Olivera Katarina
Facebook
Olivera Katarina

Facebook

Olivera Katarina, Foto: Facebook

O stajlingu Olivere Katarine, 1967. godine na Filmskom festivalu u Kanu, i dalje se priča.

Zajedno sa ekipom filma "Skupljači perja", među kojima su bili glumci Velimir Bata Živojinović, Bekim Fehmiju i Gordana Jovanović i reditelj Aleksandar Saša Petrović, tada je na crvenim tepihom prošetala i jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije.

Ovu fotografiju Olivera Katarina objavila je na svojoj stranici na Instagramu, povodom obeležavanja 50. godišnjice filma koji je osvojio Gran pri žirija u Kanu. Upravo to je razlog zašto će "Skupljači perja" biti prikazani na ovogodišnjem Kanskom festivalu u okviru programa Kanski klasici, i to u udarnom terminu. Projekciji bi trebalo da prisustvuje i Olivera Katarina, koja je jedini preostali živi član ekipe sa fotografije.

- Sa Batom i Bekimom na Kanskom filmskom festivalu. Nazalost, njih više nema, ali sećanja postoje. Oživećemo ih opet na 70. Kanskom festivalu u maju - napisala je Olivera.

PROČITAJTE I:

 

Komentari (1)

nada

18.05.2017 13:22

Dali se neko pita mozeli doci u Kan ? Pa svuda su je zabranili pre 30 i kusur godina tako da me ni ovo nebi iznenadilo ! Bitno je da televizije u Srbiji guraju sponzoruse a ne one koje imaju glas a imale su i stas !!!!!!!!!!!! Biti iskren u Srbiji je kazna kao Goli Otok !!!!!!!!!!!!!!!