Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Nikola Kojo pravi ranč!

Kojo rančer! Nikola Kojo kupio je plac na planini Kosmaj, u blizini Beograda, kako bi navodno tamo napravio ranč.

Glumac poznat po ulogama u mnogim filmovima izgleda je rešio da se malo skloni sa beogradskog asfalta i da uživa u prirodnim lepotama ove planine. Tako je pre nekoliko dana bio u Sopotu kako bi potpisao ugovor, ali i overio sve potrebne papire.

- Iako je nekoliko puta dolazio u Sopot, prolaznici su se veoma iznenadili kada su pre nekoliko dana videli Nikolu Koja u ovoj opštini. On je došao kako bi potpisao kupoprodajni ugovor i overio papire. Nedavno je kupio plac na Kosmaju, a tamo planira da izgradi ranč. Verovatno mu je dosadila buka i gužva u Beogradu, pa je odlučio da poseduje mesto gde će moći da dođe na odmor i gde će imati mir. Kako su kupoprodajni papiri u redu, početak izgradnje na se očekuje uskoro. Ako se sve bude odvijalo po planu, Kosmaj će ubrzo krasiti prelep ranč - rekao je za “Alo!” odlično upućeni izvor.

U želji da saznamo i od Nikole kakvi su mu planovi u vezi sa ovom investicijom, kontaktirali smo sa poznatim glumcem.

- Ne pričam o svom privatnom životu, tako da nemam komentar - izjavio je Kojo za “Alo!”.

Ali, da su naša saznanja istinita potvrđuje i nedavni intervju koji je dao gostujući u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica... kao sav normalan svet”.

- Premoren sam od života u gradu, jurcanja za parkingom, od nervoznih vozača... Rešio sam s prijateljima da odem odavde. Kupili smo jedan lep komad zemlje, na kojem ćemo napraviti tipske kućice, bazen, teniske terene, jednu malu komunu - izjavio je tada poznati glumac, koji se izgleda u međuvremenu predomislio i rešio da ipak gradi ranč, a možda i snimi neki film tamo.

U svakom slučaju, njegova izjava u pomenutoj emisiji pokazuje da zapravo priča o privatnom životu za medije. Čemu onda skrivanje?


 


Komšija mu je Nele Karajlić

Pored toga što će i sam više vremena provoditi na Kosmaju, Nikola Kojo će imati i poznate komšije. Naime, poznati muzičar Nele Karajlić već ima kuću na toj planini, gde redovno odlazi kako bi se odmorio. Tako će Nele i Nikola imati priliku da se druže i pomažu, kao prave komšije.

 • NN

  2012-04-04 11:13

  PARADIRAO JE BEOGRAD ISPLJUVAO GA I DOPRINEO DA SE I BEOGRAD UPISE U LISTU GRADA PEDERA A SADA BEZI NA KOSMAJ? OTVORISE PLANINO

 • BorkoS

  2012-04-04 15:04

  Ti rece da ti dosadilo u Srbiji i da ozbiljno razmisljas da napustis zemlju i gle cuda kupio parce zemlje na Kosmaju hahahaha,daleko si otisao nepitaj.
  Podesecas me na Muju,zbogom Bosno odoh u Sarajevo.

 • aleksandar

  2012-04-04 20:08

  u eri masovne selidbe u beograd i beli svet ovo mu dodje kao pozitivna naznaka novijeg trenda i to je za postovanje.

 • Rale S.P.

  2012-04-04 21:04

  Ovaj njegov scenario mi lici scenario Velimira Bate Zivoinovica, samo daleko si ti Nikola od Bate. Treba ti da guslas da ga stignes.

alo.rs VIP