Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Sud jurio Arkanovog sina u Cecinoj vili!

Mihajla Ražnatovića (36), najstarijeg sina ubijenog Željka Ražnatovića Arkana (48), sud je tražio zbog višemilionskog duga kod njegove maćehe, pevačice Svetlane Cece Ražnatović (39), u njenoj vili u ulici Ljutice Bogdana 3, na Dedinju, saznaje „Alo!“.

Naime, Arkanov prvenac duguje Komercijalnoj banci u Beogradu na ime kredita nešto više od tri miliona dinara, ali pošto je u međuvremenu nestao iz zemlje, svi sudski pozivi su stizali na adresu poznate folkerke, na kojoj je i sada prijavljen.

- Mihajlo Ražnatović je tokom 2002. uzeo kredit od 1.093.646 dinara zbog kupovine automobila, s rokom otplate od 60 meseci. Kako nije izmirivao obaveze, Komercijalna banka je 27. avgusta 2005. tražila raskid ugovora i vraćanje glavnog duga sa kamatom. Pošto Mihajlo Ražnatović to nije uradio, Komercijalna banka je 31. decembra 2007. podnela tužbu protiv njega zbog duga - kaže za „Alo!“ sudija Vesna Sekulić iz beogradskog Prvog osnovnog suda, u kojem se postupak vodi.

Mihajlo je, kako je ranije izjavljivao, na petogodišnji kredit kupio „pežo 307“. Banka je prvobitno od Arkanovog sina tražila 1.689.426 dinara sa kamatom, ali se taj dug u međuvremenu duplirao.

- Nakon finansijskog veštačenja 1. juna 2010. naređeno je da Ražnatović banci isplati 3.259.671 dinara. Pošto tokom postupka sud nijednom nije uspeo da uruči tužbu jer je Ražnatović nepoznat na adresi koju je ostavio, te nije dolazio na suđenja, njemu je 10. jula 2008. određen advokat po službenoj dužnosti, ali se on u međuvremenu ispisao iz imenika advokata. Sud je potom 11. februara 2009. odredio novog privremenog zastupnika, a njegove troškove mora da plati tužilac - objašnjava sudija Sekulić.

Mihajlo je Arkanov sin iz braka sa Šveđankom, a u Srbiju je došao da živi 1993. Bio je oženjen Šveđankom, sa kojom je dobio ćerkicu Mikaelu, koja je na njegovo insitiranje, kako je govorio, rođena u Beogradu. Jedno vreme je držao i japanski suši bar u centru Beograda, a napisao je i memoare „Sin tigra“. Medijske stupce je punio i zbog veze sa makedonskom pevačicom Karolinom Gočevom, s kojom je u leto 2004. okončao vezu. U međuvremenu je napustio zemlju, a njegovu trenutnu adresu ne žele da otkriju njegovi prijatelji i poznanici, tvrdeći da nisu u kontaktu s njim. I dok neki tvrde da živi u Španiji, drugi veruju da se vratio u rodnu Švedsku.


 


Poništio očev testament!

Kako saznajemo, Mihajlo Ražnatović je poništio nasledničku izjavu, kojom se u martu 2000. saglasio da sva imovina pripadne Ceci. Ova odluka je usledila nakon što je posumnjao da je testament njegovog oca faslifikovan. Naš izvor navodi da se ostavinski postupak može nastaviti, a imovinu potražuje i Arkanova prva supruga Natalija Martinović, s kojom ima četvoro dece, kao i Anđela Ražantović Stevanović, Arkanova ćerka iz braka sa glumicom Ljiljanom Mijatović.
Mihajlo ne daje izjave

Ražnatović nije odgovorio na naše pitanje po pitanju pomenutog sudskog spora, a do zaključenja ovog broja nije nam se javljao ni njegov advokat po službenoj dužnosti.

„Ne želim da dajem bilo kakve izjave za medije, a sve što je do sada izlazilo je zapravo preuzeto ili konstruisano iz nekih intervjua koje sam dao pre mnogo godina. Molio bih vas da se moje ime više ne povezuje sa ljudima iz moje prošlosti“, odgovorio je Mihajlo Ražnatović u januaru na naša pitanja u vezi s ostavinskom raspravom i pozadinom ubistva njegovog oca.

 • poznanik

  2012-07-24 01:05

  Mala ispravka: U Srbiju nije dosao 1993, nego pocetkom 1992.

 • perisic slobodan

  2012-07-24 07:58

  Lopov,na tatu...

 • Lana

  2012-07-24 08:29

  Lep je decko!

 • sanja

  2012-07-24 13:28

  meni nije lep ali je sklonosti povukao na oca vidim

 • boban iz vranja

  2012-07-24 13:29

  Ne dirajte dete vidite da nema para.Siroma.Mozda bi mogli dobrovoljno da saberemo koju kintu i da ga spasimo sekiracija ili da isceniramo drugi balkanski rat u reziji nasih generala pa da se on na brzinu obogati kao tata.

 • peackok

  2012-07-24 15:08

  hahaha izgleda ko zutokljunac a sta se moglo ocekivati od njega osim da vara,krade i kuka za nasledstvom

 • Serbian

  2012-07-24 18:05

  Dobro bi mu došao jedan ratić, da se malo potrkpi!

alo.rs VIP