Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Muškarci imaju za koga da glasaju!

Dok svi slogani, obećanja i spotovi u ovom izbornom ciklusu liče jedni na druge, pojedine stranke su nam ponudile i drugačiji mamac - zanosne lepotice, „Plejbojeve zečice“, pevačice, modelsice...

One za sada iz prikrajka plene lepotom na političkoj sceni Srbije. Nema pak sumnje da ćemo u skorijoj budućnosti bar neku od njih gledati u skupštinskim klupama ili na nekoj istaknutoj stranačkoj funkciji. Na njih će se najpre upecati muški deo glasačkog tela, kojima neće teško pasti da se 6. maja upute na birališta ne bi li svoje pulenke umesto u časopisima gledali i u političkoj areni. Ko zna, možda će upravo ženske čari biti tas na vagi koji će presuditi ove izbore, za koje već znamo da su jedni od najneizvesnijih.


 


Osvaja osmehom!

Nena Milenković (23) SNS

Visoka, vitka i šarmantna brineta postala je zaštitno lice kampanje SNS-a. Predvodi mlade snage naprednjaka i visoko je kotirana na njihovoj listi kandidata za odbornike Beograda. Nema sumnje da će mlada Beograđanka ostaviti odličan utisak i na stranačke suparnike jer ima razoružavajući osmeh.


 


Modelsica poslanica!

Nevena Adžemović (30) NS

Najveći bum u predstavljanju izbornih lista priredio je lider NS-a Velimir Ilić, kandidujući bivšu modelsicu za narodnu poslanicu. Iako je biračima predstavljena kao ekonomista, Nevena je javnosti poznata pre svega kao provokativna i prsata pevačica ženskog sastava „Models“. Punila je novinske stupce i kada se udala za biznismena Srđana Adžemovića, inače velikog prijatelja lidera NS-a. Autorka je knjige „Kako sačuvati srpski rod“, u kojoj deli savete protiv bele kuge.


 


Vatrena radikalka!

Elena Božić Talijan (42) SRS

Vatrena radikalka koja je vatrenocrvenom kosom mamila uzdahe kad god je stala za govornicu, ponovo je u centru pažnje. Posle poslaničke apstinencije, u budućem sazivu ima ozbiljne šanse da ulepša srpski parlament. Puč u stranci doveo ju je u vruću stolicu generalnog sekretara SRS-a, baš onu koju je napustio Aleksandar Vučić. Inače je novinar i glavni i odgovorni urednik stranačkog glasila „Velika Srbija“.


 


Čedina ministarka!

Dunja Ilić (21) LDP

Atraktivna mlada pevačica, koja za sebe kaže da je ujedno i spisateljica, tekstopisac, kompozitor i kolumnista, odabrala je LDP da ostvari svoje političke ambicije. Ne krije da su velike. Sebe može da zamisli i kao ministarku koja bi se u nekoj budućoj vladi snažno borila za prava gej populacije! Peva „Nisam laka, maco“.


 


Manekenka kod Koštunice!

Tijana Stoisavljević (21) DSS

Adut beogradskog odbora DSS-a svojom pojavom razbija predrasude da je partija Vojislava Koštunice skup konzervativaca. Ova izazovna manekenka za sada ne seda u klupe gradske skupštine, ali pomaže iz informativnog štaba. Studentkinja je Filološkog fakulteta u Beogradu, a člansku kartu DSS-a ima već tri godine. Prioritet joj je, kako kaže, uporedno studiranje japanskog i italijanskog jezika.


 


Razbila famu o matorcima!

Nataša Midić (19) PUPS

Famu o matorcima u PUPS-u razbila je ova seksi omladinka. Jedna je od najatraktivnijih „penzionerki“ i nedavno je pojačala novosadske redove PUPS-a. Mada među najmlađima na celoj političkoj sceni, rešila je da na vreme misli o penzionerskim danima. „Svi ćemo jednog dana biti penzioneri, pa zašto se ne boriti sad za ono što ćemo biti“, objasnila je studentkinja srpskog jezika i lingvistike.


 


Čedina menadžerka!

Lidija Piroški (45) LDP

Vlasnica magazina „Vrele gume“ očigledno se razume i u vrele teme. Svoje adute najotvorenije je pokazala kada se u crvenom seksi vešu slikala za srpski „Plejboj“. Iako je od tada prošlo sedam godina, još nijedna dama iz politike nije se usudila na tako smeo potez. Lidija, koja je ekonomista po zanimanju, u međuvremenu je postala menadžerka Gradskog odbora LDP-a u Novom Sadu i nosilac je liste na lokalnim izborima. Za svoje poziranje u izazovnom izdanju rekla je da je „lični eksperiment u razbijanju predrasuda“.

 • Boban Miletic Bapsi

  2012-04-18 09:18

  " И тата би сине " ...

 • ja

  2012-04-18 10:55

  sve sljam do sljama

 • DENIS

  2012-04-18 11:29

  Nema zbora SNS ima najlepse devojke.

 • Bole

  2012-04-19 08:07

  Ovakvima se daje 100 evra za sat vremena, a ne da se glasa za njih.

 • milos

  2012-04-19 15:35

  i deda bi sine

alo.rs VIP