Ekskluzivno u štampanom izdanju!

ALO! Arhiva - Vesti

Ceca je lažirala Arkanov testament!

Vojin Ražnatović (28), sin Željka Ražnatovića Arkana (48), u eksluzivnom intervjuu za „Alo!“ kaže da im je pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović (38) na prevaru uzela očevu imovinu, a upire prstom i u političare, koji je, kako navodi, i danas štite.

Arkanov sin iz braka sa Natalijom Martinović, koji živi u Americi, kaže da im je Ceca posle smrti njegovog oca obećala da će svu imovinu deliti popola sa ostalom njegovom decom, ali da je izigrala dogovor.

- Šta misliš o testamentu, kojim je, kako tvrdi Svetlana - Ceca Ražnatović, tvoj otac vilu na Dedinju i drugu imovinu ostavio njoj?

- Od očeve smrti svi znaju da Ceca nikom od nas dece nije dala ni dinar od njegove imovine. Time je najviše obrukala i osramotila samu sebe i pokazala nepoštovanje prema mom ocu! Taj testament je fabrikovana laž. Nakon očeve sahrane, dogovor je bio da ona uzme polovinu celokupne imovine, a da drugu polovinu podeli devetoro njegove dece. To je bio dogovor. Tek posle 40 dana se odjednom pojavio „testament“ koji je Ceca fabrikovala, a svedoci prevare bili su Borislav Pelević i Dragan Marković Palma. Testament ima mnogo očiglednih grešaka, kakve otac nikada ne bi napravio. To je bilo čisto fabrikovanje da bi Ceca sve zgrabila za sebe i da ne bi ništa podelila s ostalim naslednicima. Uzalud smo išli na ročišta i nadali se pravdi, ali Ceca je uvek pobeđivala pravnu Srbiju zahvaljujući vezama sa ljudima na vlasti. Zar skoro nismo prisustvovali još jednoj njenoj pobedi, ovog puta zahvaljujući njenom kućnom prijatelju Ivici Dačiću!

- Koje greške tvoj otac ne bi nikad napravio u vezi sa testamentom?

- Moj otac nije hteo da ostavlja oporuku zbog malera jer je stalno bio po ratištima. Taj navodni testament nije bio overen niti ga je otac pisao, nego ga je navodno samo potpisao, i to u vreme NATO bombardovanja. Testament posle očeve smrti niko prvih 40 dana nije pomenuo, iako se pričalo o podeli imovine. Da je imala testament, zašto bi se Ceca s nama dogovarala o podeli imovine? Da je lažan govori i činjenica da u njemu stoji da nam otac poklanja stan u Atini na dva nivoa, iako nam je tamo kupio dva stana. Otac je Ceci rekao da nam je kupio stan na dva nivoa jer se ona ljutila kada bi nam nešto poklonio. Osim toga, u testamentu piše da ostavlja splav na Savi, iako ga je prodao jednom svom prijatelju. I to je dokaz da on nije sastavljao testament, već neko drugi. Takođe je lažiran potpis moje majke, kojim ona navodno kuću na Dedinju prepisuje na oca. Moja majka je na sudu izjavila da to uopšte nije njen potpis, već falsifikat. Pokazala je i svoj pasoš, iz kojeg se vidi da u vreme „potpisivanja“ tog ugovora nije ni bila u Srbiji, već u Grčkoj, ali su na suđenje doveli neke grafologe iz policije, koji su utvrdili da je potpis njen, što je skandalozno. Otac je svima govorio da je kuću na Dedinju kupio za nas i stalno je pričao da će on, Ceca i deca da se presele na Obilićev stadion, a da ćemo mi, kada postanemo punoletni, da se uselimo u tu kuću.

- U kojoj je pobedi Ivica Dačić pomogao Ceci?

