Srboljub Subotić
screenshot Youtube
Srboljub Subotić

screenshot Youtube

Srboljub Subotić, Foto: screenshot Youtube

Srboljub se u vili "Parova" sreo sa Ljubom posle dve godine. Ljuba se iznervirala kada ga je videla a navela je da Srboljub bolestan jer je špijunirao njenu ćerku.

- Onaj ko prisluškuje sobu svoje bratanice po meni je za vešala - rekla je Pantovićeva.

Subotić je kasnije optužio Pantovićevu da je prodala bager bez njegove dozvole.

- Uzela je bager i prodala on se nalazi u Malom mokrom lugu, za nekih 10.000 evra. Ali bager joj je oprošten. Pokušaj iznude je vršen preko moje porodice. Ovde je ugovor, ona je posle bila kupac tog bagera - naveo je Srboljub, što je Pantovićeva demantovala i dodala da ona nije mogla da živi od njega u periodu kad je bila u braku s njegovim bratom Karađorđem.

- On je na sve žive načine nas maltertirao. Ranije sam bila mirnija, prag tolerancije je bila veća, ja sam volela mog muža ali ta ljubav se raspršila. Ovaj ovde je jedan od parazita. On je nas gađao ciglama, gađao nam kola, pretio nam - kazala je Ljuba i rekla da je Srboljub Aleksandri jednom prilikom razbio glavu, što je i ona potvrdila.

- Njegova ćerka je izašla i počela da me gađa nečim kroz prozor a ja sam držala dete u rukama. Naišla je komšinica i uzela dete da bi gledalo sve to. Tada je došla i njegova žena i ja sam dobila batine od njega, njegove žene i ćerke. U jednom trenutku ja sam ležala na patosu, a žena i ćerka su bile preko mene. Došao je komšija i rekao da ćerka i žena mene puste, to je komšinica sve viela i pozvala policiju - kazala je Aleksandra.

U jednom momentu, Pantovićeva je optužila da je on Aleksandru gledao kao ženu, na šta je on šokirao sve izjavom: "Ona nije moj tip".

 

- Bolesniku! Da li si ti normalan? Je l' smeješ, mamu ti je*em? Šizofreničaru! - vikala je Jelena, a potom napala Srboljuba.

 

Ubrzo su se Parovi udružili i izbacili Srboljuba, a Ljuba se drhtavim glasom svima zahvalila, dok je Aleksandra plakala. Slađa Petrušić je zapretila da će napustiti šou, koji je, prema njenim rečima, postao "dno dna".

Komentari (46)

bugi

12.02.2017 10:46

HAHAHAHA ,koja si ti opajdara .

Amater

12.02.2017 10:52

OVAKVA GAMAD NA JEDNOM MESTU JE USPEH,LJUDE IZ LAZE POD HITNO PUSTITI DA SLOBODNO SETAJU ULICAMA JER OPASNI BOLESNICI SE NALAZE POD NADZOROM HEPI TELEVIZIJE.

smm

12.02.2017 12:42

@Amater - Inicijatori ludnice su: vulgarno odvratna i ružna voditeljka sa gostima: deverom (stricom) bolesnim voajerom, stručnjacima za telesne šupljine tzv. novinarima i učesnicima "parova" retard-mandovom, niškom prasicom i vrećom od 200 kg fekalija. Naneli su ogromnu bruku i štetu TV Happy i od dna napravili kanalizaciju. Narod je dovoljno pametan da će bojkotovati ovo smeće, a nisam siguran da li će biti bezbedni na ulici.

SRBA POBEDNIK

12.02.2017 11:03

nije on napravio haos nego Ljubinko verbalno jaka zena i njena cerka.Pukle ko zvecke.Dno dna.Ulicarke.

Verna čitateljka

12.02.2017 12:12

@SRBA POBEDNIK - Uz pomoć svih koje je predvodila Krunićeva i Sladjana Petrušić u bojkot emisije, voditeljke i Produkcije koje nisu zaštitili gosta! Krunićeva je priča za sebe, ono nije trebalo ni vraćati iz "Laze" a na kraju ništa, eno je Ljuba ne može da se naždere, a Petrušićeva i posle prikzaivanja "dešavanja" u kevetu s Mećavom ne odvaja se, jadna ona njegova žena ali veromatno mora, samo ova lako ne pušta, ova je zlo učeno kod Malnara! Užas u kakvoj državi živimo i za šta je plaćen toliko taj REM, užas!

