijumfovao u dvorani "Bersi".

- Ne planiram da igram ništa pre Pariza. Proslaviću drugi rođendan svog sina. Trenutno je to nešto što željno iščekujem. Radiću mnoge stvari van teniskog terena, to mi je u planu - rekao je Novak posle sleganja utisaka iz Šangaja, a zatim dodao da ništa nije završeno za ovu godinu.

- Sezona nije gotova za mene. Do kraja me očekuju još dva važna turnira, u Londonu i Parizu. Pokušaću da se pripremim za nastupe u dvorani, gde sam prethodnih godina beležio dobre rezultate. Potrudiću se da budem bolji - rekao je Đoković.

Novinari su po ko zna koji put konstatovali da najbolji teniser sveta nije u vrhunskoj formi nakon osvajanja Rolan Garosa. Srpskog asa to ne zabrinjava, naprotiv...

- Uzeo sam titulu u Torontu, igrao finale US Opena, imao sam nekoliko dobrih rezultata. Prošao sam kroz uspone i padove. Da se ne ponavljam mnogo, govorio sam već da moram da povratim određene stvari koje se tiču emocionalnog i mentalnog pristupa. Možda sam samo iscrpljen zbog količine mečeva koje sam odigrao u poslednjih 15-20 meseci. Možda se zbog toga sada osećam ovako. Ali, to je moralo da se desi pre ili kasnije. Poslužiće mi kao jedno dobro iskustvo i nadam se da ću biti bolji u narednom periodu - zaključio je Đoković.

Komentari (12)

ja

16.10.2016 21:45

Hvala Bogu.On mu je najbitniji,verovatno samo o njemu razmišja i jedva čeka da dođe kući.Što je normalno,znam iz ličnog iskustva.Sem toga čovek je na poslovnom planu dostigao sve,tako da je meni njegovo ponašanje skroz razumljivo.

Teodora

16.10.2016 22:06

Može da priča šta god hoće, i prirodno je što u priči nalazi odbrambeni mehanizam, ali došao je, nažalost, do kraja. Šta je bilo , bilo je. Počeli su redom da ga delju igrači od pedesetog mesta rang liste naviše. Neka se posveti privatnom biznisu i restoranima sa specifičnom a papreno skupom hranom bez masnoća,kalorija,bez ičega. Takva ishrana koju mu je, očlito,nametnula žena,polako ali sigurno ga izvodi iz tenisa.Nema više ni snage ni brzine.Gotovo.

JECA

17.10.2016 08:30

@Teodora - U,a ti si neki veliki stručnjak i psiholog?Pa vidi,godine prolaze i ništa ne može večno da traje.On je postigao sve što se postići može,materijalno je obezbeđen za deset života i stvarno bi bilo imbecilno da mu tenis i dalje bude na prvom mestu,a ne porodica konkretno dete.Prati malo stvari tako je bilo i sa Federerom čim je dobio blizance ,pa još dvoje,tenis ćao,zdravo,sada i Nole,a uskoro će i Marej kada ćerkica još malkice poraste i bude u najslađem uzrastu,što je stvarno sasvim u redu.

sofi

17.10.2016 08:33

@Teodora - Pa ovde svako moze da prica "sta hoce"! Budite realni, sagledajte situaciju polazeci od sebe! Po meni, sve i da prestane da igra tenis, on je svoju "misiju" zavrsio! Da li mozete sebe da zamislite da od 5-te godine kako udarate lopticu, svaki dan po 3,4,5 sati dnevno! Nemojte samo pljuvati! Zaradio je toliko para, da ne mora vise da igra, a o USPESIMA je glupo i suvisno komentarisati! Kako god da igra, za mene je uvek najbolji!!! Nemojte mesati Jelenu u svaki komentar, ona je njegov izbor!!!

DRAGANA

17.10.2016 08:51

@Teodora - Ne shvatam zašto stalno pominjete njegovu ženu?To je krajnje glupo i nevaspitano,ko zna kakva si ti recimo,mislim verovatno deset puta gora od nje u svakom pogledu,čim tako komentarišeš.Ne shvatam taj bes i ogorčenost u komentarisanju,mislim da tebe lično više pogađa to što je on izgubio meč nego njega samog.

GORDANA

16.10.2016 22:12

DJOLE,DA SI TI NAMA ZIV I ZDRAV,OSTALO CE DOCI SAMO PO SEBI!Sve najlepse tebi i tvojima,poljubac preslatkom sincicu Stefanu,zivi nam bili 1000 godina!

Nela Radovanov

17.10.2016 04:15

Ne svidja mi se boja zidova,nekako je cudna :/ I sa nekim flekama :/ Stepeniste mi nekako staromodno kao i parket sa nekim rupama... Tepih plav se ne slaze sa ambijentom....

DRAGANA

17.10.2016 08:32

@Nela Radovanov - A ha-ha,ha-ha,ha!Možeš samo da sanjaš sve to i da lažeš sebe da ti se ne sviđa.

verica

17.10.2016 19:48

da platis ti porezu pa salavi sta hoces

rastko

17.10.2016 20:41

@verica - Vi što lupetate sa tim porezom već odavno ste postali dosadni kao pr...v...

Dani

17.10.2016 22:49

@verica - @Verica -Ajde majke ti get a life!!!

dragana

18.10.2016 11:01

@verica - Ženska bila si prva dva puta duhovita sada si vec smorila,nađi drugu foru,pa da se opet malo nasmejemo.