- U ovoj najnovijoj, Ceca protiv pravne Srbije. Javnost je ogorčena što su pojedinci u Srbiji i dalje iznad zakona. Lepo je imati kućne prijatelje u državnom vrhu koji sede na moćnim pozicijama, a kamoli potpredsednika vlade i ministra unutrašnjih poslova. Tako je i Pablo Eskobar dobio „kućni pritvor“ u njegovom dvorcu, a država ispala talac moćnih pojedinaca i predmet ismevanja. Izgleda da svaka uticajna ličnost može da uplati nekoliko rata i da napravi dil sa državom. Vidi se da su nam te reforme u pravnom sistemu neophodne jer još uvek očigledno naše sudstvo nije samostalna institucija kao u drugim zemljama.

- Da li tvoja majka i vas četvoro Arkanove dece planirate da ponovo preduzmete neke korake u vezi sa imovinom tvog oca?

- Zašto? Predstavu mogu da gledam na Brodveju kad god želim! Opet bi to bilo uzaludno, sve dok je štite veoma moćni funkcioneri iz Vlade Srbije.

- Koji funkcioneri iz Vlade Srbije štite Cecu?

- Dvojica najvažnijih su Ivica Dačić i Dragan Marković Palma.


 


Slušao sam Veljka kako plače preko telefona

- Da li ti je poznato da li je tvoj brat po ocu, Mihajlo, poništio nasledničku izjavu kojom je ranije svu imovinu ostavio Ceci?

- Nisam u kontaktu sa Mihajlom, pa ne znam šta se dešava po tom pitanju.

- Da li si možda u kontaktu sa Veljkom i Anastasijom, Arkanovom decom iz braka sa Cecom?

- Nisam. Jednom prilikom me je Veljko zvao telefonom i počeo je da plače. Pitao sam ga: „Veljko, da li se ti mene uopšte sećaš?“

Posle kraće pauze, izustio je: „Pa, ne“. To mu je Ceca naredila da me nazove. Klasična Cecina režija, čist teatar.

 • Majka dvoje dece

  2012-01-04 00:14

  Kada god vidim sliku nacionalne ikone Cece, pomolim se i kazem Gospode Isuse Hriste, Boziji sine i reci Bozija, Bogorodice radi, pogledaj mene gresnu i pomiluj me tako sto ces spasiti moju decu i omoguciti im da odu odavde, sto dalje! Amin.

 • vukica

  2012-01-04 00:15

  BRAVO ZA ALO! BRAVO ZA SLOBODU GOVORA! BRAVO ZA AUTORA! Da vec jednom neko i njoj stane na put! SRAMOTA KOGA NAZIVAJU MAJKOM NACIJE

 • Maraja

  2012-01-04 00:23

  Prava postenjacina! Pa odakle vam stanovi u Atini ako ne od Arkanovog nasledja? Odakle vam vila u Beogradu koju ste "kupili" od Lidije Ocokoljic? Sta je sa 50 000 dolara godisnje koje ste dobijali od Arkana, a nakon njegove smrti od Cece? Sram te bilo!Zna on kakav je Dacicev i Cecin odnos, a ni da priviri u Beograd!

 • sasa

  2012-01-04 00:45

  Ko zna u sta je ta sve umesana i sta ce jos o njoj da ispliva pre ili kasnije,samo mogu jedno da kazem,jadna smo mi drzava sa takvim cobanima na vlasti poput Dacica i Palme,sa takvim sudstvom i selektivnom pravdom,za ovo cecino delo bi posteni gradjanin isao u zabelu na robiju a ona u vilu,sta ces....Srbija je to! Moj savet,sto dalje odavde,ko moze!

 • Mark

  2012-01-04 00:48

  Jao mali ajde bre ćuti, ako je Arkan Ceci ostavio svu imovinu ostavio joj je i brdo kriminalaca i neprijatelja za vratom sa kojima ni on sam nije mogao da izađe na kraj...ti bi da malo trošiš a Ceca da i kad nije u pritvoru bude u pritvoru jer ne sme da izađe van od Arkanovih "saradnika"....ja sam siguran je Arkan baš Ceci ostavio sve jer trebalo je oprati taj prljavi novac i podeliti sa ostalim krimosima. Zato mali radi i ćuti.

