Poruka u flaši
Imgur.com
Poruka u flaši
Poruka u flaši, Foto: Imgur.com

Poruka potpisana kao “skoro keti Kraus”, pročitana je preko 300.000 puta, a većina se slaže da je ona bila više nego hrabra kada ju je napisala. Priča o nesrećnoj ljubavi je izazvala brojne reakcije. “Alo.rs” vam prenosi delove poruke uz savet da pripremita papirne maramice.

“Svima kojima je nada potrebna. Moje ime je keti, i trebalo bi da sam sada na svom medenom mesecu. Ipak, nedelju dana pre nego što je trebalo da se udam za ljubav mog života i mog najboljeg druga, on je preminuo. Moj verenik se zvao Tre, bio je zabavan, jak, pun ljubavi i pažljiv. On je činio da se osećam kao da sam jedina devojka na svetu. Od prvog trenutka kada me je uhvatio za ruku znala sam da je on muškarac za koga želim da se udam. Želeli smo da vidimo majanski hram i ruševine. Bili smo vrlo uzbuđeni kada smo odlučili da krenemo na ovo putovanje. Moje reči svima kojima treba nada jeste da nikad ne odustaju. Znam da je lakše reći nego učiniti, ali probajte. Pred vama je puno života i nikada ne znate kada će se završiti. Uvek ljubav. Toliko puno je bola i ljutnje na ovom svetu koji ne želite da napustite bez ljubavi u srcu. Uvek budite svoji, smejte se, jer oni koji vas vole će vas uvek voleti zbog toga ko ste. Oni koje volite će činiti da se osećate posebno, kao da ste kraljevske krvi. ali zapamtite i vi morate biti takvi prema njima”, navodi se između ostalog u poruci.

Keti kasnije posvećuje i nekoliko redova onome ko pronađe poruku:
“Ko god da pronađe ovu poruku, molim se da će pronaći i takvu ljubav. Ljubav koja izaziva najbolje u tebi i koja te čini boljom osobom. A za one koji su pronašli i izgubili ljubav, nastavite da volite druge, ne dozvolite da vaša ljubav umre. I uvek pokušavajte da se smejete. Živite Život”.

Rasel Leo kraus je preminuo u noći 4. avgusta 2015. godine. on je za sobom ostavio majku i verenicu, kao i planinu prijatelja koji su ga obožavali. Na internetu je pokrenuta i stranica za skupljanje novca kako bi se njemu izradio spomenik.

Poruka u flaši
Poruka u flaši, Foto: Imgur.com