Stefan Stefanović
Facebook
Stefan Stefanović

Facebook

Stefan Stefanović je u nesreći teško povređen, Foto: Facebook

- On se tereti za krivično delo ugrožavanja opšte bezbednosti, a u pritvoru nije zadržan jer je i zadobio teške telesne povrede u nesreći. Čim se oporavi od povreda, on će biti saslušan kod zamenika tužioca - rekla je za „Alo!” portparolka Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Kako saznajemo, tužilaštvo još izvodi određene istražne radnje, nakon čega će se znati tačna kvalifikacija dela za koje se tereti Stefanović. On je nakon nesreće zbrinut na ortopediji na Banjici zbog povrede kičmenih pršljenova, a nedavno je pušten kući.

 

Bojana Karanović

Printscreen/Facebook

Nastradala Bojana Karanović, Foto: Printscreen/Facebook

- Mladić se posle svega nalazi u teškom psihičkom stanju zbog smrti devojke, a još su mu na telu vidljive povrede. Jedno vreme je bio u kolicima, a čak se pričalo i da su ga takvog vozili u Manastir Rajinovac u Begaljici. Sada se fizički polako oporavlja, ali psihički je i dalje loše - kaže izvor „Alo!”.

„Čekam da mi se Bojana vrati”

Sanja Karanović (50), Bojanina majka, vratila se na posao, a za „Alo!” je rekla da joj Stefan nije izjavio saučešće.

„Čekam da mi se moja Bojana vrati. Sve mislim da će se se odnekud pojaviti”, rekla nam je neutešna Bojanina majka, koja sa suprugom i sinovima od 12 i 19 godina živi u Grockoj.

 On je nakon nesreće izjavio da mu je na automobilu „dačija solenca” pukla guma, zbog čega je izgubio kontrolu i naglo skrenuo u suprotnu traku. Izjavio je da je pokušao da ukoči, ali je usled velike brzine udario u stub rasvete, koji je iščupao.

Noseći banderu na haubi, bukvalno je vozio ivicom kanala, a onda je zakačio mostić i nakon 15 metara sleteo u kanal! Prednjim delom auta se zakucao u ivicu dubokog kanala, a od siline udara Bojana i Stefan su kroz šoferšajbnu izleteli iz vozila. Bojana je odletela nekoliko metara dalje, dok je Stefan završio ispod automobila. Bojana je sahranjena u Velikom Gradištu.

Komentari (1)

BG

24.04.2017 04:28

To je mladost i ludost. Svako je u mladosti pravio neku glupost. Desilo se i to je to. Neka mu je pomog u pomoci.