 • realan

  2012-01-04 00:54

  A gde taj Ivica Dačić nije umešao prste, i fudbalu i u košarci (navijač partizana) i od kako je on na vlasti, samo partizan osvaja trofeje !!! Slučajno !? hahahahaahaa Sve režira, kako hoće, on i Tole Karadžić, koga Ivica štiti !

 • milos

  2012-01-04 01:36

  pa i poprsje joj je lažno, a svu mu se klanjaju. tako će i ovo da prođe, postaće junak kuloara srpskih

 • kiki

  2012-01-04 03:11

  cekaj jel se ovaj zeza kada prica o reformama u pravnom sistemu???pa jel on zaboravlja da je sin kriminalca koji je te pare ukrao ili stekao ubijanjem???

 • Kod

  2012-01-04 05:30

  Ta Natalija je toliko kompromitovala Arkana dok je bio živ da su i oni protiv kojih je ratovao bili iznenađeni. Je li to onaj što je oženio Kineskinju?

 • Kaplar

  2012-01-04 05:37

  Da je Srbija pravna Drzava a ne banana republika,onda vi svi nebi imali sta da delite i nebi smeli ni da pitate,sta vam pripada?

 • bosko

  2012-01-04 07:58

  Sto me to ne cudi ? Osoba ciji su prijatelji iz kriminalnog miljea, sta i kakav karakter treba da ima. navikla da krade, otima, . mnogio je ljudi u crno zavijeno, mnogo je krvi palo, mnogo decjih susa proliveno, Na tome je ona gradila bogadstvo, Zna se kako je steceno. Ovamo, opsta pometnja, kada joj je sin pao i razbio koleno, Koliko je palo decjih glava, i glava civila, dok se pljackalo, i otimalo. Samo neka je stignu decje suze. I to ce joj biti dovoljno

 • ana

  2012-01-04 08:12

  NAJBOLJE DA JOJ NISTA NIJE OSTAVIO I 2 DECE IZBACIO NA ULICU. stavili ste naslov kao da je vec proslo sudjenje. imate velik doprinos situaciji u Srbiji.

 • Marko

  2012-01-04 08:19

  Ceca je kriminalac na kvadrat. Ipak, sredstva informisanja će ponizno i sa strahom reči, Ceca je "vernik". Ceca je vernik onoliko koliko je prostitutka nevina.

 • laki

  2012-01-04 08:58

  Neterbati nista tobogastvi arkangaje zaradio na krvi muslimana bosnjaka ne jedi ta leb ostavijoj sve.Ne budi ko tvoj otac zlim rodom dat

 • lavica

  2012-01-04 09:49

  daj ostavite tu zenu vise na miru...i onako joj nista ne mozete...

 • marsovac

  2012-01-04 10:31

  Decko iako ne zivis u Srbiji, veoma pametno rezonujes i ispravno ti je misljenje o NASEM SUDSTVU, ovde sud moze da cima sasvim postene ljude zato sto se tako nekome prohte i iz bahatosti pojedinca a kad je u pitanju da posteno obave svoj posao tu nase sudstvo u potpunosti zakaze. MISLIM DA JE OVDE SVE KORUMPIRANO!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jovan P

  2012-01-04 11:30

  Cisto sumnjam da neko od politicara stiti Cecu. Pre bih rekao da stite sebe.

 • Marko

  2012-01-04 12:50

  Sram vas bilo! OSTAVITE VEC JEDNOM CECU NA MIRU I MRVOG ARKANA DA POCIVA U MIRU! Kako vam bre vise ne dosadi! NE MOZETE NISTA CECI, zauvek ce ostati najveca balkanska mega zvezda sa najvecim brojem fanova na balkanu, mozete da joj pljunete pod prozor svi!!! CECA MAJKA NACIJE!

