Venčanje Filipa Gavranića
Privatna arhiva
Venčanje Filipa Gavranića

Privatna arhiva

Venčanje Filipa Gavranića, Foto: Privatna arhiva

Gavranović je uhapšen juče popodne, nakon što su policajci "upali" u njegov lokal u Resavskoj ulici i u njemu pronašli Ostojićevo beživotno telo. 

Da je Gavranović ubio Ostojića prva je rekla Nikolina sestra kada ga je ugledala nakon saslušanja u policijskoj stanici. Gavranović je izgledao toliko izbezumljeno, iako policajcima nije priznao ništa, da ga je pekarova sestra odmah raskrinkala.

- Znala sam da je on. Prvo što sam ugledala kada sam ušla u policijsku stanicu 29. novembar bio je inspektor koji mi je rekao da sačekam. Onda je izašao Filip i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on, i gde se nalazi radnja, niko me nije slušao, čekali su dva dana... - ispričala je očajna sestra Milijana.

Kako kažu, bili su nerazdvojni. Svakoga dana su zajedno pili kafu i pivo, izlazili zajedno, pa čak i zajedno letovali.

Filip G. osumnjičeni za ubistvo

Privatna arhiva

Filip G. osumnjičeni za ubistvo, Foto: Privatna arhiva

I njihove supruge su se poznavale.

Da stvar bude još bizarnija, Gavranović se svojom devojkom oženio pre svega tri nedelje. Odmah nakon raskošnog venčanja na svoj Fejsbuk profil je okačio fotografiju sa suprugom iz crkve. Nizale su se čestitke u komentarima, a on se kulturno zahvaljivao.

Za uhapšenog Filipa komšije iz okolnih lokala kažu da je staklorezačku radnju, koja posluje od 1952. godine, nasledio od oca koji je iznenada umro.

- Filip je bio pristojno dete, uljudan je, znam mu majku i sestru. Tri dana ga nigde nije bilo, radnja mu je bila zatvorena, a njegov punto ostao parkiran ispred nje - govorile su komšije policiji i novinarima.

Nikola je, takođe, bio oženjen i imao je sedmogodišnjeg sina.

Pročitajte još:

 

Komentari (10)

Ram

07.11.2017 17:26

Zasto ljudi zbog novca postaju zveri .... ipak su se oni druzili i samim tim dobro poznavali da li se takva osobina, da je mogao nesto tako uzasno da uradi, mogla naslutiti u tom druzenju . Sestra je odmah rekla da je on , znaci da je nesto u tom coveku primetila i ranije ,a ....policija je cekala da bi bila sigurna ali nekada predugo ceka , predugo razmislja ..predugo zeli da bude sigurna da nece pogresiti . Nije znao kako da zaradi novac (a imao je i radnju) a znao je da ubije , neverovatno

gorgonzola

07.11.2017 18:20

Meni ova monstruoznost ne ide u glavu nikako, družili se, letovali zajedno i da ga ubije zarad pregršt dukata, ne zaista ne mogu da zamislim. Mada kad sad pogledah fotku ove starleta venčanice, ko zna s kim se taj ufatio u kolo i šta je sve tu bilo, treba starletu održavati ali ipak ubiti prijatelja zbog toga, ne ne mogu da progutam nikako.

Tamara

07.11.2017 19:03

Eto sad vidimo da sve moze da se zavrsi za dva dana - sto kaze sestra ''kad sam ga videla znala sam da je on'' ... Mi 500 dana govorimo za Zorana Marjanovica CIM GA VIDIS ZNAS DA JE ON ... i nista . Mozda bi stvarno trebali da ga puste da se vrati u Zadrugu - i tamo ce opet zapoceti ''svoju pesmu'' i vece su sanse da negde pogresi kad se toliko trudi da ne pogresi ... a u zatvoru on nema ''publiku'' i nema svrhe drzati ga - jer on je POJAVA od koje ne moze da se ocekuje nijedan LOGICAN potez ...

Maki

07.11.2017 19:10

Jadna žena udala se, veselila se, a nije ni sanjala da će joj muž ubrzo postati ubica.

rada tomasevic

08.11.2017 03:36

@Maki - ma nace ona drugog lako bog je njoj pomogao, ali sto unisti drugu zenu prijateljicu jer druzili su se godinama.udovica osta sa decom ni na nebu ni na zemlji trenutno nadam se da ce vremeno da se izbori sa nadolazecim teskim prvim godinama.

sarenac nebojsa-neso

07.11.2017 19:16

Saucesce nesrecnoj sestri.Gledam sliku sa vencanja i pitam se zasto ga Bog izneveri i njegova slava izdadose.Uzese mu pamet i gle sta verni boziji rabin sluga napravi.Dve srbske pritaljske porodice zacrni ukopa pre vremena i bozijeg sata za sva vremena.

GLUMICA

07.11.2017 21:53

U PRINCIPU NE POZAJMLJUJEM NOVAC JER SAM ISKUSILA...AKO GA POZAJMIM IZGUBIM I NOVAC I ,,PRIJATELJA,, OVAKO SAD KAD NE POZAJMIM IZGUBIM SAMO ,,PRIJATELJA,,..........ko jos nije osetio na svojoj kozi slobodno neka me poslusa....samo da dodam da je i sa familijom isto....one neradnike koji ti se ko krpelji kace ,ladno sam otkacila i rela DOSTA !!! pONASAJU SE ko da im nikada nisam pomogla...sada mi je i zao sto su me koristili

rajkovic branka

07.11.2017 23:27

bozija volja sto narod kaze.demoni bili jaci pamet mu uzeli dok je bog prilego malo i gotovo.kraj price tragican.o.ss. nadam se bice bolje gore na nebeskim visinama koje nas sve cekaju jednog dana.

Sasa

08.11.2017 13:08

Vernik seta po crkvi i posle tri nedelje ubije druga