Metak završio u slepoočnici: Kristina A.
privatna arhiva
Metak završio u slepoočnici: Kristina A.

privatna arhiva

Kristina A. , Foto: privatna arhiva

Ubila se zbog raskida?

Kristina je, prema rečima njenog brata Nenada, nedavno raskinula sa dečkom. O tome, međutim, njeni ukućani ništa nisu znali.

Navodno je devojčica "ćutala kao zalivena".

- Od drugova sam čuo za tu vezu. Posle su njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je na vajber poruku "Hoću da budem samo sa tobom" - ispričao je Nenad.

saslušan.

- Iskoristili smo zakonsku mogućnost koja nam dozvoljava da u slučajevima kada je teško pogođen član porodice osumnjičenog pustimo da se brani sa slobode. On je pušten da ide kući i sahrani dete i dalje se brani u redovnom postupku - kaže izvor iz Tužilaštva.

Đorđević se, inače, tereti da je time što je deci dozvolio upotrebu pištolja, koji je imao u ilegalnom posedu, počinio teško delo protiv opšte sigurnosti. Izvesno je da će ga teretiti i za nedozvoljeno držanje oružja, pištolja većeg kalibra, "tetejac" 7,62 mm. Smrt ćerke je teško primio. Po pričama ukućana, iste noći je želeo da počini samoubistvo, ali ga je u tome sprečilo hapšenje nakon uviđaja. I na saslušanju je neprestano plakao i ponavljao da mu nema života bez njegove devojčice, da veće kazne od njene smrti nema.

Komentari (3)

Sanja_Bgd_Bre

17.05.2017 09:46

Ko mozga ima,na vreme misli!!!

milomir.dv

17.05.2017 09:56

Kreni za ćerkom,ubico.

Pištolj

17.05.2017 14:55

@milomir.dv - Kakav siti roditelj kad je pištolj bio na dohvat ruku tvog deteta?!Tako je to kad roditelji vole više oužje od svoje dece!