 • Jovo

  2012-01-04 12:57

  Kako vas nije sramota, po cemu je ona kriminalac.Ko kaze da je to istinit intervju od maloga ko?.Pa oni Cecu ruse zato sto se vecina gradjana poistovecuje sa njome i onas smeta cedi prasku i ostalima jer preko nje treniraju strogocu i kriju ostale pronevewre u milijardama.Sto dalje ruke od Cece.

 • ius

  2012-01-04 13:32

  Ona je pravi ološ,to znamo odavno.

 • ana

  2012-01-04 13:33

  SRAMOTA , SRAMOTA !! POKRADENO SE DELI?? SVE U SING SING! KO NEPLATI NA MOSTU , PLATICE NA CUPRIJI!

 • vasko

  2012-01-04 13:43

  vi redakcija alo novina ste se samo okomili na cecu a prave probleme zaobilazite kao problemi na kosovu problemi u ekonomiji problemi u privredi problemi u mnogo cemu ali svakoga dana sve vise i vise razmisljham da ste vi anti srpski nastrojeni i da radite na stetu srbije zato vas necu viser ni citati,nadam se da cete pustiti moj komentrar ako ne to vama ostavljam na obraz ako ne onda cete ga barem vi procitati a to mi je i cilj

 • Kosta

  2012-01-04 13:56

  Tako, samo tako! Udrite jace po toj lopini i profuknjaci ceculji!!! Gadna, deformisana LOPINA!

 • ana

  2012-01-04 14:11

  SLJAM !!

 • slavica

  2012-01-04 14:32

  Mrtva usta ne govore,a uvek je jedna strana nezadovoljna. CECA I TACKA .

 • Glumac

  2012-01-04 14:40

  Nije on kriv sto je rodjen i to nemozemo osudjivati. Rodjen kao dijete kriminalca ako nije usao u kriminal i zivi posteno i ja cu ga kao musliman postovati. Nije mi problem sto je iznjeo istinu o svemu al mi licemijerno sto trazi krvlju natopljenu imovinu!!!!! I srpskom i muslimanskom i hrvatskom....... Netreba ti to Voine,

 • CCC

  2012-01-04 15:11

  ne znam kao se to ne secaju i ovi arkanovi naslednici svih stanova i kuca koje ceca nije uzela a u kojima su svi oni ziveli.najlakse je sada pricati o stvarima koje su pravno zastarele.sve sama nevinasca i neobavesteni ljudi koje je podla ceca zeznula a pritom je bila glupa seljancica iz zitoradje.daj bre molim te i ovi koji se provlace po novinama kako bi nesto rekli a jedva ostali zivi su mi se smucili.boli srbiju uvo i za cecu i za njen imetak od arkana a jos manje za ove zutokljunce koji su se tek sada setili srbije ali jos nisu ukapirali da srbija nema more.samo pljuju po srbiji kako smo ocajna drzava.najlakse je smestiti d..e u inostranstvo pa kritikovati sve drzavne institucije u srbiji.sramno je sto se uopste i javljaju ti kvazi srbi.ako nemate cim da popunite rubrike bolje je da stavimo lepu sliku srpske priroide.to je bar kvalitet a ne ovaj sljam

 • JO

  2012-01-04 15:27

  MA JE L MOGUCE DA SU TOLIKI RATOVI PROSLI BOMBARDOVANJE SE ZAVRSILO NAVODNO SE I REZIM PROMENIO A NEKI LJUDI OSTAJU I NE IDU U ZABORAV? MOGUCE, JER SE SUSTINSKI NISTA NIJE PROMENILO. KO ZNA, MOZDA JE ARKAN I OSTAVIO TESTAMENT. ON JE JEDNOM U MINIMAXOVOJ EMISIJI REKAO: LJUDI NE ZNATE VI CECU. STVARNO MORAS BITI MAHER PA SA 20 GODINA RAZVESTI NAVODNO ZRELOG COVEKA KOJI IMA IZA SEBE I DECU I BRAK(OVE) I OGROMNO ZIVOTNO ISKUSTVO. ILI JA PRECENUJEM ARKANA ILI JE CECA MAJSTOR MAGIJE. CRNE, SARENE, SVEJEDNO. NESTO OVDE NE STIMA. NAJCUDNIJE JE STO SU NAKON ARKANOVE SMRTI SVI IZ PORODICE POBEGLI IZ ZEMLJE A JEDINO JE CECA OSTALA. SIGURNA U SVOJU SIGURNOST I SIGIRNOST SVOGA NOVCA. ODGOVOR JEVISE NEGO JASAN - S KOLENA NA KOLENO. PITANJE JE SAMO CIJE JE TO DRUGO KOLENO KOJE CUPKA CECU.