Ne ne

12.02.2017 11:07

Laza Lazarević uživo ,ko nije tamo tamo je sigurica za garant.Narkomanke,mentalno obolele osobe.Zlo.Šta kaže vrh SPC!

LJUBA RAZBUCANA

12.02.2017 11:08

i rasturena na prvu prepreku-Srbu. Pokazala da je zenska ulicna baraba, manipulator u zivotu i ucesnicima. Sramota da nosi ime majka, a podrzava da cerka maloletna ima seks sa ozenjenim covekom, i jos ga deli sa njom. Aleksandra konfuzna, pokazuje ljubomoru. Rasturila je porodicu i izigrava dzeka. LJUBO, JUCE SI PRIZNALA, A ISTINA BOLI. DNO DNA SI

GLUMICA

12.02.2017 11:09

ovakvo dno od VODITELJKE, PRODUKCIJE i NOVINARA jos nisam videla. Dozvolili da LJUBAN tuce,poliva,pljuje gosta koga niko nije ni pokusao da zastiti.SRBOLJUB ih je sve poslao u cosak,a LJUBAN umesto da otvori Pandorinu kutiju samo je pokusala da otvori VRATA I POBegne. LJubane,ti si olos,lazljiva,nikakva...drzis Aleksandru u saci zbog toga sto ipak ona ima osecaj krivice.TI SI NAJGORA ili najgori monstrum.BRUKO.

mila

12.02.2017 11:34

@GLUMICA - LJUBO pukla si ti si dno dna , ja zameram produkciji sto nije izbacila LJubu napolje , zasluzila je jer se tako ponasa prema gostu to je nepravda a Srboljub ima pravo da ih tuzi nije imao zastitu a pozvan u emisiju jer mozda i vi produkcio cvikate od Ljube od tog olosa . Pa ljudi nju i njenu cerku nemoze nista da uvredi oni se sa tim gadostima ponose BUKA i SRAMOTA.

Milica

12.02.2017 11:57

Pantovicka pokazala koliko je vulgarna prosta nasilna perverzna sumanuta samo je pitanje kad ce ta zavrsiti na robiji, sva je u kriminalu i nasilju.

vehabija

12.02.2017 11:58

sve devojke sem Miljane su iz istog miljea i zbog prostitucije odbacene od oceva i porodice.A Jovana stavila kez dok Ljuba ponosni sportista tuce devera.Kakva Jadna Jovana..a kaze ja sam Produkcija.Otkaz za nju.

LJUBAN

12.02.2017 12:09

Ljubo, ti si perfidna opajdara, ucenjivac cerke i clanova parova. SRBA TE JE NOKAUTIRAO RECIMA, a ti olosu, iz nemoci, pokusavajuci da izigravas dzeka, opet si PLJUNULA PO SEBI. Jedna ulicarka sa nazivom MAJKA, odobrava vezu maloletne Aleksandre. Obe su olosi, koje su prosle magistralu. Produkcija podbacila, a UGOVOR JE SADA POSTAO TOALET PAPIR, JER ONA I KRUNICKA SU I DALJE U PROGRAMU, UMESTO DISKVALIFIKACIJA. Znaci, gosti mogu biti vredjani, bijeni, polivani.

Dragana

12.02.2017 12:11

HAPPY TELEVIZIJA JE BRUKA ZA SRBIJU!!!!! OD PECONIJA, MARICA, "VODITELJKI" DO UCESNIKA NE ZNA SE KO JE GORI. SVI ZAJEDNO SU DNO DNA!!!!!!!!!

smm

13.02.2017 12:44

@Dragana - Bravo druže, do sada najbolji komentar!

MINJA

12.02.2017 12:30

SRBA IZASAO KAO POBEDNIK, a propalica Ljuba na prvoj prepreci PALA. Njeno patetisanje, bahatost i LAZ, podrska da joj dete bude sa pedofilom, konacno joj je pala maska. Ta zena je ruglo, koja je rasturila i unistila porodicu. Profuknjaca koja je zapustila decu, a ALEKSANDRU UPUTILA NA BLUD I RAZVRAT. Delile istog kriminalca. Sta reci? Ja sam majka i stidim se sto delim to sveto ime sa takvim blatom i razvratnicom. Produkcija podbacila. Izgleda da je se boje. JAD I BEDA.

