Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Naš Andrej je lep ko lutka!

Selo Vojska, kod Svilajnca, poznato je kao rodno mesto Stevana Sinđelića, vojskovođe iz Prvog srpskog ustanka. Danas slavu sela sa oko 440 kuća i jedva 1.000 stanovnika širom sveta pronosi plavokosi maneken Andrej Pejić! U tom selu je Andrej poslednji put viđen kao muškarac, muškarčić! Sa porodicom je otišao u „zemlju kengura“, Australiju, i „postao“ žensko!

- Kakav je, takav je, naš je - kaže Slađan, sredovečni Vojštanin, koga smo zatekli sa društvom ispred jedine prodavnice, u centru sela.

- Šta mu fali. Liči mu da bude žensko - dodaje on.

U razgovor se uključuje i Milan.

- Ma daleko i ovom našem lepa kuća. Možda nosi pancir na dupetu, ali to je njegova stvar. (ha-ha-ha) Zamisli da ga vidiš u mraku, spopadneš ga i uhvatiš dole - reče Milan i do suza nasmeja okupljene.

Na jedinoj većoj raskrsnici u selu okuplja se masa. Dolaze veterinar, poštar, đaci iz škole... Svi listom hvale Andreja. Kažu da je pre godinu dana dolazio sa dve drugarice, prave žene, svi su im videli grudi!

- E, one dve su bile dobre! - kaže nam Dejan Jovanović, konobar u kafiću „Rio“, jedinom u selu, i dodaje da su se neki momci „primili“ na Andreja i njegove drugarice.

- Te dve Engleskinje, Australijanke, j***m li ga šta su, samo su sedele tu s njim. Bila su tad u kafiću još dva-tri momka iz obližnjih sela. Oni nisu znali da je Andrej muško, pa su ih spopali. Ali, kad su videli o čemu se radi, odmah put pod noge. Jedva ih stigoh da naplatim piće. Oni su mislili da su svi bili muškarci - kroz smeh će Dejan.

Možda i najrealniju sliku kako Andreja vide Vojštani dao nam je Miroslav Miloradović, njegov prvi komšija, starina od 79 leta.

- Bio je miran momak, lep i kad je bio mali, ali tada je bio muškarčić. Šta ja znam, nemam ništa protiv što je sada žensko - sležući ramenima priča, a kada smo ga upitali šta bi bilo da on u porodici ima jednog Andreja, ko iz topa odgovara:

- A, ne biva to kod mene! Al’ opet, šta ja znam, možda i moj unuk Nenad iz Beograda sa studija dođe takav. Ukoliko bi se to, ne daj bože desilo, primio bih ga u kuću, napojio, najeo i izveo na ulicu. Pokazao bih mu da je desno Mačkovac, a levo Vojska i poželeo mu srećan put - kategoričan je Miroslav.


 


Deset činjenica o Andreju Pejiću!

1. Rođen je 28. avgusta 1991. u Tuzli. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat. Jadranka i Vlado su se ubrzo razveli. Ima starijeg brata Igora.

2. Tokom rata je sa porodicom živeo i u izbegličkom kampu kod Beograda.

3. Kada je napunio devet godina, sa porodicom se preselio u Melburn, gde i sada živi.

4. Andreja je dok je radio u „Mekdonaldsu“ otkrio agent. Nije izvesno da je tada agent znao da je on muško.

5. Visok je 188 centimetara i nosi broj cipela 44.

6. Počeo je u 14. godini da eksperimentiše sa izgledom.

7.Izazvao je pometnju kada je na reviji Žan-Pola Gotjea u januaru u Parizu nosio providnu venčanicu.

8. Ranije ove godine, magazin FHM ga je svrstao na 98. mesto 100 najseksepilnijih žena na svetu.

9. U maju ove godine, jedan magazin u SAD sa Andrejom na naslovnoj strani je cenzurisan zbog golotinje.

10. Andrej je na 18. mestu među top 50 muških manekena po sajtu „models.com“.

 • DekiNS

  2011-12-31 09:20

  U kontekstu ovih totalno nebitnih vesti pominjete i sprdate se sa herojskom istorijom srpskog roda!

 • boa

  2011-12-31 17:12

  Andrej je rodjen u Tuzli pa kakve veze ima to selo s njim koje se spominje u tekstu

 • Marija

  2012-01-02 23:27

  I sta sad mi treba da se divimo njegovoj lepoti???!!!

alo.rs VIP