Staford
Profimedia
Staford

Profimedia

Stafordski terijer, ilustracija, Foto: Profimedia

Jednoj desetogodišnjoj devojčici iz Vinkovaca u Hrvatskoj, stafordski terijer odgrizao je polovinu nosa na ulici dok se vraćala iz škole!

Devojčica je bila toliko prisebna da uđe u prvu prodavnicu i izdiktira prodavačicama broj telefona svoga oca, a one su momentalno pozvale i hitnu pomoć.

Žena zaposlena u radnji rekla je za Jutarnji list da devojčica ni suzu nije pustila:

- Kada je sklonila ruku s lica, videla sam prizor koji nikada ne bih htela da vidim. Imam utisak da joj je pola nosa bilo odgrizeno. Koleginica i ja smo potrčale da joj pomognemo, zvale smo Hitnu pomoć, potom i oca, a dete je vrlo brzo odvezeno u bolnicu.

Prodavačica ne može da veruje kako je devojčica reagovala:

- Sve vreme je bila prisebna, a rekla je i da ‘pas i čika koji ga je vodio nisu ništa krivi’. Kazala je da je ona čučnula kako bi ga pomazila, jer se s njime često igrala, a on ju je ugrizao. To su njene reči, ali mi nismo videle šta se tačno dogodilo.

Iz policije su potvrdili da se dogodio napad psa na dete i da će posle istrage i saslušanja svedoka procesuirati 23-godišnjeg vlasnika psa.

Komentari (3)

mr burns from simpsons

22.11.2016 17:40

ono na fotki nije stafordski terijer, ono je pitbul terijer

gagi

22.11.2016 18:16

u cemu je razlika zver i jedan i drugi pa sto se vec jednom ne opamete i stavljaju korpe

maki

22.11.2016 19:56

Trebao bi vlasnik da plati 1 milion evra odštete i doživotno izdržavanje, pa da vidimo ko će imati kućnog ljubimca. To je postalo pomodarstvo većina njih su neuredni i razdražljivi budu u stanu po 10 sati pa ih izvedu na 15 minuta nije ni čudo što se ovo dešava.