Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Mladić ugrizao dete za ruku!

Posle napada na maloletnu Natašu R. (15), koju je nepoznati mladić preksinoć ispred jedne pekare na periferiji Lazarevca ujeo za ručni zglob, u ovom mestu je zavladala panika.

Gradom se proširila vest da je iz zatvorske bolnice pobegao ljudožder Đorđe Stanojević, koji je pre pet dana dvojici svojih sugrađana, Nemanji Vučiću i Nemanji Jeremiću, iz čista mira, odgrizao uši!

Bilo je jasno da nešto nije u redu kada se sinoć oko 23 sata u centru grada pojavio veliki broj policajaca, koji su krenuli u potragu za napadačem maloletne N. R. U prvi mah policija je dobila lažnu informaciju da je Stanojević pobegao iz zatvorske bolnice, u koju je smešten u utorak uveče.

„Blokirali smo naselje Topoljnajak, gde Stanojević živi s majkom, ali smo ubrzo proverom ustanovili da se on ipak nalazi u zatvorskoj bolnici i da je pod kontrolom lekara. Kasnije smo utvrdili da je napadač jedan momak iz Kraljeva koji je sinoć došao u Lazarevac na žurku. On je identifikovan i pitanje je samo trenutka kada će biti uhapšen“, objašnjava naš izvor iz lazarevačke policije.

Motivi napada su još uvek nejasni, ali prema nezvaničnoj izjavi koju je maloletnica dala u policiji, do napada je došlo oko 22 sata dok je ona šetala ispred pekare. Navodno, u tom trenutku njoj je prišao nepoznati mladić da bi je bez razloga zgrabio za ruku i ujeo za zglob. Uplašena N. R. je nekako uspela da se otrgne i utrči u Dom zdravlja, koji se nalazi u blizini, gde su joj lekari pružili prvu pomoć. Ugriz je bio prepoznatljiv, ali nije došlo do cepanja tkiva.

Napadi ljudoždera na slučajne prolaznike u Lazarevcu koji su se dogodili poslednjih dana izazvali su pravu paniku među stanovnicima ovog grada. Stanovi se zaključavaju i pre prvog mraka, a roditelji svoju, uglavnom maloletnu žensku decu, više ne puštaju bez pratnje u grad. Glasine su učinile svoje, pa se sada šire priče o novim, nepostojećim napadima zombija na prolaznike.

„Sinoć sam se šetao sa suprugom kada sam u centru ugledao veliki broj policajaca. Istovremeno su mi iz Hitne javili za novi napad. Nisam paničar, ali sam istog trena otišao autom po ćerku, koja se nalazila na žurki, a prijateljima javio da pripaze na svoju decu. Koliko znam, svi su noćas zaključavali ulazna vrata“, kaže jedan poznati lazarevački lekar.


 


Povećan broj narkomana

U Domu zdravlja „Dr Đorđe Kovačević“ kažu da je od početka leta povećan broj narkomana koji im se javljaju tražeći pomoć.

„Svake nedelje u našu ordinaciju dolazi najmanje pet narkomana koji se žale na apstinencijalnu krizu tražeći lekove za smirenje, uglavnom nobrijum i trodon, kojih, nažalost, nema u dovoljnoj meri na tržištu“, tvrdi odgovorni tehničar Hitne službe Slavica Vukomanović, koja priznaje da je sinoć takođe zaključala vrata od svog stana.


 


Dileri ne prodaju „mirišljavu so“

Uspaničeni meštani Lazarevca ovih dana pričaju da je u ovaj grad navodno stigla nova vrsta droga koju zovu „mirišljava so“, jer se može lako napraviti od supstanci koje se nalaze u soli za kupanje, a koja kod korisnika izaziva želju za kanibalizmom. Međutim, jedan lazarevački diler tvrdi za „Alo!“ da ta droga još nije u ponudi.

 • Iznogud

  2012-08-11 01:04

  Šta kažete "jedan lazarevački diler tvrdi za „Alo!“???
  Pa što ga ne prijavite policiji ako je već diler, nego se raspitujete za asortiman njegove ponude droge kojom truje našu decu .

 • jasminasinisa

  2012-08-11 05:00

  Svaki komentar je suvišan za ovakav vandalizam. Zašto Lazarevčani i okolni meštani živite u stahu, zaštitite sebe i svoju decu. Ako Vi to ne uradite samoinicijativno i složno, niko Vam drugi neće izaći u susret i pružiti zaštitu!

