Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Sex partijski prijatelj broj jedan

Funkcioneri kriju svoje afere s pevačicama i manekenkama ili se na kraju njima ožene

Na političkoj sceni Srbije postoji nepisano pravilo: može se pričati o malverzacijama, krađama, protivnike je poželjno vređati i polivati ih vodom ako im se glave previše usijaju, ali nikada, ni po koju cenu, suprotstavljene opcije ne pričaju o švaleracijama svojih „neprijatelja“.

Upravo zbog toga, mnoge veze između političara i pevačica, manekenki i drugih žena sa javne scene nikada ne budu potvrđene, osim u slučajevima da njihove veze budu toliko jake da rezultiraju brakom ili, u najmanju ruku, veridbom. Poslednji u nizu onih koji su ovako ozvaničili svoju ljubav je čuveni plejboj i funkcioner Srpske napredne stranke Zoran Bašanović, koji je, doduše, sudbonosno „da“ rekao javnosti nepoznatoj Bojani Ivanović, ali su mu srce i postelju pre nje grejale skoro isključivo poznate žene. Među onima za koje se pričalo da su bile u vezi s ovim poznatim zavodnikom je i Tijana Šarenac, koja je posle njega ponovo našla političara, Vladimira Jevtića, predsednika Opštinskog odbora NS-a u Lazarevcu, za koga će se udati na jesen.

Mada bi mnogi mogli da pomisle da su ovakve afere svojstvene isključivo današnjici, podaci iz prošlosti govore da je i pre 20 godina bilo sličnih veza, ali su se zbog nepostojanja tabloida mnogo bolje skrivale. Tako se svojevremeno mogao čuti trač da su Vesna Zmijanac i Ivan Stambolić u tajnoj vezi. Plavokosu lepoticu su potom povezivali i sa Miloradom Vučelićem, za koga se smatra da je jedna od najvećih ljubavi popularne Zmiki. Upućeni kažu da joj je, kad su se upoznali, rekao: „Koliko sam riba maznuo na tvoje ‚Jorgovane!‘“, a da je posle toga maznuo i nju.

Verovatno bi Zmijanka i Vučela do danas ostali najpoznatiji estradno-politički par da Cecu, tada Veličković, sa Željkom Ražnatovićem Arkanom nije 11. oktobra 1993. u Erdutu upoznao Oliver Mandić. Venčali su se 19. februara 1995. godine i u četvorogodišnjem braku dobili su ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Za pevačicu Jasnu Milenković Jami i Mila Đukanovića, premijera Crne Gore pričalo se i pisalo da su bili u ljubavi više od godinu dana, uprkos činjenici da je Milo bio (i još je) oženjen Lidijom. Političar je po Jami slao privatne avione, a kako se priča, raskinuli su onog momenta kada ga je zbog tog kavaljerskog gesta sa skupštinske govornice prozvao jedan od poslanika opozicije.

Bilo je i afera koje se nisu preterano skrivale, a jedna od njih je ona između prsate pevačice Vesne Vukelić Vendi i Vojislava Šešelja, osnivača i predsednika SRS-a. Iako nije želela da detaljiše o odnosu sa njim jer je „čovek oženjen i ima decu“, u jednom od intervjua iz 2006. godine izjavila je da je „bio njena greška“.

- Bila sam s njim iz čistih emocija, ali upakovanih u patriotski sadržaj! Sada mi je ogavna ta reč zato što me asocira na ratni patriotizam i obmanu u kojoj se našao narod, pa i ja kroz tu vezu od sedam meseci - rekla je Vendi, koja je dovođena u vezu i sa nekadašnjim predsedničkim kandidatom Jezdimirom Vasiljevićem Gazda Jezdom, koji se, opet, muvao i sa crnogorskom pevačicom Andrijanom Dabetić Anči.

Ovaj obrazac se ponavlja sve do danas.


 


 


 
Tito je prvi počeo

Verovatno najveći zavodnik koji je hodao ovim prostorima bio je Josip Broz Tito, među čijim je lepoticama, kako se priča, počasno mesto zauzimala operska diva Gertruda Munitić. Ta veza do danas nije potvrđena, pa je čak njegov unuk Joška Broz nedavno za jedan nedeljnik rekao:

- Pričalo se da je Tito sa Gertrudom jer je često bila u dedinom društvu, ali ona je dolazila kao pratnja generala Tihomira Vilovića.

 • Milica

  2010-05-16 01:23

  Tacno je za Vesnu Zmijanac i Milorada Vucelica, s tim sto moram reci da je Milorad Vucelic tadasnji direktor televizije bio jako kulturana a Vesna mi se smucila svojom nekulturom i svojim ponasanjem Sedela je u krilu ondasnjih vojvodjanskih politicara, a mogu samo reci da je uvece bila bomba a preko dana jako ruzna bez sminke i nikakva. Na jedno moje ljubazno pitanje jer sam bila petnaestak cm. udaljena od nje svasta je rekla . Jako , jako nekulturno stvorenje.

 • Vesna

  2010-05-16 02:39

  Nije Tijana Sarenac vec Tijana Stajsic!!!!!

 • slavica

  2010-05-28 09:49

  Šta političari ne pominju jedni drugima švaleraciju? Pa ni vi novinari ne smete da pišete o tome.

alo.rs VIP