PAJA

12.02.2017 12:50

Gospodine Srbo sve cestitke. Patosirali ste ovu kabadahiju i olosa samo cinjenicama. MASKA PALA, LJUBA TROKIRALA, a komirani i uplaseni parovi podrzali olosa, koja ce ih izdati. Ogolila se, povilenisala, zaplasila ALEKSANDRU, KOJOJ SE U STVARI SVETI, A NE BRANI. Jedna moralna ruina sa crnom prosloscu glumi ulogu majke i babe. To ruglo prica o moralu, a srusila sve kodekse deleci Cabarkapu. Produkcija pala na ispitu. Umesto sut karte, ona i Krunicka su i dalje u vili. Sramota.

Dr. Laza

12.02.2017 13:27

Ljudi, 95 % vas komentarise ove ludake! Pitajte sami sebe dali ste vi normalni i dali ste vi za Lazu Lazarevica?

mimmli

12.02.2017 13:29

Interesantno da Ljuba opet nije odgovorila zašto je ostavila djecu samu u kući a ne kod roditelja kojima je kaže ostavila pare za njih.Kako to da nisu bile kod dede i bake u njihovom domu ili neko od njih sa njima u kući.

Ja

13.02.2017 09:17

@mimmli - Da ste videli Ljubinkinu majku, znali biste zasto unuke nisu bile kod nje Mozda ste i culi Karadjordja koji je rekao da njena majka nikada nije dosla da ih vidi ili pricuva. Sve u svemu, kakv god da je Karadjordje za Ljubinku i njenu porodicu je olicenje moral i dobrote, dobro je i ziv pore ovakvih moralnih nakaza.

nedjo

12.02.2017 14:16

nekaa ovake drzali na sigurnom ,pod lekovima,sad ih poustaju na tv

grozozo

12.02.2017 16:22

@nedjo - Bolje da su tamo nego da setaju slobodno na ulici..sve bih ja njih strpa* na happy..sve ku*ve krimose i jadnike pa nek se medjusobno p*kokaju..neka ih tamo

manja

12.02.2017 14:25

Na sta je licilo ono nocasnje ponasanje voditeljke?Bruka!Produkcija je dozvolila da Krunicka i Ljuba pljuju,polivaju i udaraju Subotica a da ih ne sankcionise,ni da ih opomene,dok se za to vreme voditeljka smejala,i sve to zarad gledanosti.Happy tv-veliko razocaranje!

kojo

12.02.2017 18:32

@manja - To je dogovor Voditeljke i Ljube da ljuba isprica svoju pricu tj da proda pricu radi sto vece gledanosti , vidite da se samo trude da objave koliko su gledani, ovo je zlo od Televizije , lose utice na omladinu po ovome ce se cerke J..ati sa maminim svalerima a kako je pocelo ovde se ne zna ko je koga . ko cuva malo dete od tri godine ako je ljuba staratelj a ona i majka deteta su u rijalitiju, da li se sete deteta Sredom kad je muzika ne jer su opijene picem i muzikom.

SRBA HEROJ

12.02.2017 14:42

PRAVDA ZA SRBOLJUBA! svim ukučanima koji su bojkotovali emisiju oduzeti 100€ od honorara i dati ih Srboljubu. i neka uđe u vilu to bi bio šov

nn

12.02.2017 15:25

@SRBA HEROJ - Ma kakvih 100evra ??? Svakom ko napusti emisiju i poziva na bojkot 1000evra a ova Ljuba je trebala biti diskvalifikovana ,al produkciji je jos potrebna pa Ljuba to zloupotrebljava.

smm

12.02.2017 16:11

@SRBA HEROJ - A tebi Bog izgleda već oduzeo pamet. Pod hitno traži lek ili trči kod dr., živka, a usput proveri oči i uši...

