Ema Lapin
RAS
Ema Lapin

RAS

Ema Lapin, Foto: RAS

Kako „Alo!” saznaje, policija je prilikom pretresa njenog stana pronašla šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i elektronsku vagicu za precizno merenje narkotika, na kojoj su bili tragovi marihuane. Zajedno sa njom privedena je i ženska osoba V. V. F., koja je ubrzo i puštena, dok je Emi određeno policijsko zadržavanje.

Ema Lapin, pevačica i starleta, učestvovala je u rijalitiju „Parovi” 2015. godine. Često je bila u centru medijske pažnje zbog seks-skandala u rijalitiju i svađa sa bivšim dečkom.

Po izlasku iz rijalitija Ema je priznala da je njen bivši dečko imao seks sa Ružicom Veljković u vili „Parova” i da je to bio jedan od razloga njihovog raskida.

- Marko me je prevario dok smo bili zajedno u vili i priznao da je imao seks sa Ružicom, ali me je molio da ćutim! Izbačena sam iz rijalitija dva dana posle toga, a on je ponovo imao seks sa njom, i to u tuš-kabini! Kada je izašao, grcao je u suzama i molio me da se pomirimo. Oprostila sam mu, ali smo raskinuli posle niza prevara, tako da je seks sa Ružicom bio jedan od razloga - priznala je Ema.

Posle te afere odjeknula je vest da je pokušala da se ubije posle svađe sa bivšim dečkom i da je zbog toga navodno završila na VMA. Njen portparol je tada objavio na Fejsbuku da je Ema završila na infuziji, ali ne zbog pokušaja samoubistva, već zbog niskog pritiska i premora.

Starleta je sve šokirala kada je javno optužila bivšeg dečka Marka da joj je ukrao auto i da je tri godine živeo na njen račun!

- Ukrao mi je i auto, koji sam kupila na njegovo ime! Odbio je da mi vrati auto i prizna da sam ga ja platila. Kada ga je prodao, nije hteo da mi da pare. Tri godine sam ga izdržavala i davala mu za hranu, odeću, gorivo, a on me je prevario sa svim ku*vetinama! - oplela je Ema po bivšem dečku pre nepunih godinu dana.

Starleta će posle policijskog zadržavanja od 48 sata biti privedena kod tužioca na saslušanje.

Javne ličnosti u Srbiji hapšene zbog droge!

Glumac Viktor Savić (34) bio je osuđen na novčanu kaznu od 60.000 dinara zbog posedovanja droge. Viktor Savić, Igor Grubor i Nemanja Perić uhapšeni su 16. februara 2006. na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je od Grubora kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe.

Biljana Srbljanović (47), dramski pisac, uhvaćena je na delu dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera. Inspektorima je priznala da je dva puta naručila „belo“. Pretila joj je kazna do tri godine zatvora.

Srđan Gojković Gile (56), pevač i frontmen „Električnog orgazma”, uhapšen je 2000. zbog posedovanja heroina nekoliko sati pre koncerta u Zagrebu. Policija je kod njega pronašla heroin i privela ga. Koncert je otkazan. On je tvrdio da mu je heroin podmetnut.

Branislav Bojović (47), frontmen grupe „Sanšajn“, osuđen je 2016. pred Trećim osnovnim sudom na 10 meseci kućnog zatvora, jer je u aprilu 2014. kod Ade Ciganlije napao pripadnike interventne jedinice, koji su kod njega pronašli šest paketića spida.

Pevač narodne muzike Sinan Sakić (61) uhapšen je u julu 2015. na graničnom prelazu Trbušnica zbog posedovanja 2,3 grama kokaina, koji je sakrio u gaće.

Bivša go-go igračica Jelena Krunić (30) privedena je 28. decembra 2016. u centru Beograda, veče uoči ulaska u rijaliti „Parovi”, jer joj je u gaćicama pronađen gram droge kristal, poznatije kao „droga za siromašne”.

Komentari (3)

nije isto

26.05.2017 18:08

naveli ste narkomane i Dilerku Emu..a to nije isto...ona je znaci diler

hhh

26.05.2017 23:29

izrazito lepa devojka.

XXL

28.05.2017 09:47

A delovala je kao fina i pristojno vaspitana devojka,a šta sad bi?