Soraja Tragovi sečenja na vratu
Alo.rs
Soraja

R. Ristić

Soraja, Foto: R. Ristić

Verovali ili ne, Vučelićeva ističe da su se slične situacije dešavale i dok su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi, ali da je to samo način njihovog druženja i neslanih šala.

Iako je nakon incidenta istrčala iz njegovog stana, gde je došlo do povreda, i odvezla se u Urgentni centar da joj saniraju rane, Soraja sada tvrdi da je sve bio samo splet nespretnih okolnosti. Vučelićeva objašnjava da Stefan nije namerno krenuo na nju nožem.

Soraja Tragovi sečenja na vratu

Alo.rs

Tragovi sečenja na vratu, Foto: Alo.rs

- Ovo nije prvi put da nam se ovakva stvar desi. Dešavalo se i ranije, dok smo se zabavljali, da se gurkamo i sve se završi na sličan način. Nije on imao nameru da me povredi. Često smo znali da se zanesemo dok smo bili zajedno, pa da se na sličan način cimamo, gurkamo i vučemo. Naravno sve je to šala, kao što se i sada dogodilo. Dobro sam i sve je u najboljem redu. Zaista ne bih da se zbog ovoga diže prašina jer su ogrebotine nastale kao proizvod našeg zezanja nakon noćnog provoda. Najvažnije je da sam dobro - kaže Soraja za „Alo“.

Mihajlović voli poznate cice!

Stefan Mihajlović javnosti nije postao poznat kao uspešan fudbaler, koji je karijeru gradio golovima, već po vezama sa poznatim cicama.

On je prvo smuvao Sandru Obradović, koja je često išla u Užice jer je tamo Stefan boravio dok je igrao za njihov klub. Veza se raspala kada je on uplovio u romansu sa Sorajom.

Nakon starlete, Mihajlović je kratko bio i u vezi sa pevačicom Katarinom Živković.

Na svu sreću, oštrica noža nije prošla duboko u njen vrat, pa nisu oštećene arterije, što bi njen život ugrozilo u velikoj meri. Bez obzira na sve, Soraja ostaje pri stavu da se ovaj incident dogodio slučajno zbog čega neće krivično goniti Mihajlovića.

- Nemam razloga da ga tužim, jer je sve bila šala - tvrdi Vučelićeva, koja je nakon incidenta za naš list priznala da je bila u Urgentnom centru.

- Tačno je da sam bila u Urgnentom, ali on to nije namerno uradio - kao papagaj ponavljala je starleta, kako saznajemo, i pred doktorima, zbog čega nije želela da daje izjavu policajcima koji su dežurni u ovoj medicinskoj ustanovi.

Kako bi čuli drugu starnu priče tokom jučerašnjeg dana neprestano smo zvali Stefana, ali je on isključio svoj mobilni telefon, na koji smo ga nedavno dobili.

Stefan Mihajlović

A. Dimitrijević

Stefan Mihajlović, Foto: A. Dimitrijević

Podsećanja radi, Vučelićeva je sa Stefanom i prijateljicama izašla na jedan beogradski splav, a posle dobre žurke odlučili su da druženje nastave u vili bivšeg igrača Crvene zvezde i sina Radmila Mihajlovića, na Senjaku. Kako je vreme odmicalo, Soraja je u jednom momentu htela da ode kući, ali joj Stefan, sa kojim je svojevremeno bila u vezi, to nije dozvolio.

Kako navodi jedan od očevidaca, Stefan je izvadio nož i sekao vazduh sa njim. Soraja je pokušala da pobegne i u tom momentu ju je s leđa posekao po stomaku, ispod dojki, ali i vratu. Vučelićeva je istog momenta otišla u Urgentni centar, gde su joj konstatovali posekotine.

Stefan je od ranije poznat policiji. Naime, 2015. godine on je svojim „porše kajenom“ izazvao nesreću, u kojoj je poginuo jedan čovek, a Mihajlović je pobegao sa lica mesta kod majke.

Tagovi

Komentari (6)

marko

10.06.2016 07:50

Lepa šala nema šta, ako je pali klanje onda je sve ok. Mada, lično mislim da je dečko to ispeglao što joj je ponudio dobru kintu da ga ne tuži i da priča gluposti novinarima kako je sve bilo dobro zezanje

Ema

10.06.2016 14:43

@marko - Kako da tuzi nekog od svoih sponzora ,ko bi to jos uradio :-)

AutomobiliBre

10.06.2016 09:14

Ako Soraja i fudbaler uzivaju u ovome neko je bolestan,ja nisam.

Jad I beda u mozak

10.06.2016 09:21

Jadno u svako smislu...

Viren135

10.06.2016 09:51

Ako ona to tako voli - pa neka izvoli - i ne treba trcati ni da se rane saniraju - jer jadna - ona to voli.

Kakodane

10.06.2016 10:51

A kako je kaznjen kad je usmrtio coveka autom?