 • bogoljub

  2012-01-04 16:29

  Mozete Svi zajedbo da pljunete Ceci pod prozor, Ali pazite okliznucete se. Sta hocete vise. Pa zar jos niste shvatili da zena zaradi za noc, kao vi sto ne mozete za ceo zivot. Misevi jedni, sto i Vi niste krvarili gace pa imali. Pa dobro, bio je rat, otimalo se, ali od neprijatelja. Sta reci za ove sto otimaju od svog Naroda, Sistematski ga kradu, nista drugo i neznaju. Oni pricaju o Ceci. Pa njoj je Bog podario glas i lepotu. a ona samo pametno iskoristila Boziji dar. Dao je i Bog nama ko Narodu sve, bogatstvo, reke, plodnu zemlju, sume, e jedino nam nije dao pameti, zato nam ovako i jeste. Prodali smo zemlju, izdali je, jel nam i zato Gospodo kriva Ceca, dosta vise misevi jedni

 • SMS

  2012-01-04 16:52

  Pa sta sad vi toliko gorite od postenja i od pravde,pa ko ste vi da joj sudite,ona nije jedina kriva za ovo sve u drzavi,sta vas briga sta je cije a sta nije,naravno PORICALI VI TO ILI NE CECA CE PO IZLASKU IZ ,,ZATVORA,, BITI JOS 10 PUTA VECA ZVEZDA,kada svi sto treba da odgovaraju za nasu drzavu budu iza resetaka onda i CECA MOZE DA IDE,ALI DO TADA NISTA,NAROD JE VOLI I VOLECE JE JOS VISE,KOLIKO GOD BILA KRIVA NA NJOJ SE PRELOMILO KOLO VELIKIH POSTENJAKA,...A do tada ovi sto su ljubomorni na njenu ogromnu karijeru mogu da joj pljunu pod prozor...UOSTALOM SAMO DA KAZEM NE STITIM JE ALI REALNO SAGLEDAJTE OKO CEGA NAM MAZU OCI OKO NEKOG KO NIJE TOLIKO KRIV KOLIKO SU DRUGI,DOK NAM SE SRBIJA CEPA NA DELOVE,DOK NAM NAROD UMIRE OD GLADI NEKO NAM MAZE OCI SA ARKANOM I OSTALIMA KOJI SU DELOVALI GODINAMA IZA,A KO SADA DELUJE????Ne verujem bas da je CECA pod zastitom cele vlasti,...

 • laki

  2012-01-04 17:24

  Pitajte Cecu koje HARO iz Cazina,dobar bosnjak i musliman dugo se sa njim zabavljala a ona to cuti.Ne treba Arkanovom sinu nista od svog oca bice mirniji a Arkan kakoje radio neka miruje u grobu.Svi dobro znamo kosu i Ceca i Arkan,tuca muslimanska krv im se pretvorila u zidine ,nakite i bogastvo.

