Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Mira u starkama, svađa Jelene i Pepija

Iako je većina pevača bila sigurna u svoju pesmu, kao i u nastup na „Grand festivalu“, trema i nervoza su bile i te kako prisutne. Festival je otvorila Ivana Selakov, koja je posle nastupa izjavila da je imala veliku tremu, kao i to da već danima unazad prima injekcije kako bi mogla da otpeva svoju numeru.

Jelena Kostov i Petar Mitić, koji su izveli duetsku pesmu, bili su toliko napeti da se pevačica posle nastupa naljutila na svog kolegu jer nije ispalo onako kako je ona zamišljala.

- Kako, bre, nisi mogao da zapamtiš tekst? Sve si upropastio! Zbog tebe nećemo ući u finale! Četiri dana vežbam i ostala sam bez glasa da bih naučila! A ti, ti si sve uprksao - vikala je Kostovljeva na Pepija, dok je on samo slegao ramenima i seo za drugi separe, tako da su ostatak večeri proveli odvojeno.

Najjači utisak prve večeri ostavila je Mira Škorić, koja je bila odevena u belu venčanicu, a kako ne bi muku mučila sa cipelama, folk zvezda je odlučila da obuje bele starke, koje se nisu ni videle na scen


 


Adil i Mišel izbačeni iz bekstejdža!

Uprkos pravilu da pevači tek posle nastupa mogu da pristupe bekstejdžu, Mišel i Adil su odmah na početku polifinala otišli u ovaj prostor za izvođače. Kada ih je spazila organizatorka, skrenula im je pažnju da ne smeju tu da budu dok ne izvedu svoje numere, pa su folkeri bez pogovora otišli iz ove prostorije. Zanimljivo je da je Adila sve vreme bodrio njegov budući tast Džej Ramadanovski. i!

  • komsija iz bloka

    2012-04-25 00:24

    gospa Selakov se bas prenamazala kokom i tacka

alo.rs VIP