Stefan Živojinović
screenshot Instagram
Stefan Živojinović

screenshot Instagram

Stefan Živojinović, Foto: screenshot Instagram

Brenin sin se pojavio u seriji "Ubice mog oca" velikih pevača posle Halida Bešlića i Šabana Šaulića, a sada kaže da je spreman da ide korak dalje kada je reč o privatnom životu.

- Stvarno je vreme da počnem sam da živim. Generalno ne bi bilo potrebe da se selim, zato što imamo više nego što nam treba u ovoj kući, ali čekao sam da krene moj posao, da ja sve isfinansiram i mislim da bi mi to bilo mnogo slađe - rekao je Stefan za "Grand News". Kako kaže dugo je živeo sam dok je studirao u Americi.  

- Živeo sam sam pet godina. Kada sam se vratio, bilo je privikavanje sa roditeljima - rekao je Stefan. Na pitanje kako će reagovati Lepa Brena i Boba na njegovu odluku, kaže:

- I oni kapiraju da je već vreme. Šta ću sa 30, 35 godina i dalje da budem kod mojih? - kaže Stefan koji je za sada zadovoljan kako na njegove pesme reaguje publika.

- Najteže mi je bilo da vidim u kom ću smeru ići, ali ja bih voleo da se u svakom žanru oprobam. Ali publika je prihvatila ovaj moj stil i sledeća pesma će biti balada - rekao j Živojinović. Posle uspešne 2017. godine Živojinovići će zajedno sa budućom snajkom Aleksandrom Prijović otputovati na egzotičnu destinaciju.

- Treba proslaviti 30 godina zabavljanja roditelja. Ići ćemo na Tajland, što se kaže u parovima, tata i mama, Filip i Aleksandra, Viktor i ja. Nikada nisam bio na Maldivima - kaže Stefan.

 

 

 

Komentari (2)

nedjo

03.01.2018 19:44

siroma on ,kako će plati kiriju,struju ,vodu,grejaanje??? mislim da je talentom zasluzio ulogu u filmu... cccc

nada

04.01.2018 11:14

A sta je sa diplomom ??????? Da nije lazna kao i sve drugo ?????????