Miodrag i Sanela
Facebook
Miodrag i Sanela

Facebook

Miodrag i Sanela, Foto: Facebook

Najpopularniji par u državi i regionu ove godine proslavlja Mladence! Ne, to nisu Severina i mali Keba, već Miodrag (25) i Sanela (25) Novaković, čija je svadba u oktobru 2015. izazvala oduševljenje javnosti.

Podsetimo, tada je Miodrag, poznatiji kao Romeo iz Osijeka, izrevoltiran zabranom prelaska granice Srbije sa Hrvatskom, putem Fejsbuka zapretio vladi Hrvatske da će sa svatovima otići po mladu u Novi Sad, milom ili silom. Dva dana nakon toga, granični prelazi su se otvorili, pa su mnogi zbijali šale da je upravo Miodragova pretnja bila razlog da Hrvatska popusti u tom „carinskom ratu“.

Ljubav ne zna za granice

Bračni par Novaković planira proslavu Mladenaca, a na naše pitanje šta bi bilo da se granice opet zatvore i spreče goste iz Hrvatske da prisustvuju, Miodrag kaže da ih ni ovog puta ništa neće sprečiti. - Skroz sam zaboravio na Mladence, ali Sanela srećom nije. Naravno da ćemo ovaj praznik proslaviti kako dolikuje, ali ni ovaj put nas ništa u tome ne može omesti. Volimo da slavimo i da se družimo i bez povoda, a ovako će nam biti još lepše - kaže Miodrag smeškajući se.

 

Danas, bračni par Novaković, koji srećno živi u Novom Sadu, kaže da im je cela ta nesvakidašnja situacija oko planiranja svadbe ostala u lepom sećanju, iako je bila veoma komplikovana, oni bi sve opet isto učinili.

- Smešno mi je sada sve to sa granicom, ali uradio bih to ponovo, učinio bih sve što treba da dođem do moje Sanele. Svadba je bila vesela, šta god drugo da se desilo, bila bi ista. Međutim, nekako je ipak jedinstvena i posebna zbog svega što sam tada učinio. Imamo mnogo uspomena iz novina i sa televizije. Nama je sva ta medijska pažnja bila čudna, jer nismo poznate ličnosti. Svakako, još jednom veliko hvala svim novinarima, jer imam neki osećaj da je njihovo pisanje pomoglo pri otvaranju granica - priča nasmejan Miodrag, dok Sanela od njega ne može da dođe do reči.

Ova novosadska Julija vredno je iseckala i sačuvala sve novinarske članke o njihovoj svadbi, kako bi ih sutra pokazivala deci, pričajući im koliko imaju hrabrog tatu.

Miodrag i Sanela

Facebook

Miodrag i Sanela, Foto: Facebook

- Sada, kada je sve dobro prošlo gledamo na to kao na jedno lepo iskustvo iz kog će nam ostati mnogo uspomena. Čuvamo isečke iz novina, snimke sa TV-a da bi mogli jednog dana da pokažemo sve to deci. Rado se sećamo svega, i lepih i onih teških momenata, jer imali smo podršku sa svih strana i sve se lepo završilo. Da nije bilo te situacije sa granicama, svadba bi bila jednako vesela i lepa, samo sa manje stresa. Ali na kraju krajeva i ta neizvesnost i iščekivanje su dali najlepšem danu neku posebnu čar - ponosno priča Sanela.

Zaljubljeni Novakovići uživaju u braku i veoma su srećni jer će im se, za malo više od tri meseca, pridružiti novi član porodice.

- Ušla sam u 6. mesec, čekam dečaka, koji na svet treba da dođe 18. jula, u terminu porođaja. Spremamo se za bepca i željno ga iščekujemo. Počeli smo čak i da učimo dečje pesmice. Da sam znala da je tako lepo u braku, udala bih se ranije. Jedino što se promenilo je moja ljubav prema njemu... Volim ga još više - kaže Sanela dok, očima punim ljubavi, posmatra svog voljenog supruga.

Ona je sa osmehom dodala da je Miodrag poslušan muž koji se, otkad žive zajedno, prilično ugojio.

- Slušam ženu, naravno. (smeh) Sanela dobro kuva, toliko da zbog njene kuhinje moram da pojačam treninge. Meni se život promenio za 180 stepeni, jer sam promenio državu, ali mnogo mi je lepo i uživam u braku - zaljubljeno priča Miodrag.

 

Komentari (2)

Chalije

20.03.2016 16:22

Carinski rat je bio 1906 izmedju Srbije i K und K...

nata

20.03.2016 16:40

@Chalije - Mora li zaista stalno da se spominju ti ratovi i da se vracamo unazad...