Ćurka
Profimedia
Ćurka

Profimedia

Ćurka, Foto: Profimedia

Zbog napada na Snežanu uhapšen je Nebojša Meštanović (43), koji ju je navodno uradio lopatom u glavu.

- Prema našim informacijama, u tuči je učestvovalo osam osoba, ali je samo Meštanovći uhapšen. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Ibraimovićeva je najpre bila zbrinuta u prokupačkoj bolnici, ali je nakon toga prebačena u Klinički centar u Nišu, na odeljenje neurohirurgije - rekao je izvor "Kurira" blizak istrazi.

Porodica Meštanović, međutim, tvrdi da je okršaj izgledao drugačije.

- komšije su nam najpre krale iz bašte, ali smo mi ćutali. Onda su ukrali ćurana dok je moj brat u Nemačkoj. Na kraju su na naše oči ukrali i ovog drugog ćurana, koji je imao 15 kilograma, pa su nam ostale četiri ćurke - priča rođaka uhapšenog Nebojše.

Kako kaže, Ibraimoviće su zatekli kako odnose ćurana.

- Ušli su zadnjim putem u našu avliju i izneli ćurana! Rekli smo im da nam vrate ćurku, da nije lepo to što rade i obavestili policiju. Međutim, oni su nastavili da sede u dvorištu dok su moja braća Nebojša i Bojan čekali policiju. Na kraju su izapšli na ulicu i počela je tuča, u kojoj su i njih dvojica povređeni. Napali su nas ispred avllije, kod poljskog klozeta! Da smo znali da im je toliko bitn aćurka, mi bismo im kupili jednu - kažu Meštanovićevi rođaci.

Kako navode, postoje svedoci koji su videli da Nebojša udar akomšinicu Snežanu.

- Nju je udario njen sin, koji je pokušao da lopatom tresne mog bratanca! Policija je Nebojšu zatekla u dvorištu i tu ga je uhapsila. Sve su slagali, naš Nebojša nije kriv. Oni nam sada prete, živimo u strahu - kaže rođaka.

Porodica tvrdi da su zbog bezbednosti zabranili deci da idu u školu i vrtić i da su zakovali kapiju i prozore.

Porodic Ibraimović nije bila dostupna za komentar.

Komentari (1)

razmislite malo

21.09.2016 13:23

kako bre starica sa 61 godinom....pobogu ljudi starice su od 80, 90 godina