Aleksandar Antić
Alo!/Vladimir Marković
Aleksandar Antić

Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Antić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Aleksandar Antić, potpredsednik socijalista i kandidat koalicije SPS - JS za gradonačelnika Beograda, kazao je za "Alo!" da se ne oseća prozvanim od strane lidera socijalista Ivice Dačića koji je kazao da će zbog rezultata nu Beogradu raditi metla u SPS-u.

- Ne osećam se prozvanim od strane predsednika SPS Ivice Dačića, a vezano za rezultate beogradskih izbora. On govori o onima koji nisu dovoljno radili na promociji naših ideja i afirmaciji stranke kod birača. Svi mi koji smo kompletno sebe dali u ovoj kampanji najbolje znamo koliko je zahtevno boriti se za naklonost građana Beograda i ubediti ih argumentima da baš nama poklone poverenje i svoj glas - kazao je Antić i zahvalio se Beograđanima na ukazanom poberenju.

- Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem Beograđanima koji su nam poklonili poverenje, ali i svim ljudima iz naše koalicije koji nisu štedeli sebe u kampanji. Uglavnom, razumelii smo poruku građana. Moramo da radimo na reformi partije i lično ću se truditi se da se još jače profilišemo kao moderna, evropska, socijaldemokratska partija, što nedostaje političkom životu u Srbiji. Naša šansa za budućnost moraju biti naše progresivne ideje, a ne samo nasleđe - rekao je on i dodao da iako su socijalisti brend, to nije dovoljno.

- Naš brend moramo stalno da negujemo, onako kako se menjaju potrebe naših građana, a posebno novih generacija. Ovi izbori su jasno pokazali da se od stare slave ne može živeti - zaključio je Antić.

Podsećanja radi, lider SPS-a Ivica Dačić najavio je reforme u stranci, istakavši u izjavi "Novostima" da će raditi „metla“.

- Očigledno je da su reforme u partiji neophodne i budite sigurni da će raditi "metla". Za neke bi mnogo bolje bilo da više ne budu na funkcijama. Dok sam se bavio državnim poslovima neki su se krili iza mog ličnog rejtinga, ne radeći ništa na terenu. E, više neće moći - poručio je Dačić povodom rezultata na izborima u Beogradu.

Komentari (2)

Marija

08.03.2018 10:05

Dobro jutro, probudite se,Metla nije dosta parociatac je delotvorniji.

Pera Detlic

08.03.2018 11:09

@Marija - Glogov kolac, da se ne povampire...