 • SMS

  2012-01-04 17:38

  Pa sta sad vi toliko gorite od postenja i od pravde,pa ko ste vi da joj sudite,ona nije jedina kriva za ovo sve u drzavi,sta vas briga sta je cije a sta nije,naravno PORICALI VI TO ILI NE CECA CE PO IZLASKU IZ ,,ZATVORA,, BITI JOS 10 PUTA VECA ZVEZDA,kada svi sto treba da odgovaraju za nasu drzavu budu iza resetaka onda i CECA MOZE DA IDE,ALI DO TADA NISTA,NAROD JE VOLI I VOLECE JE JOS VISE,KOLIKO GOD BILA KRIVA NA NJOJ SE PRELOMILO KOLO VELIKIH POSTENJAKA,...A do tada ovi sto su ljubomorni na njenu ogromnu karijeru mogu da joj pljunu pod prozor...UOSTALOM SAMO DA KAZEM NE STITIM JE ALI REALNO SAGLEDAJTE OKO CEGA NAM MAZU OCI OKO NEKOG KO NIJE TOLIKO KRIV KOLIKO SU DRUGI,DOK NAM SE SRBIJA CEPA NA DELOVE,DOK NAM NAROD UMIRE OD GLADI NEKO NAM MAZE OCI SA ARKANOM I OSTALIMA KOJI SU DELOVALI GODINAMA IZA,A KO SADA DELUJE????Ne verujem bas da je CECA pod zastitom cele vlasti,...

 • miroslav

  2012-01-04 17:38

  majstorica prevare kraljica srpske estrade ljubimica visokih srpskih politicara veliki vernik posetilac manastira duhovno obrazovana jer je imala svog duhovnika prva koja je ponela cuvenu uvezenu narukvicu na nozi prvi put je ove godine jedan politicar izjavio da ne ide ove godine na slavu kod nje neznam zbog cega ali mi se cini da se i njena slamarica ispraznila jer sva ta bulumenta oko nje nija bila tu za djabe strasno ali istinito.

 • Jelena

  2012-01-04 17:38

  Arkan je nju voleo! Tacka. Ona je njega volela! Tacka.
  Ostavio vam je Arkan i za vase potomstvo. Lesinari!
  Vilu joj je ostavio za zivota, a ne u testamentu!
  Jos mesec dana i videcete koliko je ona VELIKA!
  I novinari su pravi lesinari, ali vazno da Ceca to zna.

 • SMS

  2012-01-04 17:45

  Pa sta sad vi toliko gorite od postenja i od pravde,pa ko ste vi da joj sudite,ona nije jedina kriva za ovo sve u drzavi, CECA CE PO IZLASKU IZ ,,ZATVORA,, BITI JOS 10 PUTA VECA ZVEZDA,kada svi sto treba da odgovaraju za nasu drzavu budu iza resetaka onda i CECA MOZE DA IDE,ALI DO TADA NISTA,NAROD JE VOLI I VOLECE JE JOS VISE,KOLIKO GOD BILA KRIVA NA NJOJ SE PRELOMILO KOLO VELIKIH POSTENJAKA,...A do tada ovi sto su ljubomorni na njenu ogromnu karijeru mogu da joj pljunu pod prozor...UOSTALOM SAMO DA KAZEM NE STITIM JE ALI REALNO SAGLEDAJTE OKO CEGA NAM MAZU OCI OKO NEKOG KO NIJE TOLIKO KRIV KOLIKO SU DRUGI,DOK NAM SE SRBIJA CEPA NA DELOVE,DOK NAM NAROD UMIRE OD GLADI NEKO NAM MAZE OCI SA ARKANOM I OSTALIMA KOJI SU DELOVALI GODINAMA IZA,A KO SADA DELUJE????.

 • nevena

  2012-01-04 17:54

  ma nemoguce...srpska majka tako da gresi nema sanse hehe

 • Jeca

  2012-01-04 18:02

  Psi laju - karavani prolaze... :-)))

 • ...

  2012-01-04 18:04

  Na sta vam bre vise lici da pisete ovakve naslove???
  Znate li sta cinite, kako smete bez dokaza bilo koju javnu licnost ovako da osudite??? Sramota vise!!!

