Stanija Dobrojević
Twitter / Stanija
Stanija Dobrojević

Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Alo!

Iako se popularna brineta snabdela skijaškim odelom i opremom, pokrivši svoju čuvenu guzu, to joj ipak nije pomoglo da postane vešta skijašica, u šta se uverio naš paparaco.

Kako Stanija privlači pažnju gde god da se pojavi, i ovoga puta uspela je u tome da pogledi prolaznika budu uprti u nju. Iako svakodnevno provodi vreme na ski-stazama, Stanija je u nekom trenutku ipak izgubila kontrolu i pala, što je izazvalo smeh ljudi koji su se našli oko nje. Srećom, nije zadobila povrede, a ako je suditi po fotografijama i njenom osmehu, ona se i te kako zabavila u zimskim čarolijama!

Stanija Dobrojević

Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Alo!

- Stanija voli da dođe na Kopaonik i kako je krenula, mislim da joj to postaje tradicija. Ipak, dečka, koji živi u Americi, još ne želi da dovede ovde, pa tako svake godine uživa s prijateljima i bratom Sanijem. Njen dečko ima poverenja u nju, pa ju je bez problema pustio da ode na zimovanje jer je ovo putovanje bilo Sanijev poklon. On je, naime, obećao sestri da će je voditi na zimovanje, zbog čega se ona oduševila - kaže izvor blizak starleti i dodaje da se diplomirana ekonomistkinja i te kako uželela snega, ali i Srbije:

Stanija Dobrojević

Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Alo!

- Stanija boravi širom Amerike, od Njujorka do Los Anđelesa, a često je i u Majamiju, tako da nije željna ni mora ni sunca ni luksuza, već zimovanja u krugu najbližih, na kakva je navikla svih proteklih godina. Ipak, njena baza verovatno će ostati u Americi, jer njen dečko tamo ima biznis, a i ona već godinama tamo radi - zaključuje naš sagovornik.

Kako stvari stoje, izgleda da Stanija ispunjava obećanje koje je dala za ovu godinu, a to je da se nigde više neće pojavljivati razgolićena. Doduše, boravak na planini usred zime i ne ostavlja mnogo prostora za golotinju, pa ćemo tek na proleće sa sigurnošću znati da li je Dobrojevićeva održala reč.

Komentari (1)

Ana

18.01.2018 16:49

Konačno neko ko skija, stvarno skija na Kopu. Gomila poznatih se oko nove godine sjatila na našu najpoznatiju planinu da ispozira za instagram. Stanija je jedna od retkih koja je na Kopaoniku skijala i uživala u zimskim čarolijama. Sve pohvale, stvarno.