 • Diler

  2012-08-11 07:14

  "Međutim, jedan lazarevački diler tvrdi za „Alo!“ da ta droga još nije u ponudi" A mislio sam da sam svasta procitao u zivotu...

 • zvonce

  2012-08-11 07:23

  Gane, prijavi tog dilera!

 • davor

  2012-08-11 08:28

  Šta nepoznat? Zovite Dačića pa pitajte što je pušten onaj judak od prije 2 dana na slobodu da ujeda ponovo. Ne smiju pederi da kažu da je to taj isti narkoman i da su ga pustili sutradan. Još ima i hepatitis C, ni to nisu smjeli da objave. J.... ti državu ovakvu,

 • mm

  2012-08-11 08:30

  Da li postoje ljudi koji ne zakljucavaju vrata svog stana. "koja priznaje da je sinoć takođe zaključala vrata od svog stana"

 • ognjen

  2012-08-11 08:37

  "Međutim, jedan lazarevački diler tvrdi za „Alo!“ da ta droga još nije u ponudi."???? Dali je rekao kad ce biti, i po kojoj ceni? Oj Srbijo jadna li si

 • Antiprotivna

  2012-08-11 10:10

  Pa zasto niko ne pise o tome kako je preksinoc jedan momak drugom odsekao ruku ispred kafica u Cacku?! Da li ce se vise stati sa tim nasiljem u Cacku?!

 • lazarevcanka

  2012-08-11 11:00

  E,moji Lazarevcani,dokle smo dosli...dileri nam daju izjave za novine...tragikomicno...

 • pera

  2012-08-11 11:34

  ovo je jeftino spinovanje, zarad jeftinog senzacionalizma, kakvi kanibali, kakve gluposti. Taj momak Stanojević, pored toga što je narkoman, ima i dijagnozu šizofrenije već više od 10-tak godina. Drđava i sistem je odgovoran, što se on u takvom stanju slobodno šeta graadom, bez adekvatnog tretmana.

 • Hellman

  2012-08-11 11:39

  Zato sto je taj diler verovatno u toj policiji koja bi trebala da ga hapsi.. ;)

 • milja

  2012-08-11 11:46

  STRAŠNO!

 • Lazarevcanin

  2012-08-11 11:54

  Momka zovu Čoks i zna ga ceo grad.

  U Lazarevcu policija zna svakog dilera, u stvari svaka baba koja sedi ispred grade zna ko diluje ..

  Svaki narkoman i diler imaju po 50 prijava a sto ne idu u zatvor moramo da pitamo Tadica i Dacica. Toma je tek krenuo ..

 • milos

  2012-08-11 12:08

  Da se Peranovic pita ovog ne bi bilo....

 • Dragan75

  2012-08-11 12:41

  Pa... Kad neko kao ja procita izjavu novinara da "jedan lazarevacki diler kaze..." prvo sto mi padne na pamet je - kako novinar zna ko je diler a policija nema pojma?! Jesam ja lud ili nesto ovde ne stima?!

 • Antonella

  2012-08-11 17:34

  Sta kazete ,,,sto ne prijavi dilera ,,,kome da pijavi ,,policiji jel???a policija to ne zna...e noji rodjaci...p.s. ja se nadam da ce svi dileri gledati sopstvenu decu koji se raspadaju od droge , izujedani i zarazeni hepatitom i sidom...i to ce im biti mala kazna za sve zlo kojesu naneli tudjoj deci

 • dragan

  2012-08-11 19:20

  pa kad Peranovic kaze da je jedini lek za narkomane batina,vi se zgrazate...kod njega je bilo dosta lazarevackih narkomana....vodite ih sad kuci,pa ih pricom ubedite da nije lepo to sto rade..vidim ja da ce narod uskoro samda se organizuje i da ih lincuje,da im ne bi pojeli decu!!

 • TakoX^

  2012-08-11 21:28

  OMG.Ovi kanibali u Lazarevcu.Sta su oni, potomci Hanibala Lektora?

 • draga

  2012-08-11 22:02

  zasto vlast ne hapsi dilere za hjih dozivotno u zatvor omladina nasa je unistena porodice razorene strasno

 • x

  2012-08-13 18:42

  lazarevacki diler pa on je na slobodi blago receno uzas

alo.rs VIP