 • Ja

  2012-01-04 18:10

  Podrska Ceci! Tako bozanstvena, sa tako jakim ledjima! Svaka cast Ceco - imala si coveka koji te je ludo voleo i kog si ti istinski volela! A vi dusebriznici, brinite malo o svojim kcerkama i majkama. :-)

 • milos

  2012-01-04 18:33

  BOLJE JOJ JE BILO DA SE UGLEDALA NA BRENU! SELJANKA! MOGLA JE DA IMA NJENU KARIJERU A OVAKO CE JE RAZVLACITI PO CRNOJ HRONICI CEO ZIVOT,UZAS!

 • loscarlos

  2012-01-04 21:10

  Води се борба око тестамента који се односи на богатство пореклом из разних непоштених радњи, криминала. Цеца је сама поштено више зарадила од мужа криминалца.Ако се не може доказати поорекло непокретнине овог разбојника-убице, нека држава заплени и подели између сиромашних поштених људи.

 • Aca

  2012-01-04 22:02

  Decko je skroz u pravu

 • Jelena

  2012-01-05 03:16

  NIJEDNU PORUKU ZA PODRSKU CECI NISTE PUSTILI!!!
  SRAM VAS BILO!!|!

 • Anita

  2012-01-05 09:48

  Razmisliti logicno, kakav je to otac (Arkan kakav takav bio bar je vleo svoju decu), da sve ostavi zeni a nista svojoj deci, jos jedna Cecina namestaljka i laz. Ali oteto prokleto, nece biti dobro. Svi oni koji je branite, tu pametnu damu ali opasnu, da Bog da i vasoj deci tako bilo oteto i ucinjena napravda.

 • ko zna zna

  2012-01-05 12:17

  gde je moj komentar od juce.niste ga dali jer komentator zna da je bivsa supruga i ostali svi isplaceni jos pre njegove smrti.ziveli su od njegove ranije zaradjene love do danas po inostranstvu na visokoj nozi.zasto ne date komebhtar koji vase navode u clanku demantuje. sramno za alo

 • laki

  2012-01-05 15:18

  Cecuje Arkan oteo od Hara muslimana iz Cazina,onisuse godinama zabavljali ona i dan dans zali sigurno za njim,tosu bili najlepsi dani njenog mladog zivota putovanja sirom svijeta.Godinamaje Ceca pevala u restoranu Harovog brata Esa Samardzica u Svajcarskoj tuje i dozivela najlepse dane njenog uzivanja.Toje njen zivot ali bi trebala da bar jedan dio vrati muslimanima u Bosni jer ih je Arkan pobio i opljacko to bogastvo koje ona poseduje je vecinom Muslimana ,Bosnjaka iz BiH.Arkan je oteo Cecu od Hara Samardzica iz Cazina.Haroje prebijen od Arkanovih ljudi i uzeo velike pare od Esa Samardzica Harovog brata dabiga pustio ziva,nakon toga Arkan se odma ozenio sa Cecom.Toje bilo davno ali sramno Cecabi bar malo trebala da ima postovanja prema muslimnima i njihovim zrtvama.Trebalabi u najmanju ruku da pomogne decu Srebrnice koje je Mladic ostavio bez roditelja,ili Arkan u Bijeljini ITD.

 • milica

  2012-02-12 23:07

  slusam ove komentare cuj arkan je ubio po srebrenici muslimane slusam ovog lakija cuj samo su srbi ubijali jeli laki gde su srbi iz srebrenice koji su poubijani na bozic pravoslavni npotocarri kravice sarajevo laki gde su muslimani poubijali 30 hiljada srba u sarajevu podrinje a za muslimane u srebrenici sta je bilo ja znam a upitajte bila klintona i digni laki aliju izetbegovica iz groba on ce da ti kaze i nemoj vise da kenjas ja sam rodom iz bone i znam sta je bilo a da li laki znas ko je rasturio bivsu yugoslaviju neznas reci cu ti hitlerovi nacisti u saradnji sa nasom dojucerasnjom bracom hrvatima muslima ja znam mnogo pa i srebrenicinima i slovencima

 • kaca

  2012-02-22 00:30

  kakva sramota, nista ne dati njegovoj deci

alo.rs VIP