Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

"Zečica" bolja od vina!

Njoj vreme ništa ne može! Američka manekenka i glumica Dženifer Mekarti skinula se u 39. godini za najnovije izdanje magazina „Plejboj“! Dženi, kako je svi zovu, pokazala je da je kao vino - što starija, to bolja!

Plavokosa lepotica zanosnih oblina prvi put se skinula za magazin Hjua Hefnera pre skoro 20 godina. Krasila je naslovnu stranu španskog izdanja u oktobru 1993.

„Ponosna sam na ove fotografije. Odlične su i sa stilom. Mogu da se pojave u svim magazinima. Zaista su elegantne. Sofisticiranije su od mnogih fotografija na kojima su obučeni ljudi“, rekla je Dženifer.

Ona je od 1999. do 2005. bila u braku sa Džonom Ašerom, s kojim ima sina. Njen sin boluje od autizma zbog čega je Dženi napisala nekoliko knjiga o ovoj temi. Posle razvoda se do pre dve godine zabavljala sa glumcem Džimom Kerijem.

„Najvažnija stvar kod ‘Plejboja’ jeste ta što kod njih nema fotografija anoreksičnih devojaka. Nisam ni morala da idem na dijetu pre snimanja, već samo u solarijum“, dodala je lepotica.

Dženi se u karijeri čak sedam puta skidala za „Plejboj“, a osvajala je titule „zečica meseca“ i „zečica godine“. Ona će u novembru napuniti 40 godina i cilj joj je, kako kaže, bio da se skine za čuveni magazin za muškarce još jednom pre nego što pređe tu granicu.

alo.rs VIP