Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Najbogatiji čovek na svetu!?

Romano Kurcuvič, simpatični debeljuca iz Gruzije, nezvanično je najbogatiji čovek na svetu, kažu nezavisna istraživanja iz Londonskog instituta za bogatstvo!

Ova vest šokirala je mnoge koji su verovali da će najimućnija osoba morati da dođe iz neke od zemalja poput SAD, Japana ili neke arapske zemlje.

Romano, čija je golišava fotografija sa plaže već godinama predmet sprdnje na internetu, do svog enormnog bogatstva došao je preko miliona nepovoljnih mikrokredita u planinskim vencima Azije. On nema portparole niti humanitarne organizacije, a njegov altruizam poznat je samo najbližim saradnicima. Brkajlo iz Gruzije, međutim, duboko je religiozan i tu svoju ljubav iskazuje najvećim krstovima na ogrlici koje je svet ikada video.

- Svoj biznis sam započeo samo sa jednom ovcom, a sada ih imam mnogo. Ne volim kompjutere, jer ukoliko zavodim svoj posao, država mi može tražiti novac. Ovo je jedini način rada koji koristi Romano - objašnjava brkati milijarder tajnu svog uspeha.

Romano ima sedmoro dece iz dva braka, ali je trenutno samac, što ga čini potencijalno najpoželjnijim neženjom na svetu. Procenjeno je da Romano Kurcuvič ima 150 milijardi dolara u zemlji, ovcama, kravama, kupusu, pirinču i elektrosnabdevanju planinskih sela.

- Uživam u životu koliko god mogu. Lovim i leti i zimi, samo što zimi lovimo različite životinje. Mada ponekad lovimo iste životinje. Nemam pojma. Savetujem ljude i poklanjam im razne stvari. Važno je biti dobar sa ljudima kada si bogat. To pomaže selima da se razvijaju - objašnjava nezvanično najbogatiji čovek sveta.


 


Neće u politiku

Za svoj posao nikada nije koristio kompjutere, a ljudi koji su imali priliku da ga sretnu kažu da je i mobilni telefon retko kada u njegovim rukama.

Njegova kompanija nije ni na jednoj svetskoj berzi, a zanimljivo je da ga apsolutno ne zanima politika.

 • Lajavi pevac

  2010-02-22 08:33

  Smešniju \"istinu\" životu nisam počitao.

 • Boban Miletić Bapsi

  2010-02-22 10:40

  Ne znam da li je najbogatiji , ali ima simpatično prezime , a i krst mu je veći nego što nose patrijarsi . Vrlo , vrlo , zanimljiv lik ! A tek objašnjenje da je biznis počeo sa jednom ovcom ... a sada ih ima mnogo ?!

 • KUM

  2010-02-22 12:48

  Pametan čovek, šiša ovce. A ovaca ima fala bogu mnoogo.

 • Nebojsa

  2010-02-22 13:37

  Kakvi ljaksonci covece.

 • DRAGOLJUB MIHAJLOVIC

  2010-02-22 14:15

  od sutra i ja kupujem ovce

 • Goran Beograd

  2010-02-22 14:43

  Ovaj covek je shvatio zivot i njegova pravila na pravi nacin.Pustio ih je da se jebu medju sobom a on ubire kajmak,I STA CE MU KOMPJUTER ?

 • vile

  2010-02-22 15:02

  a jes imo je pola ovce...daj bre ne lupetajte!!!

 • Cojka

  2010-02-22 17:53

  A kako da saznamo nesto vise o ovom gospodinu??? :D
  Imam sestru za njega, hahaha... :D

 • Nenad Hn

  2010-03-02 20:58

  ma najbolje da se obogatio od ovaca, drzi polja maka i plantaze ganje

 • owca

  2010-05-03 19:15

  ma kakva ovca DROGA!

 • Ivan

  2010-06-25 01:20

  ajde ne lupetajte... vi ne znate koliko on ima para da moze sve vas da kupi odjednom u kesu a ne u ratama... a vi sto spominjete drogu, to vam je mozda nekultura iz vase kuce... lepo ako ste pismeni potrazite jos vise o njemu pa ce te se zaprepastiti... tako da molim za tisinu... jer ovog coveka mozete da gledate samo sa postovanjem i nicim drugim... to sto mu se neki podsmevaju i stavljaju njegovu sliku kao smesnu na fejsbuku, to je nesto najgore sto nego moze da uradi... za njih je to samo bruka... pozdrav iz Kladova... Ivan

 • soke

  2011-03-14 21:12

  ma mozak,,,da bi steko toliko bokastvo,,,covjek mora da riskira,,,,pitaj boga koko on noci nije spavo,

alo.rs VIP