Beba
Profimedia.rs
Beba

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) poreklom iz Srbije u bolnici Donaušpital ubila osmomesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je deda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene.

Kako su austrijski mediji objavili, u ponedeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

- Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osećao - pišu austrijski mediji.

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unuku - rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

On je dodao i da se deda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika.

- Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla. Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti - objasnio je izvor.

 

Komentari (13)

minusevima

12.01.2018 10:14

Kad luzeri lupaju minus na realne komentare o srpskom dnu, šta očekivati. Narod koji svoje dvorište nije sposoban da sredi ima realnu reputaciju u Evropi. Mnogo putujem, pa znam: nigde ne pljuju po ulicama kao u Bg, nigde starci nisu razmaženiji od beba kao u Bg, nigde omladina nije zapuštena kao u Srbiji i Bg, nigde najgori ne rade u prosveti, neće Švaba da skapava dok se Vođe bogate i zato je tu gde je i mi tu gde smo. Otići!

Smanji dozivljaj

12.01.2018 11:57

@minusevima - I moj drug koji je navodno proputovao svet govorio je o Svabama kao o visoj rasi. Sada kada mu je gazda Svabo okrenuo je pricu za 180 stepeni

Zato ga je

12.01.2018 17:13

@minusevima - Srećan ti put!

Predrag

12.01.2018 10:47

Ako je neko rođen u Srbiji ne znači da je Srbin. Ako je žena poreklom iz Srbije ne znači da je srpkinja.

nena

12.01.2018 13:14

@Predrag - mrznja jako lose utice na psihicko zdravlje. sta drugo moze biti teodor ako ne srbin?

Mitzy

12.01.2018 14:56

@Predrag - Nego sta je?Austrijanka sa Srpskim pasosem ili Srbkinja sa Austriskim pasosem je ipak Srpkinja .Budimo realni.

bella italy

12.01.2018 15:27

@Predrag - Da poanta svega je nacionalna pripadnost.Unistena tri zivota nikom nista. BOLESNICI!

toni

12.01.2018 15:54

@Predrag - rodjen si u srbiji , nisi Srbin , prijeklom si iz Srbije nisi Srbin. pa sta si onda u p.m. bosanac , Italijan ,Spanjolac...

Паметница

12.01.2018 18:32

По историским записима они штосу Срби и расно са Европског континента су много јака добра раса и нција,помало и пагански образовани,осветољубиви,подмукли,устаљу да са највишег нивоа се спусте на најнижи и да трпе а трпе зато што се тако свете за дебеле повреде које су им нанете.Тако да уместо да сиђе и пољуби пкао и да им се свима свети она...Јој боже.

nedjo

12.01.2018 19:57

sve je više ludaka

Neko nebitan

13.01.2018 01:58

Imam jedno pitanje za sve vas... da li ste normalni? Kakve veze ima koje je neko nacije? Takođe bih zamolila klince i ostale ne obrazovane genijalce da prvo provere da li je komentar logički i pravopisno ispravan, pa tek onda da pametuju. Hvala

Budimo ljudi!

13.01.2018 10:16

@Neko nebitan - Gospodjo, nije u redu vredjati, bilo koga, na osnovu njegove pismenosti. Mozda nisu okolnosti dozvolile da se osoba visoko skoluje i posle kao takva omalovazava nesrecne i neuspesne! Ili sto je jos gore izivljava se na njima! Mnogo je bitnije biti obrazovan, znaci: "cistog obraza" i ne zlostavljati slabije od sebe...inace, nije bitno ko je koje nacije, sa tim se u potpunosti slazem. Vazno je kakav je covek

Dokle vise!

13.01.2018 06:34

Da li ima nacina stati na put siledzijama, manijacima, nasilnicima i zlim ljudima? Izgleda, NEMA! Kako ih onda prepoznati i pobeci od njih? Izgleda, NIKAKO! I STA ONDA DA RADI, POSTEN COVEK?!