Sergej Stepašin i Vladimir Putin
Alo!
Sergej Stepašin i Vladimir Putin

Alo!

Sergej Stepašin i Vladimir Putin, Foto: Alo!

Putin Srbiji nudi odlične odnose s Rusijom uz dobre odnose s EU, a da ne bude njena članica, kao i bez članstva u NATO, poručuje u ekskluzivnom intervjuu za “Alo!” general-pukovnik Sergej Stepašin, glavni Putinov čovek za Balkan, inače nekadašnji premijer Rusije i bivši direktor ruske federalne službe bezbednosti.

Čovek koji je u ime Kremlja zadužen za Srbiju za “Alo!” govori i o vojnoj saradnji Srbije i Rusije, budućnosti Kosova, Crnoj Gori, ulasku u NATO, ali i otkriva da je u Srbiji moguć scenario ukrajinskog Majdana...

- Današnja vlast u Srbiji je aktivno orijentisana ka EU i to je razumljivo zato što se Srbija nalazi u nekoj vrsti zatvorene enklave, a nema granicu sa Rusijom. Srbija može da odabere treći put - da ima dobre odnose sa EU, bez obaveze da postane njena članica, da nikuda ne žuri, a da istovremeno aktivno razvija integracione procese sa Ruskom Federacijom. To je ono što nudi predsednik Putin. Tu je perspektiva Srbije - poručuje između ostalog Stepašin u intervjuu koji ćemo u celini objaviti sutra u „Alo!“.

Video snimak intervjua možete pogledati večeras od 20 sati u emisiji “Pravac” na TV “Pink info”, koju uređuje i vodi glavni urednik “Alo!” Duško Vukajlović. Pored Stepašina, u drugom delu emisije gostovaće profesor Duško Tomić, šef katedre za bezbednost na FIM, koji će posebno govoriti i o stanju u Vojsci, posle nestanka oružja iz vojnih magacina u Beogradu.

Komentari (5)

LOLITA

18.11.2016 20:37

PUTIN SRBIJI MOZE DA PONUDI SAMO MALI LAKOVAN TVRDO PAKOVAN ,I NISTA VISE ,TOLIKO JE CENI

vajar zika

19.11.2016 00:00

Putin moze da ponudi Srbiji ,najskuplji gas na svetu ,Zardjalo oruzje ,Pokvarene avione ,Kriminalce politicare, CEMER I JAD TO MOZE DA NAM PONUDI

Dule

19.11.2016 00:00

Sarene laze

kokalo

19.11.2016 05:41

zamrznuto meso iz Sibira iz 1948 godine

PACOV

19.11.2016 18:51

HAOS I SMANJENE PLATA I PENZIJA