Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Olja Karleuša zakamuflirala sina Pavla!

Popularna folk pevačica Olja Karleuša se, kako se čini, vodila pesmom „Bijelog dugmeta“ „Hajdemo u planine“, pa je odlučila da provede nedelju dana na Kopaoniku, odmarajući se sa suprugom Predragom i sinom Pavlom.

Sa njima su krenuli i prijatelji, a Olja je ceo odmor posvetila svom mezimcu, ponajviše igrajući se na snegu s njim.

Da je brinula o tome da se njen mezimac ne prehladi, govori i to da ga je toliko zakamuflirala, da podseća na Kenija iz „Saut Parka“. Međutim, sva sličnost tu prestaje jer Keni dolazi iz siromašne porodice koja se ne brine o njemu, dok Oljin sin Pavle ipak ima veoma posvećene roditelje. Kako su se proveli, pokazuju fotografije na kojima su svi nasmejani, a pored osmeha, obavezna oprema bio im je skafander, ali i naočare, kako bi se zaštitili od zubatog sunca na Kopaoniku.

- Ceo ovaj odmor je bio podređen Pavlu. Išli smo s prijateljima, a na Kopaoniku smo se sreli s poznanicima, tako da se Pavle pored najbolje drugarice Monje družio i s malom Helenom. Baš smo uživali, igrali se, skijali i sankali i mogu reći da odavno nisam bila na ovako dobrom odmoru - izjavila je Olja Karleuša za „Alo!“.

Nakon zimovanja, Olja se sa Predragom i Pavlom uputila nazad u Beograd. Sve što je lepo kratko traje, ali se i pamti!

 

alo.rs VIP