Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Muški izazov

Pored nove sezone „Plesom do snova“, jedan od najomiljenijih voditelja Boško Jakovljević vodiće i novi rijaliti šou - „Mens helt izazov“.

- U pitanju je rijaliti program u okviru kojeg se takmiči osam muškaraca koji će kroz izazov napredovanja ka mačo izgledu prolaziti šest meseci. Najuspešniji će završiti na naslovnoj strani popularnog muškog magazina.

Nova, treća redu sezona plesno-humanitarnog šou programa „Plesom do snova“ počeće najverovatnije početkom oktobra, a u igri će ponovo biti 10 poznatih takmičara koji će učiniti sve da se ostvari neki od snova učesnika emisije.

- Tačno je da su producenti razmišljali da umesto ove emisije uzmu format „Ples sa zvezdama“, ali su ipak ostali pri tome da se pleše za snove. Još ne znamo koje će poznate ličnosti učestvovati jer, koliko znam, pregovori i dalje traju - kaže za „Alo!“ Boško Jakovljević.

 


Moda, pre svega

Jakovljević uporedo kreira za dve modne kuće, „Martini Vesto“ i PWL.

- Sa ljudima iz PWL-a sam se dogovorio da napravimo nešto novo, ekskluzivnije od ostale sportske odeće iz industrijske proizvodnje, a opet pristupačno svima - kaže Boško.

Kolekcija će biti predstavljena na Nedelji mode.

- Deo te garderobe mogli ste da vidite i u emisiji „Plesom do snova“, a drugi deo kolekcije, koji je nazvan „Classic“, urađen je za poslovnog, savremenog i modernog muškarca. Mnogo putujem i imam prilike da vidim kako se ljudi oblače svuda u inostranstvu, te sam tu i pronašao inspiraciju.

 

alo.rs VIP