Tomislav Nikolić
D. Danilović
Tomislav Nikolić

D. Danilović

Tomislav Nikolić, Foto: D. Danilović

"Iako smo svesni činjenice da je situacija u Srbiji teška, ne smemo da se obeshrabrimo. Na nama je da svakog dana gradimo budućnost", rekao je Nikolić.

Podsetivši da istorija našeg naroda ne beleži mnogo lagodnih godina, Nikolić je izrazio nadu da će buduće generacije živeti sa manje muke.

"Mi treba da im obezbedimo mir i stabilnost u državi, da im omogućimo da rade i da se potrudimo da doprinesemo svojoj zajednici, svako koliko može", rekao je Nikolić.

On je dodao da nekada i mala promena predstavlja talas koji nosi ogromnu energiju.

Rekavši da su Ljubičevske konjičke igre simbol hrabrosti, on je istakao da je višeboj otelotvorenje tog simbola i da izuzetne veštine vitezova predstavljaju odavanje počasti slavnim precima.

"To je jasan signal da Srbija ne treba da se boji za svoju budućnost", rekao je Nikolić.

Kako je rekao, ne može svako da postigne uspeh u višeboju, te da mnogo toga zavisi od plemenite životinje, koja može da prepozna ljudske emocije.

Odbija da priđe agresivnom čoveku, dok mirnom i staloženom prilazi sam, kazao je Nikolić i dodao da je to možda dobar test za one koji nemaju pravu sliku o sebi zato što mu se okruženje divi i laska.

"Možda bi trebalo da se suoči sa procenom te plemenite životinje", kazao je Nikolić.

Nikolić je izrazio zadovoljstvo što se igre održavaju u Požarevcu, gradu u kome se može videti istorija na svakom koraku.

Komentari (3)

...sram ga bilo...

02.09.2016 18:57

Читам наслов. Наравно, да се не боји своје будућности. Лежање на стиропор и квази гладовање итркако му се исплатило. Огулио је он и његова овај гологуз Народ до сржии а даље га гуле и нико им ништа не може, тако да су себе и своје потомке обезбедили за наредних100 год. А нама!? ... Нама биће како нам је суђено!?

marko

02.09.2016 21:51

Srbija je u sigurnim rukama iskusnog grobara.

OSKAR

03.09.2016 15:02

Sve dok si ti Predsednik, i dok gospodja Dragici kaplju donacije... u penziju više, mladji i obrazovani na funkcije a toliko ih ima.....