Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Pokazujem kupcima gde je klitoris

Svoju omiljenu mušteriju Melani (50) upoznala sam kada je jedne subote umarširala u prodavnicu i počela da skenira police. „Imam tri sina i muža, treba mi potpuno bešuman vibrator“, rekla je, a posle isprobanih 20 modela otišla je kući zadovoljna jednim ružnim, ali tihim primerkom.

- Hvala vam! Divni ste, vaša majka je sigurno ponosna na vas - rekla mi je Melani. Zapravo, moja majka je i dalje verovala da se u prodavnici „Veliko otvaranje“ u stvari prodaju knjige, a ne seksi igračke. Jednostavno, nisam bila dovoljno slobodna da reč „dildo“ upotrebljavam u našim razgovorima.

Zaposlila se preko prijateljice, a ubrzo je, kaže, shvatila da rad u seks-šopu nije ni najmanje seksi.

- Prvo sam provirivala iza kase dok su se mušterije prvo pretvarale da gledaju knjige, zatim lubrikante, a na kraju prave objekte njihove čežnje. Ubrzo bi mi šapnuli svoj najveći problem na uvo, a zatim očekivali da im kažem rešenje. Moja edukacija na tu temu sastojala se od desetominutnog nejasnog govora koji mi je održao pijani vlasnik radnje. Saznala sam da je seks ili nedostatak istog ključna stvar u svačijem životu - priča prodavačica.

Ona kaže da su joj majke i bake uvek jasno stavljale do znanja šta žele. Brži seks. Duži seks. Orgazam. Devojke su bile neodređene.

- Uvežbala sam da prepoznam tipove problema. Žena sa bebom koja hoće da izbegne oralni seks. Žena od 60 godina koja je presrećna kupila najveći dildo koji sam videla... Moja uloga je otišla mnogo dalje od prodavačice. Primarno sam bila terapeut. Kupci su me informisali o svojim fantazijama, a većina je počinjala sa: „Nemojte se smejati, ali...“. Klimala sam glavom i to im je ulivalo poverenje da nastave - kaže ona.

Prodavačica igračaka za odrasle ponekad je i instruktor anatomije.

- Muški planovi su obično loši, inspirisani porno-filmovima. Tad zgrabim dijagram na kojem im pokažem klitoris, a u kesu im ubacim i knjigu na popustu o erotskoj masaži - priča prodavačica, dodajući da muškarci uglavnom tretiraju seks kao nešto što treba da predstavlja uživanje samo za njih.

U takvim situacijama ona pita gospodu: „Da li znate kako izgleda stopalo vaše žene?“, a oni nemaju pojma.

- Onda im predložim da u sledećih mesec dana provedu sat nedeljno u krevetu sa ženom, a da ne koriste penis. Jednom je u radnju stigla i čestitka: „Hvala prodavačici koja je naučila mog muža da vodi ljubav.“

 


Pornić za profu sa Harvarda

Jednog dana u „Veliko otvaranje“ ušao je slavni profesor sa Harvarda i tražio video iz naše „ženske“ kolekcije.

- „Zaplet je nebitan“, rekao je britanskim akcentom. Zatim je izložio plan da bi sa svojom ženom voleo da isproba nešto čega bi se i Džena Džejmison postidela. Početak je večera tokom koje bi njegovoj ženi ogromni dildo stajao u analnom otvoru. Zagrcnula sam se rekavši da vibrator može biti lep poklon, ali da dama sama treba da odluči kako će da ga koristi.

 

alo.rs VIP