Udes u Nišu
B. Janačković
Udes u Nišu

B. Janačković

Starica koju je udarilo dostavno vozilo zadobila višestruke prelome, Foto: B. Janačković

Ona je, prema prvim informacijama, prelazila ulicu van pešačkog prelaza kada je na nju naleteo automobil koji je naišao iz pravca Niške Banje.

Starica je zadobila višestruke prelome kostiju, među kojima i povrede kuka i butne kosti. Posle ukazane pomoći na licu mesta prebačena je u Vojnu bolnicu u Nišu jer se radi o vojnom osiguraniku. Protiv vozača će, u redovnom postupku, biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja ali će odgovarati i starica, kojoj će biti podneta prijava zbog prelaska ulice van pešačkog prelaza.

Komentari (1)

Bata

31.08.2016 18:31

Iskreno zaljenje za povredjenu staricu/pesaka ali preteruju i pesaci. Dozvoljen im je prelaz na pesackom prelazu a oni kao da iscikavaju vozace uopste se ne osvrcu ni levo ni desno odmah s trotoara prelaze. Da li je ispred autobus,putnicko vozilo to njih ne zanima njima je dato pravo da predju a vozaci su uvek krivci a da li mogu da prikoce na 2-3 metra ispred pesackog to pesake ne interesuje oni su #carevi# ulica i zato dolazi do povreda,Ne zna se ko manje pazi mladi sa mobilnim ili starci.