Spavaća soba
shutterstock
Spavaća soba

shutterstock

Spavaća soba treba da odiše pozitivnom energijom, Foto: shutterstock

Feng šui je kineska veština kojom možete privući pozitivnu energiju u prostoru u kome se nalazite.  Ako vaša spavaća soba ima nestabilnu, slabu ili negativnu energiju, to će se odraziti na vaš život. 

Pozitivnu energiju možete privući unošenjem ovih predmeta u sobu:

1. Krevet koji nije veliki

Izbegavajte velike bračne krevete jer oni unose razdor i razmirice u spavaćoj sobu. Na tako velikom krevetu odvojeni ste od partnera i energija koja vas povezuje je znatno slabija.

2. Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja nas opuštaju nakon napornog dana. Izaberite ulje kakvo vam najbolje odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande koje se preporučuje za spavaću sobu.

3. Crni turmalin- kristal koji pretvara negativnu u pozitivnu energiju

Crni turmalin čisti sobu od elektromagnetskih sila koje utiču na naš san i zdravlje.

4. Dva noćna ormarića

Ne moraju da budu isti, ali svakako treba da imate dva bez na to da li imate partnera ili ne. 

5. Crni rokovnik i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a beleženje snova doživećete pozitivne pomake u svakodnevici. Crna boja simbolizuje znanje i mudrost, a crvena vas štiti i budi misli, piše Zadovoljna.hr. 

6. Tkanina za pokrivanje elektroničkih uređaja

Ako u sobi imate elektronične uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih prirodnom tkaninom neutralne boje jer se na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na vaš san.

7. Zelena biljka

Uneće obnavljajuću energiju u vaš prostor. 

Pročitajte i:

Komentari (2)

Čiča Gliša

03.11.2017 02:34

U mojoj sobi je idealan feng šui, jer su mi po ćoškovima razbacane prljave čarape. Jeste neverovatno, ali funkcioniše, osećam se smireno i odmorno, a i pritisak mi se normalizovao. Pre ovog lekovitog feng šuja, donji mi je često skakao iznad gornjeg.

momazver

04.11.2017 12:58

C....c...c.. Videla srpska žaba da se kineske po njihovoj tradiciji potkivaju ...i baci svoju ...tradiciju! Lepo me sramota pomodarskih,belosvetskih granja koja se primaju kod nas.