don kihot

12.02.2017 14:45

Blago onom ko pameti nema, TV gleda, tokom dana drema! Svako gleda na sopstvenu štetu, sve budale najgore na svetu! Među njima, za najgore lice, konkurišu dve bahate cice. To su Ljuba, majka besprizorna, ćerka Sandra- za gadosti orna. Obe znane u svojemu kraju, da istoga *ebača imaju! Jednu "ljubi", drugoj pravi dete, posle obe zakonitoj prete! Zakonita, majka četir` malca, ipak voli svoga kriminalca, pa ga brani od zloća aždaja, sapunici ne vidi se kraja!

jole

12.02.2017 23:06

@don kihot - svaka ti je na mestu

ivana

12.02.2017 15:19

Ova Ljuba je tezak lazov i veoma zla zena.pravi nas gledaocima na majmune.milion puta pre nego sto je isla u Vilu je rekla dz cs samo iskreno da prica.i sta vi sinoc polude zena koja je do juce ije birala teskw reci a sinoc se hw usrala pa sMo negirala i ludcki se snejaka ilu bapadala,kazy ljudi napad je najbolja osvrana,yzivam za taj moment kada ce uci kristihan Golubovic tek rad d vidim kako ce d se ponasa,na glavacke ce bezi iz ville!!!+SEQUF

Ana

12.02.2017 15:23

Kako to da tako veliki sportista ne može podneti i poraz, pa u besu polete da se bije, a usput, slučajno ili ne, opauči i novinarku i to baš Kurira sa kojim je u sporu. Hmmmm.

sekaseka56

12.02.2017 18:28

@Ana - tacno tako, I jos nesto izgleda da se I novinari boje Ljube, niko jos nije objavio da ga je stolicom udarila u glavu

Bager iz Malog Mokrog Luga

12.02.2017 15:55

Tipicno ponasanje nesrecno zaljubljenog i prezrenog muskarca. Srboljub je ceo zivot u senci svog brata Karadjordja i jos pride zaljubljen u svoju bivsu snajku Ljubu koja ga je ocito oladila. Od svog jada izgleda i da ga bratanica podseca na Ljubu iz mladjih dana. U svakom slucaju poremecen covek.

lopata

12.02.2017 16:21

@Bager iz Malog Mokrog Luga - ljuba lopata a ti si poremecan.SRBA jedini ispravan i ne laze

jaa

12.02.2017 16:03

Jos ce postati normalno da majka i cerka budu sa isim covekom tako mi izgleda na osnovu toga koliko parovi podrzavaju ove dve budale.Ljudi to je monstruzno i nikko mi nije jasno ko glasa za ljubu i aleksandru o su verovatno psihicki bolesnici.

Kockar

13.02.2017 10:14

@jaa - JAA;Niko i ne glasa za njih.Ko će trošiti pare na ovakvu OLOŠ.Produkcija sve reguliše i namešta zbog odlaska kao i zbog opstanka,pri potrebi učesnika!! Pa sami učesnici prozivaju produkciju da je namešanje prilikom glasanja njihovo maslo..Recimo da VRivas bude treća a ova vrana od Branke prva..Smiješno i providno..Pa Vesna,Miljana,Tijana,Dalila nose ovaj kakav god daje Realiti:.

grozozo

12.02.2017 16:16

Ma uzas...ja ne znam ko ovo moze da podrzava? Ljuba je *urvetina i profu*njaca Aleksandra nije kriva sto je rasla pored takvih i*iota..ne moze se od nje nista bolje ni ocekivati..ipak Ljuba se hvali sa majkom novinarkom i ocem intelektualcem..kako ona takva ispade?elem gledali smo sinoc emisiju nije bilo tako kao sto ste napisali.sve u svemu niko tu ne valja...sitni krimosi jajare kokosari i *urvetine.Niko normalan

MAJA

12.02.2017 16:42

Kabadahija Ljuba sa dripackim ponasanjem popi nokaut. Najgore od svega sto se ne brine o deci i unuci, a Aleksandru je sa sve celofanom i masnom dala na poklon Cabarkapi. A mala na majku, dala se u promet. Ljuba, prevejana ulicarka,koju ni porodica ne podrzava, resila da unisti Aleksandru, dajuci joj "podrsku", a ne moze da se pomiri sa svojom brukom i cerkinom izdajom, pa jos i unuce da gleda bivseg svalera. Vuku se po rijalitiju, a dete gleda deda-koga pljuju i zena. Strasno!

ivan

12.02.2017 17:18

Voditeljke parova i novinari drhkte pred ove dvije rugobe (ljube i krunićke) o parovima da ne govorimo svi izuzetak Vesna.

