Ivica Dačić
Profimedia
Ivica Dačić

Profimedia

Ivica Dačić, Foto: Profimedia

"Mi ćemo se baviti zaštitom interesa naših građana u inostranstvu. Država Srbija nema nikakve veze sa svim tim i nama je u interesu da se to reši", rekao je Dačić na Radio-televiziji Vojvodine.

On je kazao da se Srbija u skladu s diplomatskom praksom obratila institucijama u Crnoj Gori, a da on ne zna u kakvom je statusu Dikić danas i da li se njegovo kretanje prati.

"Ja ne znam u kakvom je statusu Dikić danas. Poslednja informacija koju sam imao je da je teško bolestan", rekao je Dačić.

Grupa od 20 državljana Srbije uhapšena je noć uoči parlamentarnih izbora u Crnoj Gori. Kao organizator grupe označen je bivši komandant žandarmerije Srbije Bratislav Dikić koji je zajedno sa još 13 ljudi osumnjičen da je pripremao napad na institucije u Crnoj Gori i otmicu premijera Mila Đukanovića tokom izbornog dana.

 

Komentari (3)

Džedaj

20.10.2016 18:11

U našeg Mila jaka je sila već 27g ga nije napustila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eto

20.10.2016 18:12

Priča se da će hrvatska vojska po jeftinijoj ceni od NATO pakta kupit 14 aviona Falcon F-16 i 14 bespilotne letelice i dobiće besplatno još 16 MLRS Lansera koj igadjaju preko 300km samo bez raketa jer će ih sama kupovat ako se zarati, samo da bi bila jaka članica tog čopora.

Vule

20.10.2016 18:30

Dacic nista nezna jedino da uzima kofere