Viktorija Lopirjeva
Promo
Lopirjova

Promo

Lopirjeva, Foto: Promo

Ona je najlepša ambasadorka na svetu. Zvanično lice Svetskog prvenstva u fudbalu. Lepotica oko koje se već vrti planeta.

Viktorija Lopirjeva nudi dobrodošlicu Srbima već na žrebu u Moskvi (1. decembar), ali kaže da ćemo konkretnu pomoć od nje imati kad počne počne Mondijal.

Na početku ekskluzivnog intervjua za "Alo! Sprint" Viktorija nam objašnjava kako je posle titule mis Rusije, karijere manekenke, glumice, TV voditeljke, završila u fudbalu i to kao ambasador Svetskog prvenstva.

- Otkako sam osvojila titulu mis Rusije nije prošlo mnogo pa da dobijem ponudu da radim na televiziji. Par godina kasnije, dobila sam šansu da se oprobam i u TV emisiji koja se bavila fudbalom. Ta formula, lepa devojka koja priča o fudbalu je oprobana i testirana u mnogim zemljama, ali je bila novina u Rusiji.

Nisam ima zadovoljstvo da upoznam Grofa

Da li ste, možda, imali priliku da upoznate Miodraga Božovića ili Gelora Kangu dok su bili članovi Rostova?

- Rostov je moj rodni grad ali nisam imala to zadovolčjstvo da ih upoznam - diplomatski odgovara ambasadorka Mondijala.

Kakve su bile reakcije?

- Ta sportska emisija je vrlo brzo postala apsolutni hit. Rejtinzi su bili neverovatni. I pored drugih obaveza vraćala sam se fudbalu. Shvatila sam koliko je to začaran krug. Kad jednom zakoračite u fudbalm iz njega više nema izlaska.

Vaša ekselencijo, otrkrijte nam ko vam je omiljeni fudbaler?

- Ima ih toliko kojima se divim da mi je teško da izaberem jednog. Pol Pogba ima ludu narav, mogu da se poistovetim sa njim. Leo Mesi je genije, igrač koji se rađa jednom u sto godina. Zinedin Zidan je čovek koji tokom igračke karijere vodio ekipe ličnim primerom, sada se na isti način ponaša i kao trener. Izuzetno ga cenim i poštujem.

A, koji fudbaler vam je najlepši?

- Teško je govoriti o izgledu, a da pritom ne poznaješ čoveka. Ipak, moj tip muškarca su Marko Borijelo, Serhio Ramos I Gracijano Pele. Nadam se da ovo neće biti odgovor koji će se naći u tabloidima. (smeh)

Dobro, dobro... Da pređemo "na lakša" pitanja - ko osvaja Svetsko prvenstvo?

- Naravno da to ne možemo nikako da znamo. Nadam se da će svi mečevi biti lepi i kvalitetni, pa neka pobedi najbolji.

A šta je sa Srbijom, kakve su naše šanse na Mondijalu?

- Imate dobre fudbalere. Recimo, Nemanja Matić. Sjajan igrač sredine terena, lider. A znate kako je sada u svetu fudbala, uvek se desi neko iznenađenje. Recimo, rezultati Islanda u poslednje vreme su za respekt. Svaki tim ima šansu da uradi nešto veliko u Rusiji.

Da možete da izaberete grupu za Srbiju na Mondijalu - koje rivale biste nam odabrali?

- A ne... Sačekajmo žreb. Ne volim da izazivam sudbinu.

Mojih idealnih 11

Kako bi izgledao vaš idealan tim?

- Nedavno sam imala tu sreću da budem gost na FIFA fudbalskim nagradama u Londonu, gde su igrači izabrali najboljih 11 među njima. Kako ja mogu bolje od toga? Dakle, prepisaću taj "tim snova". Na golu Đanuliđi Bufon, pa onda u odbrani Dani Alveš, Leonardo Bonući, Serhio Ramos i Marselo. U sredini Andres Inijesta, Toni Kros i Luka Modrić. A napad - Leo Mesi, Kristijano Ronaldo i Nejmar - kao iz topa će Lopireva.

Možemo li vas očekivati na tribini s navijačima, možda baš u društvu Srba?

- Znate kako, jako sam emotivna osoba, ali pošto sam obično u loži onda moram da skrivam emocije. A mnogo bih volela da se nađem na tribini sa navijačima Srbije i da zajedno sa vašim zemljacima delim fudbalska uzbuđenja.

Postoji li to "neka tajna veza" sa Srbijom?

- Nisam ja samo FIFA ambasador Rusije, već sam i veliki fan Srbije. Želim i na ovaj način da pozovem sve navijače Srbije da dođu na Svetsko prvenstvo. Naše dve zemlje vezuje specijalana veza, slična koju imam sa mojom najboljom drugaricom Teodorom. Ona je Srpkinja, nas dve smo kao sestre.

Ko je Teodora?

- Polako, ima vremena, upoznaćete je!

Do tada, mi smo delom upoznali njenu ekselenciju - Viktoriju Lopirjevu. Ženu koja i pored diplomatskog statusa na Mondijalu nastupa prirodno. Baš kao što je to i njena lepota.

SPRINT najava

Alo.rs

 

 

 

 

 

Komentari (2)