Ljubi je majka

13.02.2017 10:08

@ivan - IVANE;Miljana ne drhti,nego je ona i najveća "noćna mora" blam Ljube i njene glupe kćerke!!

Brana

12.02.2017 17:20

SRAMOTA SRBIJE, voditeljka dozvoljava da tuku i pljuju GOSTA!? Šizofreničarke Krunićka, Petrušićka, Dalila, PIJANI Nikola u bojkot emisije, voditeljke koja se smeje i Produkcije koje nisu zaštitili gosta,haloooo? Krunićeva je neizlečeni narkoman, nju nije trebalo ni vraćati iz "Laze"! Pokvarene i DNO DNA Ljuba i hčerka sve šta zinu SLAŽU! Učesnici slušaju nažalost samo jednu to LAŽLJIVO stranu priče (majke i hčerke), uvek treba čuti 2 strane i onda se prave zaključi! SRBA je sve u PRAVU 300%!!!

novembar

12.02.2017 18:43

Da li je moguce da ljuba nije kaznjena iako je Pljunula Miljanu dva puta , zatim Srboljuba je takodje pljunula nekoliko puta ,polivala kafom ,gadjala hranom i nije ni opomenuta a kamoli kaznjena , njena kazna bi bila momentalno izbacivanje iz vile kao i njena cerka . PITANJE U CEMU JE LJUBINKA BILA PRVAK U KOM SPORTU AKO NE ZNATE VIDELI STE SINOC U PLJUVANJU JE LJUBA SVETSKI PRVAK

GLUMICA

12.02.2017 19:45

NOVINARI...bili ste sinoc...zasto niko ne sme da OBJAVI kako je LJUBAN PLJUVAO I GADJAO STOLICOM Srbu...u cemu je fora,....? Da li stitite nasilnika ili NE SMETE ?

Boris

12.02.2017 20:04

A ovi retardirani učesnici viću, psuju, vredjaju, pljuju i udaraju GOSTA gsp. SRBOLJUBA a voditeljka se cereka, haloooooo SRBIJO moja!? Zar se tako dočeka bilo koji gost? Srboljubu je dosta svega, bruke i SRAMOTE što su njemu i porodici ove dve OPAJDARE sa jeb**m Čabarkapom učinili! Kaznite sve učesnike zbog bojkota emisije sa po 1.000 €, pa mi svi gledaoci plačamo poštenu TV! 80% normalnih ljudi u Srbiji, hleba nemamo da jedemo. SRAMOTA SRBIJE!

blaf

12.02.2017 22:49

Ову вишенедељну тортуру над Александром треба схватити и као позив на линч њеног детета. Знамо да деца могу да буду и груба и злобна. како ће то дете бити дочекано у вртићу или у школи? Постоји друштво за заштиту животиња, о деци се не води рачуна. Да ли је оно, ни криво ни дужно, осуђено да трпи последице непромишљености њене мајке? Свако ко помене њено дете мора бити оптужен за подстицање на злостављање деце!!!

Milica

13.02.2017 07:42

@blaf - Pa ti si spomenuo, znaci tebe optuziti za zlostavljanje. Spominju ljudi problem ostavljenog deteta nije problem spominjanje nego nemar prema detetu ostavljenom bez roditeljskog staranja to je problem i socijalnih ustanova koje ne reaguju i ne rade svoj posao. Kriminalaca je uvek bilo ali gde su institucije da rade svoj posao to je tek problem najveci danas.

smm

13.02.2017 12:41

@blaf - Prava i čast dece su zaštićena brojnim medjunarodnim konvencijama koje su ratifikovane i od strane Srpskog parlamenta i one su na snazi kao i zaštitne odredbe u porodičnom zakonu. Spominjanje mal. deteta u bilo kojem kontekstu od strane one odvratno ljigave i ružne voditeljke i mućkova - kvazi novinara su direktan osnov za solidarnu tužbu protiv produkcije TV Happy, ljigave voditeljke, mućkova i ona tri retarda u "parovima".