Svetlana Ceca Ražnatović
Rajko Ristić
Anastasija i Ceca Ražnatović

Printskrin Clip.rs

Anastasija i Ceca Ražnatović, Foto: Printskrin Clip.rs

Ceca je u specijalnom izdanju emisije "Premijera" rekla da ona najteže u porodici podnosi ono što se piše o njenoj deci.

- Ja sam ličnost za sebe i ne želim svojoj deci da budem PR. Moja ćerka ne želi da daje izjave na tu temu, ne želi da eksponira svoj privatni život. I ja je skroz podržavam u tome. Tako su i meni radili. Nikada se nisam mešala u njihove izbore i i sada ću da ćutim. Ta moja deca su tek počela da žive. Oni iskaču iz frižidera. Ja to ubedljivo najteže podnosim od svih u porodici. Ne mogu da ih zaštitim i da im pomognem. Ja sam njih izborom profesije uvukla u vulkan - rekla je Ceca i dodala da je najivše nerviraju "laž, neistina i glupost".

Anastasija  Ražnatović i Miloš Teodosić

Alo!

Anastasija Ražnatović i Miloš Teodosić, Foto: Alo!

- Sva se strese, ima tremu. Za razliku od nje, Veljko je potpuno neposredan i slobodan. Ona je oduvek bila stiljiva i povučena. Sada je još i super kakava je bila. Moramo da poradimo na toj tremi. Odlično peva, ponosna sam na njen talenat. Na primer, kada sam je na poslednjem Ušću rekla da ću da je pozovem da se pojavi sa mnom na bini, rekla je: "Ženo, da ti nije palo na pamet. Umreću. Nemoj to slučajno da si mi uradila". Sramežljiva je na Lidiju. Ja nikad nisam bila stidljiva - kaže Ceca. 

Ceca je otkrila i da je počela da radi na albumu.

- Počela sam da radim na novom albumu. Ja album radim dve godine i želim sve da bude dobro.

Komentari (1)

Sta si sejala to i zanjes!

16.10.2016 18:36

Stvarno je sramezljiva i skromna devojcica!Nagledali smo se i naslusali!Svoju si decu sama,svesno gurnula u arenu i narod,ali si pogresila u proceni!Nasla se vila u cem nije bila!