Tamara Đurić
alo.rs
Tamara Đurić
Tamara Đurić, Foto: alo.rs

Zbog posete starlete upravnici su promenili meni - umesto uobičajenih obroka, studenti su mogli da biraju između više vrsta mesa. Iako su imali bogat ručak, studenti su ogorčeni što je do promene došlo samo zbog klaberke.

Bivša učesnica "Farme" koja je nedavno postala voditeljka, posetila je Studenjak da bi snimila prilog za svoju emisiju. Kako su javili ogorčeni studenti koji su bili u menzi kada je Đurićeva stigla upravnik je tražio da se znatno poboljša meni kako bi ostavio što bolji utisak na klaberku. To je toliko razbesnelo studente koji su glasno negodovali.

"Starletu su dočekali kao da je premijer. Sve vreme smo protestovali jer smo zgroženi i ogorčeni. Svakodnevno na meniju imamo po jednu vrstu salate, jednu vrstu voća, a meso dobijemo s vremena na vreme. A pred klaberku su izneli tri vrste voća, tri vrste salate i sve moguće vrste mesa - pileće, juneće, ćureće i svinjsko. Ako im je jedna Tamara Đurić toliko važna onda ćemo mi svkai dan da dovodim po pet takvih devojaka. Da li je ovo poruka da bi studenti trebalo da gledaju rijalitije, da se ponašaju kao starlete ili da neko od nas uđe na 'Farmu'. Ovo je bruka", rekao je jedan student insistirajući na anonimnosti.

Tamara je objasnla šta je radila u Studenjaku:

"Snimam emisiju u kojoj želim daprikažem kako jedna fensi gradska devojka uživa u luksuzu. Tako sam snimala prilog s jednom studentkinjom kako se vozi gradskim prevozom i jede u menzi. Snimam jedan dan života s njom", rekla je Tamara.

Komentari (18)

Miroslav

13.02.2016 00:28

Katastrofa, propast, dno dna. Upravniku studenti trebaju skupiti pare i uplatiti mu jedan dobar provod na splavu s ovom, bolje da ne kažem sta je. Ionako svako sa trunokm mozga to zna ( osim upravnika , naravno ). Dođe mi da dete nateram da se ispiše sa beogradskog univerziteta i da ide bilo gde drugo, u Zagreb, Sarajevo, Podgoricu, bilo gde. Svuda je bolje i normalnije nego kod nas. Fuj. Srbijo dokle te dovedoše bitange i lopovi.

Ja

13.02.2016 10:08

@Miroslav - Pre svega da kazem da ih (upravnika i Tamaru) ne poznajem i da ih ne branim. Da se ne stekne pogresan utisak. Da li je realno da ste toliko ograniceni i da mislite da je doticni sve to uradio zbog Tamare? Nije!!! Uradio je zato sto zna da ce se isto emitovati na najgledanijoj TV kako bi sebe zastitio optuzbi. Dosad su mogli samo da pricaju da je klopa losa,ali ako se to vidi na TVu,onda je to problem. Ovako ce im medijski zapusiti usta i ostaje samo da pricaju i da se veruje na rec.

Sanja

13.02.2016 01:36

Sramota,toliko poltronisanje jednoj obicnoj javnoj zenski i srozavanje visokoobrazovnog kadra i neka su je izvizdali

Maja

13.02.2016 01:38

E Srbijo dokle si dospela,da ti ovakve budu voditelji i da se njima slihtaju

??????

13.02.2016 01:46

A? Sta? Ova? Pa Stanija je za nju kraljicaaaaa!!!!!!!

mirko

13.02.2016 02:14

GLAVNI SU KRIMINALCI I PROSTITUTKE

kostadin

13.02.2016 06:07

Moja baba je na kraju svih psovki koje je nekome uputila, govorila: kopile jedno studentu jedan. Kada sam je pitao za razlog ona je rekla da su studenti najveći remetilački faktor u normalnom životu zgrada i gradova.

dama

13.02.2016 07:02

Snimanje je trebala obaviti ispod plavog mosta sa fensi koleginicama.

bebe

13.02.2016 12:40

@dama - tobom naravno

mada

13.02.2016 07:26

Oni koji bi trebalo da budu brana primitivizmu i popularizaciji prostitucije istu dovode u najveći univerzitetski centar na Balkanu,da deci koja su izabrali put nauke pokažu lažni sjaj reprezentativnnog primeraka beznađa i mraka.Srbijo samo te ova deca mogu spasiti.Da je normalna država dotični upravnik bi mogao raditi samo u javnoj kući na naplati ulaznica.Ali ništa čudno,tako je i u drugim ustanovama.Dovela ih politika ,a ne integritet znanja i obrazovanja.

Ja

13.02.2016 10:12

@mada - Pre svega da kazem da ih (upravnika i Tamaru) ne poznajem i da ih ne branim. Da se ne stekne pogresan utisak. Da li je realno da ste toliko ograniceni i da mislite da je doticni sve to uradio zbog Tamare? Nije!!! Uradio je zato sto zna da ce se isto emitovati na najgledanijoj TV kako bi sebe zastitio optuzbi. Dosad su mogli samo da pricaju da je klopa losa,ali ako se to vidi na TVu,onda je to problem. Ovako ce im medijski zapusiti usta i ostaje samo da pricaju i da se veruje na rec.

lemi

13.02.2016 07:52

Ja moram da kazem da ona nije prostitutka, barem ne od zanata, njeni su se bavili trgovinom 90-tih, pa su posle otvorili radnju i zaista se smatraju dobrostojecim i korektnim ljudima. E sad zasto je ova devojka ovako intelektualno zapustena i kakve su ovo neuroze ( uopste nije bila ruzna pre nego sto je pocela da se prepravlja) i sto je nasla spoznora, i sto mi moramo sve ovo nista da gledamo svaki dan po raznim medijima, pojma nemam.

Ja

13.02.2016 10:08

Pre svega da kazem da ih (upravnika i Tamaru) ne poznajem i da ih ne branim. Da se ne stekne pogresan utisak. Da li je realno da ste toliko ograniceni i da mislite da je doticni sve to uradio zbog Tamare? Nije!!! Uradio je zato sto zna da ce se isto emitovati na najgledanijoj TV kako bi sebe zastitio optuzbi. Dosad su mogli samo da pricaju da je klopa losa,ali ako se to vidi na TVu,onda je to problem. Ovako ce im medijski zapusiti usta i ostaje samo da pricaju i da se veruje na rec.

mada

13.02.2016 13:06

@Ja - Da li je moguće da ste vi tako ograničeni da ne vidite širi kontekst cele priče.

Milica

13.02.2016 11:01

Trebalo je da ih gadjaju tim salatama. Kome se upravnik slihta? Najgoroj televiziji i najbizarnijom "zvezdom" koju je ta ista televizija proizvela.

Ćikula

13.02.2016 11:16

Upravnik dobio pare od Makarone, da ova proseta stud.domom. Sta ona trazi medju normalnim?

cica

13.02.2016 11:37

Trebali su da je puste da snima pa da fensi devojka objasni studentima,a i nama roditeljima,kako se zivi!Mi kulucimo, cedimo svaki dinar, oni se muce da bi postali neko i nesto, onda dodje neka s dna i razbuca koncept. Bar da deci ne prodju najbolje godine uzalud!

Aca Rom

13.02.2016 22:21

Da ne snima neki film za odrasle??? Boze, sta smo docekali...