Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Emina zabranjena na „Pinku“

Taman kada se slegla prašina oko skidanja cenzure sa pojavljivanja Cece Ražnatović na „Pinku“, ružičasta televizija je, kako se može čuti, udarila novu zabranu. Ovog puta je u pitanju Novopazarka Emina Jahović-Sandal (27), koja je 18. maja potpisala ugovor sa muzičkom kućom PGP RTS o izdavanju novog albuma „Vila“.

Samo nekoliko dana pre potpisivanja ugovora, atraktivna pevačica je bila gost na snimanju emisije „Ami Dži šou“, koja je trebalo da bude prikazana u utorak u redovnom terminu. Međutim, gledaoci nisu imali priliku da je vide i čuju šta je rekla jer je umesto njene prikazana repriza emisije u kojoj su gosti bili Novak Đoković i njegova braća.

Želeći da saznamo o čemu se radi, pozvali smo autora i voditelja Ognjena Amidžića, koji nam se javio iz Rima.

- Odmah posle emisije, otputovao sam u Rim i još sam ovde. Dobio sam obaveštenje da je do promene došlo jer je traka na kojoj je snimana emisija sa Eminom Jahović-Sandal pukla. Kažu mi da se sva upetljala, tako da je materijal potpuno neupotrebljiv - objasnio je Ognjen za „Alo!“.

Međutim, odgovor PR menadžera atraktivne pevačice ne slaže se sa Amidžićevom izjavom, bar što se pokidane trake tiče.

- Ognjen je pozvao Eminu da gostuje u njegovoj emisiji, na šta je ona rado pristala jer su dugogodišnji prijatelji. Ona je na snimanju emisije otpevala tri numere sa novog albuma i tako ovoj emisiji dala ekskluzivu jer su to pesme koje dosad niko nije čuo - kaže Ninoslav Prodanović, portparol pevačice, i dodaje da Emina veoma žali zbog toga što emisija nije prikazana.

- Od ljudi sa „Pinka“ smo tražili da nam daju neko objašnjenje. Dobili smo samo odgovor da Pink“ u krajnjem slučaju odlučuje šta će pustiti, a šta ne - kaže Ninoslav.


 


I Joksimović dobijao packe

Podsećanja radi, svojevremeno je i Željko Joksimović (37) bio „kažnjen“ jer je prešao iz muzičke kuće „Siti rekords“ u „BK saund“. Tada je na televiziji ukinuto emitovanje svih Joksimovićevih pesama, a zabrana je ukinuta posle nekoliko meseci, kada se Željko vratio u staru izdavačku kuću.

 


Skromni ručak na RTS-u

Da je u našoj zemlji sve u znaku svetske finansijske krize dokazuje i veoma skroman ručak na koji su čelnici PGP RTS-a odveli Eminu Jahović posle potpisivanja ugovora. Naime, ugovorne strane su završile u restoranu RTS-a na poslednjem spratu zgrade gde ručak košta od 80 dinara (pasulj) do 180 dinara (pire sa pečenjem).

 

alo.rs VIP